Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tie cisla su cca realne. som na serveri ktory je vyssie v rebrickoch populacie a posledne tyzdne to ide dole vodou. realne okolo 21:00 je 200-300 ludi online.
    • jako na fleet nebo na serveru?na server tj hodne malo no..vliv na tohle ma i zlepsujici se pocasi
      • vcera o 21:00 bolo na fleete 20 ludi. tych 200-300 som myslel globalne cely server - republika. som pozeral planety, niektore flashpointy, warzony potom som tam hodil "bulharsku konstantu" :D a vyslo mi daco medzi 200-300. A ano je to bieda. general chat total mrtvy, esteze sithov je vela asi taze cakacka na wz bola v pohode. max 5 minut.
        • ide leto tak sup vonku :D a zase ked zacne zima sa vrtatit k swtor. do tej doby vyjdu nejake vacsie patche snad.
  • Já to říkal!
  • Diablo to zabilo :)
  • swtor je fakt super super mmo, ale hned po kupe tejto megalomanskej pribehovej online starwarsovke som si kupil konzolu x360. a teraz neviem neviem nemam nekonecno casu a star wars je proste nekonecna hra. preto hram coraz viac xbox 360 a swtor mi chyba ako najkrajsie vianoce.
    • MUHAAA
      ty jses vazne pc zradce
      ale ne vazne
      jdi hrat swtor *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit