Přejít na výpis diskuzí
Hráč prý spočítal, kolik lidí hraje SW: The Old Republic
25.5.2012 | Adam Homola
170 příspěvků
-
IQ 151 nezvládá středoškolskou češtinu.
-
tahle hra byla zastavena *8* jak to?
-
vela ludi ma premium a to ani nehovorim o inych moznostiach minania goldov. staci ist na fora a najdes tam manikov co maju garaze pre skoro 100 tankov, jeden rok premium a vsetky premium tanky ake existuju. staci 10 takych a cele studio ma na rok zaplatene platy :)
-
tahle hra je nejak zastavena?
-
dalo sa cakat, dokym vydavali len renderovane trailery tak to vyzeral odobre, v sekunde ako vysiel prvy in-game footage tak to bolo odsudene na zanik :) ak v sucasnosti chce niekto prerazit v P2P MMORPG svete tak musi vydat naraz hru co ma aspon 75% obsahu WoWka. a nie ze 2 alebo 3 mesiace pridaju patch co mal byt v original hre ... . ale ono to je o stihani deadlinov atd a vydavani hier ked este niesu hotove. a 10€ nieje vela, ale ani malo. pre nas tu v CZ/SK je to relativne dost, ale ak hra cloveka bavi tak to zaplati, vo F2P hrach je to este horsie vo vacsine pripadov, lebo tam ta nutia minat viac. World of Tanks napr, 10€ mesiac premium, na poriadne tanky nemas kredity tak musis farmit s premiumom, ten stoji 30€. a ked to zapnes tak v kazdom kole vidis aspon 5 ludi s tymi tankami. to je ryzovanie eur ako ma byt :) staci vydat hru, ak ju hraje aspon 50k ludi tak ju prerobit na Pay 2 Win a o zarobok ma studio postarane. Dufajme ze tak ale nedopadne GuildWars2 a vsetko bude ok :)
-
To je rozumný názor, pokud řekneš, že to nemá smysl a neděláš to... Nejlepší však je, jak mi tohle věčně tvrdší staří známí přispěvatelé a přesto si nikdy neodpustí na mě reagovat. *4*
-
Pod kterýmkoliv článkem... Nevím, jestlis to zaregistroval, ale ony se ty diskuze od sebe moc neliší. *3*
-
...s tím souhlasím...)))
-
...to souhlasím....))
-
hodím sem odkaz jestli se mi to podaří najít.....už to hledám...
-
Tohle musí být jeden z nejarogantnějších postů, co jsem tu kdy četl. *8*
-
Povídka o tom, jak se automaty s heslem GAME OVER, INSERT COIN přesunuly z maringotek k Vám domů :-) LET´S INSERT COIN :-)
-
Jo tak určitě, mohl, ale to bych musel dělat v tescu 8h denně a ne makat při vysoké škole a odevzdávat diplomku:))) Takže si ten čas nech, já mám život dle svého gusta:) ikdyž s nedostatkem času;-)
-
Jj...často jsem arogantní...a to poměrně dost... Je to způsobeno skutečností že mé IQ je 151 a tím, že se rychle unavím ze skutečnosti polopatě vysvětlovat logiku všech argumentů až ke kořenové příčině věci, neb já to považuji za samozřejmost....na to narážím poměrně často...ale umím s tím žít....))....ostatně, jak jednou řekl Yoda, "arogance tak častá vada Jediu, neb jsou si vědomi svých schopností" ....)))) neuděláš nic....))
-
Pod videorecenzí?
Přišlo mi, že už jsem svůj názor (o nebezpečí pro budouccí hry) řekl dostkrát. -
protoze s trollem nema smysl diskutovat :)
-
This is the dawning of the age of GW2rius
The age of GW2rius
GW2rius
GW2rius
Předpokládám, že něco podobného si zpíváš před spaním, co? *3* -
Proč jsi vůbec nediskutoval o Diablu? *4*
-
Zajímavé. Pokud by jsi to náhodou našel, tak bych si to rád přečetl.
-
Myslis si ze me to take nemrzi jak SWTOR dopadl, hral jsem hru 6 mesicu ? Take zadne dalsi MMO neminim hrat , protoze neni jina lepsi alternativa, momentalne jsem zrusil predplatne a uvidim co udela ze hry 1.3 potazmo 1.4 a konecne moznost transferovat, jelikoz soucastny stav v SWTOR je velice bidny a nema smysl do hry logovat.
Nicmene tva posledni veta cituji "už se mi nechce sem nic psat ...nebavíte mě ..." je kapanek nestastna formulace, jelikoz to vypada, ze ti dosly argumenty v opacnem pripade to poukazuje na tvou arogantni povahu a opovrhovani ostatnima. Takhle bych ja urcite nikoho do pr..le neposilal, ale je to tva volba, Tak ti preji mnoho zdaru a uspechu v SWTOR a hlavne pevne nervy, jelikoz je budes jiste potrebovat .