Přejít na výpis diskuzí
Hráč prý spočítal, kolik lidí hraje SW: The Old Republic
25.5.2012 | Adam Homola
170 příspěvků
-
Vsechny MMO bez vyjimky casem dorustaji. I WOWko. Ti, kteri maji dobrou pamet si moc dobre vzpomenou jak silene nevybalancovany prvni rok bylo. Jak rychle slo vylitnout na cap a pak jen dokola behat raidy jak blazen aby clovek mel ten nejvymazlenejsi gear. To je asi jako chodit porad dokola na stejnej film...
-
Blizzard by měl udělat nakou besedu pro herní studia s nazvem "jak dělat MMORPG" jinak už nikdy žadna kvalitní MMORPG hra, co se aspon trosku bude moct rovnat wowku nevznikne.
-
Takze pojem "grammar nazi" vznikl kvuli cechum? *1*
-
no ja myslim ze to je tim ze udelali hru s koncem super mp do ty doby nez se dostanete na max lvl tam zabava konci narozdil napr. od wow kde zacina... (nedomysleli)
-
ide leto tak sup vonku :D a zase ked zacne zima sa vrtatit k swtor. do tej doby vyjdu nejake vacsie patche snad.
-
vcera o 21:00 bolo na fleete 20 ludi. tych 200-300 som myslel globalne cely server - republika. som pozeral planety, niektore flashpointy, warzony potom som tam hodil "bulharsku konstantu" :D a vyslo mi daco medzi 200-300. A ano je to bieda. general chat total mrtvy, esteze sithov je vela asi taze cakacka na wz bola v pohode. max 5 minut.
-
Souhlasím, a pokud by byla možnost, podepsal bych se.
-
Nevím jaká je teď situace v SWTOR (počty nějakého stěžovatele neberu jako směrodatnou hodnotu), ale dnešní hráčská generace je tak zfanatizovaná a primitivní, že jí bohatě stačí jiné hry, u kterých můžou bez přemýšlení zabíjet čas.
Po tomhle počinu jsem se zase vrátil na strategie a adventury, online světy už opravdu ne. -
Tyhle nerdí záležitosti jdou mimo mě
-
Ano, servery se budou slucovat nekdy v lete. To meli udelat uz pred mesicem ci dvema. Co ted dostanou, az sloucej nulu s nulou? Ano, opet nulu.
-
Jidiné co těď pomůže je prostě to sloučení serverů...klidně na 30% současného stavu...prostě aby ti hráči kteří chtějí zůstat zůstali a bylo to pro ně hratelné...tím se hra stabilizuje,...a pak přidávat postupně servery a získávat lidi dle vývoje....pozvolna....nechtít hned vše...
-
Naprosty souhlas, to byl duvod, proc jsem to po dvou lvl 50 a jedne lvl 32 postave na konci brezna zabalil.
-
jako na fleet nebo na serveru?na server tj hodne malo no..vliv na tohle ma i zlepsujici se pocasi
-
Umm, ze by hrace nebavilo hrat klon WoWka z roku 2007 s jinym nazvem? A nez zacnete placat nesmysly, ze to klon neni, tak mi prosim vysvetlete tu kopii skillu 1:1.
Ze by hrace prestalo bavit platit mesicne za singleplayer hru s moznosti coopu? Ze by hrace prestalo bavit hrat stale ty same linearni a omezene mapy jen za jinou postavu? Ze by hrace prestalo, jako mne na konci brezna, bavit hrat na liduprazdnem serveru? Ze by hrace prestalo bavit resit problemy s tou parodii customer service, co ma Bioware? Musim se jen smat, kdyz jsem tu v lednu psal sve dojmy po mesici hrani (mel jsem early access) a na vsechny moje vytky jsem byl div ne ukamenovan Biodrony, jak si muzu dovolit kritizovat to jejich veledilo. No hosi, kde se schovavate? -
group finder mezi servery jsem teda jeste nevidel..budou se slucovat servery a bude prenos postav-asi tezko nekdo bude zustavat na tech prazdnych..
-
hele, ja porad doufam, ze s tim neco udelaji, co me dokope k tomu se vratit, ale ten aktualni pocet hracu me vazne desi...
-
Tie Fighter.... )
-
Všechny tyto zmíněné hry jsem dohrál několikrát...to byli pecky....!..)
-
jenze to je jako kdyz ti vlezou cervi do kosiku jablek a tenhle jejich patch vyhazi shnily vyzrany jablka, ale cervy necha...
-
Ano, group finder ale jen v ramci serveru. Takze to bude fakt skvele, az budes hledat group na serveru s 20ti lidma.