Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RockStar
    Došlo na má slova:) Někde si vyhledejte co jsem před mnoha měsíci před vydáním. "hra bude mít super levelení, ale žádný end game content". Je to úplně přesně tak jak jsem říkal a to doslova.

Pamatuju na moje věčné diskuze s Cahirem. Je mi líto, že SWOTOR nevyšel. Opravdu upřímně. Chtěl jsem aby měl třeba 5 miliónů hráčů. Aby se Blizz vzpamatoval a vrátil WoW do takové podoby jak ho všichni milovali, to jest doba TBC.
  • Zayl
    Víš kde končí online hry které musí "časem dorůstat"? Zrušené nebo na F2P modelu. Běh online hry není tak levná záležitost aby sis mohl dovolit rok točit palci zatímco ti čísla padají pod hranici rentability.
  • Já tomu nerozumím....skutečně ne, nechápu jak je možné že to hráče nebaví když je to mnohem lepší než wowko. skoro to na mě působí jako kdyby blizzard nějak bojkotoval nebo ovlivnil nějakou kampaní hráče aby mu neutíkali od wowka,....protože já jsem hrál wowko 4 roky a už se k němu nevrátím, ale SW:TOR bych rád hrál dál a dál........jediná hra která kdy skutečně ohrozila wowko. a teď upadá a to způsobem tak rychlím až je to podezřelé....protože v tom hlavním...v tom co dělá hru dobrou...v tom co dělá online hru dobrou nekolísá za wowkem ani náhodou..............je to škoda....
  • Takze, abych to nejak popsal SWTOR jsem hral cca 6 mesicu, defakto od vydani na trh, no hraval jsem na serveru LoL, kde prvnich par tydnu, byl server totalne preplnen a cekaci doby byly opravdu dlouhe.
    Po opadnuti první vlny nadseni a rozcarovani na end game hry se ze serveru stal skoro normalne fungující server, kde populace na fleetu citala cca 300 hracu, to bylo v pohode chodily se WZ i Flaspoint nebylo problem slozit atd.
    No a pak to prislo v unoru rozpad 1 guildy v breznu rozpad 2 guildy a ted poslední rozpad 3 guildy zacatkem kvetna, všechny rozpady mely jedno spolecne a to bylo, ze hraci prestali hrat a nebyly to male guildy o 10 lidech ,ale guild,y které chodily ops v 16 a ještě zbyvalo dost na to, aby se slozil 8 ops.
    Takze co jsem mohl ve svete SW delat ? Vy lvloval jsem svého 3 altika a mohu, rici, ze do lvl 47 kde jsme skoncil, jsem na planetách nebyl schopen slozit jediny heroic Q pro 4 hrace, populace byla od 2 – max 10 hracu na planete ( nepocitam planety, kde se delaji daily Q tam je populace vyssi cca 20 hracu) A také doadm ze revolucni expeni v podobe Q linie je opravdu pekne jen kdyz expite 1 postavu u 2 se jiz nudite a u treti uz jen preskakujete dialogy, jelikož zhruba 15-20% Q je jinych a ostatní je totez.
    Takze zakonite musel prijit konec a kdyz jsem si precetl prichazejici patch 1.3 ano bude tam konecne transfer postav a dungeon finder, ale obavam sem ze tohle hru uz nespasi.
    No co rici zaverem, je to skoda hra mela obrovsky potenciál, funboyoive hry vam porad budou tvrdit jak je vse super, ale po pocatecnim hypu a naslednemu reseni problemu ze strany EA a BW s enginem, který je kamenem urazu cele hry, když k tomu pripocitam end game + PvP tak se ze SWTOR, stal jen dalsi mrtve MMO jako Conan, Aion, atd.
  • Trol.diskuzni
    Každý má možnost si svůj život zařídit po svém - kdyby ses víc snažil, mohl jsi mít také tolik času, když o něj tak stojíš... *3*
  • Zayl
    No možná rýpe do Cahira ale to nic nemění na tom že pravděpodobně nejdražší projekt Bioware tankuje jako o život a fanouškům zachvilku zbudou akorát tak oči pro pláč, protože MMO bez solidní online báze tak nějak postrádá smysl. A kvůli tomu aby si někdo solo vyleveloval jeden char to nikdo kupovat nebude.
  • Shaker
    Ne, neni, predpokladam, ze kazda hra videna z treti osoby s naklikavanim skillu je podle tebe klon wowka, takze i prichozi GW2 ze? Placas nesmysly, evidentne si to nehral dost nebo sis nevsimal hernich mechanik. Abych te uved do reality, tak pluska tu dostavas od trolla a jeho podobnych... Preju hezkej zbytek dne
  • Já bych chtěl mít času jako ty:) Tak to trošku vypadá, že jsi odmalička šikanován a proto to chceš zažívat i na diskuzním fóru (né samotné šikanovaní, jako spíše posměšky a urážky), malinko sado-masochista:)
  • ja jsem to hral a muzu ti rict ze to opravdu je wow klon a jeste ktomu spatnej :)
  • Nic si z toho nedelejte. Ono to je o tom cemu kazdy z nas rika "fail". Znam onlinovkare se zkusenostmi od Ultimy po SWTOR a vsichni se shoduji na tom, ze onlinovka se ukaze v cele sve krase teprve rok az dva po launchi. Mezi temito lidmi znam i zaryte WOWkare, kteri mi dnes posmutnele tvrdi ze od druheho roku zivota to jde s WOWkem brutalne z kopce. Mnoho z nich bez ostychu rekne, ze co se herniho systemu tyka, nejlepsi onliovka je EQ2, lec absence alespon trochu rozumneho PVP a komplexnost hry a obtiznost toho systemu z toho dela business fail. :-)

Ja hraju SWTOR od launche a podle me je to vsechno jen ne fail. Je tam sice mraky chyb a nedostatku, ale to je v kazdy novy onlinovce. Mala populace na serverech? Ano. Ekonomika je napytel, ale od seste vecer do jedne rano a pres vikendy jede PVP, Flashpointy i OPy jeden za druhym. Sami tam rozhodne nejste a je celkem prijemne ze casem se znate s temer vsemi na serveru. :-) Ja jsem si prosel s jednou postavou vse az do lvl 50 a ted s dalsi plnim jen pribehove class questy, nebo hlavni linii na planete a zbytek XP mam z PVP.

Nenechte se troly zmast. Je to prijemna, pribehova onlinovka, ktera ma potencial casem dorust v jeden z nejlepsich titulu.
  • Trol.diskuzni
    Zbytečně rozhodně ne, neboť mé zdejší působení přesně splňuje, co jsem od toho očekával a to je pro mě logicky rozhodující ukazatel. *4*
  • Shaker
    bejt to cistej wow klon s tematem star wars, tak to hraje nekolik set lidi, koukam, ze si to opravdu hodne hral a mas narok to hodnotit...
  • Shaker
    Blby je, ze tady komercni neuspech presne ukazuje, ze hra nenaplnuje, co se od ni cekalo... pribehova cast expeni paradni, ale takovy malickosti, jakoze na ruzny mista se nedostanes jinak nez taxikem, rozinstancovani jednotlivych planet a dokonce i fleety a pvp zonu na Illumu, ktery zapricini, ze jste s kamradama sice vsichni na fleete, ale kazdej v jiny instanci, takze se neuvidite dokud se vsichni neprepnete do stejny (ted uz bohuzel kuli nedostatku lidi ani nehrozi). Proste ta hra ma skvelejch napadu plno, ale nevim, kterej blbec vymejslel tyhle systemy. Dalsi vec je, ze PvP servery jsou vysmech, za celou dobu expeni pri nejvetsim naporu jsem potkal asi 20 imperialu a to jen na asi 2 planetach (ted presne nevim z kolika, ale asi z 6i).

Reseni by bylo, udelat z kazdy planety svet, kde se da vsude dojit, vyresit ty s prominutim po*rany FPS dropy, vykopat to rozinstancovani a udelat poradny warzony a ne pitomych 8v8 na plose fotbaloyho hriste a povolit obema stranam pristup na vsechny planety v jakykoliv fazi, at je z toho poradny PvP... Proste udelat z toho hru, kde neni 20 tisic malych hrist, ale jedno velky... Proc asi porad lidi hrajou wow? end game content se da pridat vzdycky, ale kdyz nekdo zkazi zakladni mechaniky, tak je to v haji.

Ale kazdopadne ti Cahire doporucuju si tu hru zahrat, jestli si to jeste neudelal, minimalne vylevelit ten jeden char a pripadne za par mesicu zase dalsi, je tam fakt skvelej bioware pribeh, ale necekej, ze u toho zustanes dlouho.

PS: Troll je blbec, s tim nikdo nic neudela, v zivote se jednou za cas nejakej objevi. Co nas muze upokojit je to, ze ma jen blby kecy o vecech o kterych vi kulovy a nastesti nema vetsi fousy nez aby tu moh zbytecne praskat knirem :)
  • Zayl
    Free to play přijíždí na třetí trať.

*toot* *toot*
  • Vrook
    Bohužel, není to stoprocentní WoWklon - nemá to, co mě drželo tak dlouho u WoWka, i když ani nevim, co to bylo.
  • so mad..
  • teda aby nove mmo prerazilo musí byt inovativní? treba warhammer online mi prisel hodne inovativní (nehrál jsem to, jen z članku mi to tak prislo) a stejne nebyl uspesny. udelat dobre mmo je zrejme takova alchymie
  • Trocha slušnosti neuškodí:) Pokud by hra nebyla nahypovaná, pak by úspěch zaručeně též neměla.
    Bohužel trh je malinko jinde a jediný kdo tuto situaci ustojí je Blizz právě s WOW, který má svojí historii...Od začátku sjem tvrdil, že v případě, že by hra vyšla jako single s multiplayerem v podobě arén, byla by to špička mezi nynějšími akčními RPG a srdcovkou by se stala.
    A rozhodně by nepotřebovala 100mil reklamní masáž....škoda, škoda:(
  • zajímavé, nejake nove mmo ne a ne prerazit. O te Tere jsem uz slyšel, o co jde je to nejak inovativní? Tak ostava doufat že alespon gw2 prerazí.
    Jinak ja bych mel napad na perfekti mmo ale necham si to pro sebe *4*
  • Diablo to zabilo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit