Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    Na to se da rict jen.. Ja jsem vam to rikal:-)
  • jasný, já takhle standartně řikám hrám co se snažej se svézt na komerčnim úspechu wowka tim, že vemou jeho jádro a na něj nabalujou.. ať už stejný nebo uplně originální věci. Takovou hru běžně poznáš po letmym shlídnutí nějákýho ingame videa a myslim že bavit se o konkrétních věcech který jsou převzatý a který ne a který sou uplně nový atp. je mimo pointu označení klon wow. ale chápu že slovo klon tě tam provokuje :-)
  • Tvůj pohled respektuji...ale nesouhlasím...Hráči jsou zvyklí na lepší komfort?...nevím ale po pár letech hraní wowka není nic co by mi mohlo nabídnout...)...narozdíl od SW:TOR..... nic neva, už se mi nechce sem nic psát....nebavíte mě...))
  • Jenomze si musis uvedomit ze neni rok 2004 kdy v dobe kdy vyslo WoW proti sobe defakto nemelo zadnou konkurenci a jsem si zcela jis,t ze WoWko melo spoustu chyb a bugu, jenomze v te dobe se tohle vsechno tolerovalo, dnes jsou hraci zvykli na jiny komfort a za to co si plati pozaduji vice nez pekny singl se zabugovanejma MMO prvkama, protoze takhle presne SWTOR vypadalo v dobe vydani, dnes je to daleko lepsi, ale opravne patche prisly docela pozde a to nepocitam ned game hry ten je jeste doted nic moc.
    Nicmene ve hre mel jiz davno byt dungeon finder, crossrealm pvp, raiting system pvp a daleko vice bossu v Ops operaci , kde by bylo podstatne men pocmaraneho treshe, coz doted nic z toho neni, tak se nediv, ze imbecilni DQ ktere ti zaberou pomalu 3 hodiny denne s loadovanim obrazovky prestane vetsinu hracu bavit, kdyz na fleetu neslozis zadny flaspoint a cekaci doby na WZ se rapidne zdelsily mnohdy pres 40 min.
    Hra je opravdu nezazivna a nudna jedine co muzes si lvlovat do zblbnuti alty.
  • Tohle už nebudu komentovat ju?...jistě číst umíš vid?....
  • Já jsem četl trošku jiný pohled, na jedno americkém fóru,...v podstatě se mluvilo o tom, že rozhodně nebyla hra ztrátová, ale naopak velice zisková,...a že v podstatě bylo rozhodnutí akcionářů hru zastavit neb vyhodnotili jako aktuální zisk velice pozitivní v porovnání s dalšími investicemi a risku jež by to mohlo přinést pokud by se akutní skupina hráčů neudržela do budoucna....v podstatě dali na okamžitý profit.
  • Tak to jsi asi ocividne hrál na DT kde je 90% populace horda se pak nediv, že musís cekat 45 min na BG než se najdou alici. Já jsem vždy cekal maximálne 15min. Areny 2vs2 behem 1-4min.

LFG byl asi nejhorší, protože se cekalo 20min na tanka, jenže ono stačí mít dobrou guildu a chodit s guildou a není problem sehnat 5lidi během chvilky. Navíc tim odpadá i ta možnost, že by jsi byl neopravnene kicknut.

A kde jsi proboha vyhrabal 850kč mesíčne ????????? Tady jde videt, že o tom nic nevís a hrál jsi to možná tak na freečku.
  • Ano to jsem se překlepl, říkal jsem že píšu narychlo, je to za dva měsíce samozřejmě, a záleželo to kde jsem to koupil, v tescu v JRC 850 někde jinde to měli v akci za 750....alespon před tím rokem co jsem to kupoval naposledy....SW:TOR stojí 600 jestli se nepletu...což já celkem jasně vidím jako že je levnější...nevím jak je to ve wowku teď s čekáním ale před rokem to tak bylo. tečka. na nikoho tu nepotebuji dělat dojem a na tebe teprve ne. tedy, to co píšu nejsou nesmysli, ale můj pohled na věc. A rozhodně tu nefňukám....
    Já nevím jak na tom bylo první dva roky wowko co se týče chyb a nedodělávek, ale myslím že na tom nebylo o moc lépe....co je důležité...mě ty tvoje chyby a nedodělávky v SW:TOR nijak neomezovali, nepostřehl jsem je, a nikterak neubrali na zábavě....já se u TOR bavil. kapišto ?? ...žvatláš
  • Ringwraith
    Jo to jak říkáš. Většině spíše nesedne. A co teprve Blade and Soul, které je 10000x asijštější... a v korejské uzavřené betě se mi hrálo snad i trochu lépe než TERA. Nemůžu se dočkat otevřené bety za měsíc.

A o Titanu toho fakt moc venku není. Ale jedno je jasné... jakmile to vyjde, tak po tom lidi půjdou jak slepice po flusu, ať už to bude jaký chce.
  • Ringwraith
    Co říct? Asi už nic, protože všechno možné tu už někdo vyřkl. A Cahir zase Cahiroval. *4*

Snad jen, že by mě zajímala skutečná finanční bilance SWtOR. Bez odhadů atd., kdyby prostě EA vypustili přesnej výpočet, kolik na tom ztratili. Samozřejmě se to nestane, ale stejně by mě to zajímalo.

Souhlasím s názorem, že F2P by hru mohlo oživit. Internetem se šíří zvěsti, že ti, co ze SWtOR unsubscribnou, dostanou dotazník jestli by hru hráli jako F2P atd.

Takže uvidíme.
  • Ale prosimte prestan uz tady brecet, pises tady opravdu hlouposti , nechci zde obhajovat wowko, jelikoz pro me osobne je wowko davno pase, ale s tema cekacima frontama jsi pekne ujel vedle , dale 850kc mesicne ? Asi preklep ze ? Jinak za 850 kc mesicne by to moc lidi nehralo :)
    A co se SWTOR tyce ja mam take rad SW svet daleko vice nez nejakove trpasliky, ale co je moc je moc, hraci ze hry utekli tak rychle, ze za nima jeste nestacil dosednout prach na zem a uz jsou servery mrtve. Stacilo vsak opravdu malo a to udelat hru poradne a na trh ji dodat hotovou a dodelanou se vsim vsudy a dnes by se tady neresilo, ze hra je mrtva to jsem si naprosto jist.
    BW svou sanci propaslo bohuzel
  • Tak znovu...)....přemrštěné poplatky??....vždyť je to levnější než wowko...)...a jestli si matně vzpomínám co jsem dělal po dosažení levelu 85 na dvou classach s příchodem cataclismatu zhruba před rokem než jsem se definitivně s wowkem rozloučil ?...tak pokud si dobře vzpomínám, tak jsem si dal arenu, ale na battleground jsem byl ve frontě 45 minut, a na HC dung jsem byl ve frontě asi 60 aby asi po 5 minutach jsem byl vykopnutej nějakým 12 letým frackem zato že jsem mu oprávněně něco vytknul...alá a mohl jsem čekat dalších 60 minut abych se někam mohl dostat....LFG (looking for game) byla hrozná věc, protože když si člověk před tím dal tu práci a sehnal si lidi a dal grupu dohromady už si byl aspoň trochu jsitej že se to s těma lidma dá dohrát...jenž s příchodem LFG už nikdo to ani jinak nedělal takže to pak mělo scenář jaký jsem napsal....takže jako běžný hráč který přišel z práce a chtěl se u hry pobavit jsem jenom jako d***l čekal v hlavním městě až se někam dostanu a po třech hodinach jsem to s frustrací vypnul.....z wowka se stal placenej CHAT...a k tomu sklouzl veškeré hraní a svět wow.....jsou tam, "znají se", kompenzují si tam své mindráky z real life....a kde je hra ?...zábava ?...atmosféra??......za 850 kč měsíčně?....SW:TOR je drahej???.....asi už stárnu děcka....anebo je tu většina z vás skutečně pošahaná...za své překlepy se omlouvám píšu to narychlo v práci.....
  • A to hraje vetsina jen publik, zajimalo by me kolik hrajicich hracu si plati mesicne premium ucet :) *9*
  • Ne, já čtu příspěvky velmi pozorně a tvůj příspěvek nese tuto informaci: 1. free to play ve SWTOR nebude a naznačuješ, že by F2P nemohl zaplatit náklady + 2. že má SWTOR velké náklady, které bude těžké zaplatit. S informací číslo 2 souhlasím a neměl jsem potřebu ho rozporovat. Nesouhlasím s informací číslo 1 a to jsem rozporoval tak, že i F2P umí slušně vydělat. *3*
  • World of Tanks...odpoledne a vecer 65-80k nalogovanejch...pres vikendy i nad 100k...
  • MMO se musí hodnotit až s větším odstupem času. MMO potřebuje nějaký čas na vlastní "dozrání" - doladění hry samotné, vytvoření reálného konečného obsahu, dotvoření komunity atd. Jen opravdu nezkušený hráč od MMORPG může očekávat, že by bylo hned po vydání zcela "zralé".
  • věřím tomu.. a to spousta lidí odešla pařit ještě D3 :)
  • kéž by..

Měsíční poplatky za hraní jsou přežitek.
  • Drtivá většina MMORPG se nedá hrát dlouhodobě hned po vydání kvůli chudému obsahu. To je prostě fakt. Kdybych začal hrát Age of Conan hned po vydání, projel bych obsah během měsíce a co pak dál? Nic. Totéž platí např. o LOTRO - to mělo na začátku tak slabý obsah, že ho mohli zkušenější hráči projít za dva týdny a pak prostě nebylo co dělat. Bohužel tohle platí o většině MMORPG.

A jaké je řešení? Buď si počkat, až se MMO tak nějak "usadí" a pak si ho zahrát. Vyladí se chyby, zvětší se obsah atd. A nebo si ho zahrát hned po vydání, projít si ho, pak skončit a vrátit se za relevantní dobu (rok a víc).
  • Na nejmenovanym WoW serveru hraje prumerne 298 lidi. A vsechno to jsou alti naseho guildmastera.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší