Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skoda ze to neudelali jako SP hru, nejak jsem tam ty MMO prvky nevyuzil a krome tech ostatnich 10ti hracu, kteri se na stejnem q ani nemeli chut spojit ani neobjevil. moh to bejt krasnej KOTOR 3, kde by si clovek nemoh stezovat ze po dolevleni postavy a dodelani pribehu tam neni co delat
  • Dobre jinak bez se kouknout na nejakovy server WoW tam slozis dungeon PvP a random raid kazdych par minut a je jedno jestli je rano, poledne, vecer,noc proste se tam hraje porad a v SWTOR neslozis nic ani kdy ze je rano, poledne, vecer,noc bohuzel.
  • Ja pisem len tolko, ze tie naklady su enormne. A nevieme kolko ich to stoji naozaj.
  • Tahle zjednodušování používají jen jednodušší lidé. Nesnáším ta označení "wow klony", protože to jen dehonestuje ta daná MMO. Pak to vypadá, že WoW je to jediné MMO a všechna ostatní se jen "opičí" a to je samozřejmě nesmysl.
  • Hrálo se to pěkně, singl super, pvp u některých class trochu nevyvážený.. co hru zabilo u mě (a troufnu si říct, že asi u hodně hráčů) jsou přemrštěné měsíční poplatky..
  • Shaker
    Tera muze mit super systemy, ale lidi daji i na grafickej kabat a tenhle vychodoasijskej vetsine (ty evropsky a americky) spis nesedne, proto treba nema sanci ohrozit wow i kdyby byla buhvi jak prelomova... Zajimalo by me, co to sakra kuti ten blizz jako MMO, nerikejte mi, ze neexistujou zadny informace, krome toho vyhozenyho sefa cisnky pobocky blizzu.
  • to je naprosto špatná úvaha a jen to dokládá, že nevíš, o čem je f2p model. Představ si, že f2p model umí i docela slušně vydělávat! To je šok, co? *8*
  • tak at zrusi mesicni poplatky, zlevni tak na 600-700,- a ja si to koupim a tak na ctvrt roku nez vyjde GW2 zahraju, verim ze by to udelala spousta hracu....zkousel jsem to ted o vikendu a pribeh me bavil i kdyz jsem za cely vikend potkal tak 10 hracu. mrzelo me ze to nemuzu hrat dal, ale nejsem silenec abych si to za takovy prachy kupoval a pak si jeste dokupoval karticku na hrani....to GW2 mam sice za 1200, ale jinak nic jinyho okolo platit nemusim
  • Teru jsem sledoval celkem dlouho ,aby ne hraval jsem Lineage2 i Aion, ale kdyz jsem videl, ze hru pro EU verzi cenzurovali, tak jsem si rekl ne, tohle si opravdu nekoupim. Vzdyt ty krasne zenstiny to bylo v tech hrach 25% duvod toho proc to hraci hraji :)))
  • Shaker
    bud se stane zazrak, buh sestoupi z nebe a ty kulky... pockat, to je jinej film!
    a nebo to bude free to play, protoze aby to EA zahodila se vsema tema prachama, co do toho dala, tak z toho radsi vyzdima aspon to, co pujde...
  • Já to říkal!
  • tak vecer v 8 hodin vsechny servy "LOW" :D
  • ano, ale je par i trosku odlisnych her v posledni dobe hlavne Tera, ale vetsina lidi o te hre vlastne ani nic nevi a odsoudi ji - nerikam ze Tera je nejakej nxt gen skvost, ale asi bych ji hral radsi nez WoW :)
  • Ráno v 8 hodin? Že by lidi byli v práci a ve škole a ostatní na to prostě nemají náladu, protože jsou po noční nebo si chtějí trochu přispat na odpolední?
  • Shaker
    bohuzel souhlas... jen muj server to potkalo driv
  • proc bych mel byt zaujaty.. ja jsem si gw2 nevybral podle nazvu, ale podle toho co mi ta hra nabizi a umoznuje,. Kdyby me SW presvedcilo ze mi nabidne poradny endgame, tak ho rad budu hrat, ale ono nikde nic :)
  • Shaker
    jo, nektery veci sou prevzaty z wowu a i spatne, ale to je tak polovina z celkovyho vyctu... ta druha pulka je originalni, zabavna a nedotazena do konce, viz co sem psal dole v reakci na Cahira. nemuzes rikat klon treba autu, ktery ma stejnou barvu, motor a kola, protoze zbytek je proste jinej...
  • A nebude to spise tim, ze hracu hrajici MMO je vicemene jedna skupina a tech MMO her, je cim dale vice a vetsinou jsou vsechny na jedno kopyto tzv kopie ? A krasny priklad je zrovna v SWTOR, kdy k smrti unudeni hraci WoW presedlali na SWTOR ,ale kdyz zjistili, ze jim hra prakticky nema co nabidnout ba co vice v mnoha smerech byla horsi, tak sli zakonite zpet . Trh je presycen a zadne evolucni MMO v dohledne dobe nevyjde, takze kopie a dalsi kopie si jen obcas propujci par hracu a zakonite padnou na zem. U SW zustanou jen skalni fandove SW sveta
  • Mam pre teba otazku. To mas tolko penazi si kupovat stale nove a nove hry? Dalsia vec. Laskavo si nemyl to ako clovek hra v hre s tym ako sa doticny uplatnuje v zivote. Zivot ti povie aky si naozaj.
  • Souhlas, hrál sem to s pár kamarádama 3 měsíce a je to jednoznačně wow klon co se herních mechanik týká a ještě ne moc povedenej. Třeba pvp je uplně wowlike s tim rozdílem že mu v žádnym ohledu nesahá po kolena. Univerzum v podobe planet a né celistvýho světa je taky pro mě krok vedle - byť chápu že do světa sw to opravdu chtěli natlačit tak ta rozkouskovanost a defakto nemožnost potkat enemáka mě ubíjela. Na swtor sem se fakt těšil a chvíli sem si ho i fakt užíval ale přes všechnu chuť se to prostě dýl hrát nedalo.. hlavně endgame naprostá krize.. Radši sme rozjížděli nový postavy v obou frakcích pač to aspoň byla zábava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit