Hráči pořádají hon na Space Marine 2 kvůli nesmyslu
-
Čip je stavěný na to, aby jel na 100 %, vadí mu to jen tehdy, pokud je nedostatečně chlazen. Nedostatečné chlazení není záležitost hry, i když by samozřejmě jakýkoliv software mohl být k sestavě "přívětivější".
Ale já to chápu, velká část PC master race hraje hry jako benchmark, ne pro jejich gameplay. -
hm, dik za odpoved :)
cize ako neznalca warhammeru si asi pockam kym hype odpadne a pak uvidim ci skusim alebo nie. (aj ked v tom case uz asi budu recenzie na D4 datadisk ...)
-
Tak se to docela bojím koupit teď a to jsem se na hru těšil :D
-
Co jsem se díval na recenze na zahraničních webech, tak ta hra dostává 8/10 až 9/10 od fandů Warhammeru.
Lidi, co Warhammer neznají, tomu dávají 6/10 až 8/10. Přičemž to 6/10 je fakt vyjímečné mimum, spíš tam jsou vyšší hodnocení.
Momentální průměr na metacritic je 83%.
-
"V poslední době pořád čtu, že je nějaká hra pod review bombingem."
Ono se o tom píše, protože to lidi čtou. Momentálně to lidi zajímá.
Co čekáš od novinařiny? Nikdo nebude psát články, které nikoho nezajímají.
-
9hodin. je vlastně ta kampan. pak tě pošlou expit 8 map to PVE dokolečka na tuponě. není to špatny, ale pokud dáš 2-3k za hru, tohle bude tvoje hlavní napln. ten zbytek proletiš mezi 7-12h. ja měl 9. ke konci už jsem docela hnal pač to byla hrozná nuda a nic nového se 2/3 zbyle hry nekonalo.
-
Souhlasím. Anti- woke, woke stejná pakáž. Teď už ani nejde sledovat, jaká hra byla proklinána nahoru či dolů, takže řídit se uživatelským hodnocením za mě může jen šílenec. Co mě štve je, že spousty vývojářů do her dává spousty úsilí, dostávají děsivé crunche, a i když se hra povede, tak může hra dostat bombing za úplnou malichernost. Díky youtberům a novinářům tyhle bombingy získaly na síle a tvůrci se pak ještě musí omlouvat. Šílený svět gamingu.
-
Sorry, ale nejen že absolutně nesouhlasím s tím co jsi napsal na rovině subjektivního názoru, ale jsou tam i věci objektivně zavádějící. Předně ale dvě poznámky. Označit se za fanouška warhammeru a pak označit nidy za zergy, to je buď trolling, nebo vrchol neznalosti lore. Chtít krycí systém po hře, kde hlavní lákadlo je právě absence této ohrané mechaniky a rychly souboják je taktéž divné. To mě naprosto stačilo v gearsech, kde to bylo nudné a ohrané už v polovině prvního dílu a pak to nějak hře prošlo v dalších pěti dílech. SM 2 je po všech stránkách lepší jak SM 1. Nepřátel je tam minimálně stejně, 13-15 typů. Cutscen je tam dost, jak inengine tak CGI. Pořád se tam něco řeší a lore je tam skutečně ctěno do puntíku.Souboják je taktéž IMHO skvělý, lock on na bossy (boss fight lepší jak SM1), parry, execution, výborný gunplay, nevíc co víc od podobné hry chtít, mnohem komplexnější, než takové gearsy. Objektivně ale nesouhlasím s tím, že tam swarm není, tam snad bylo 100+ nepřátel v každé větší scéně.
Za mě je kampaň minimálně 8/10, jako celek hra 9/10 díky skvělému PvE.
Radši 6 hodin v SM2, než 60 hodin v té generické nudě outlaws... to jsem hrál jen kvůli cameům, jinak naprosto otřesná hlavní postava a extrémně nudné mechaniky. O šíleně nezajímavém příběhu ani nemluvě, což je v lore kde vyšly tak skvělé příběhy jako thrawn trilogy, crimson
empire, původní trilogie the jedi academy, cokoliv z old republic atd. zločin. -
cize klasicka lavina, jeden precita a tisicky copy/pastuju a zrazu velke halo...
ale ze si tolko ludi nevsimne o co vlastne ide je az zarazajuce. Snad sa mienka napravi v kratkom case. Troska ma sokuje ze aj Juzna Korea to ma v legislative. A to som ju povazoval ako tak za demokraticku krajinu O:-)
Co sa tyka hry (zatial len luskam recenziu na g/ames.cz), kolko by ste ?tomu dali ak by ste neboli fanusikmi znacky? 8/10 ? maximalne alebo aspon minimalne? Lebo 9/10 si zasluzi daco ozaj madstandartneho kedze 5/10 je priemer.
-
Přesně tak, navíc MC tím, že zavedl zpoždění přidávání uživatelských recenzí pouze oddálil problém, pitomec co bude chtít rozdávat nuly/desítky si počká. Navíc antiwoke státo je stejně hloupé jako to, proti kterému "bojují"
-
Za mě tedy byl mnohem větší hon od čínánku na DLC k ER nebo na Dračí Dogmu za MTX, ale obecně si myslím si, že hodnocení na Steamu až moc získalo na důležitosti právě kvůli těmto článkům. V poslední době pořád čtu, že je nějaká hra pod review bombingem. Pokud se o tom přestane psát, tak bude klid. Lidem se pořád něco nelibí, nejlepší je to ignorovat, udělat si vlastní názor a hry si užívat. Na Steamu či Metacritic funguje stádový efekt...
-
Přijde mi, že někteří lidi už vážně neví co by.
Roky si všichni stěžují na to, že vychází příliš mnoho dlouhých openworld
her a chtělo by to zase nějaké krátké koridorovky. Nebo klasické výkřiky
pod každou druhou recenzí upozorňující na grafiku, která by měla
být už dávno někde jinde a vůbec neodpovídá schopnostem současného
hardwaru.A pak přijde někdo s dobrou krátkou hrou, která navíc fantasticky vypadá a
zvládá to i se stabilně vysokými fps a to všechno ve stavu ještě před
vydáním hry, jenom aby si lidi začali stěžovat na to, že je ta hra
krátká a příliš využívá možností jejich hardwaru...Některé věci jsou opravdu nekonečné.
-
Oficiální vydání hry je až 9.9.2024.
Lidi si koupí edici hry s Early Access, a tak dělají vývojářům beta testery a teď jsou nespokojení. Co na to říct?
-
*Kromě toho odvod takovýho množství tepla způsobuje sekundární zátěž chladicí soustavy, což nedělá dobře pro změnu ventilátorům a navíc řvou.
Plus to žere víc elektriky. Všechno špatně.
-
_Žádnej_ čip podobný složitosti nemá rád, když se provozuje dlouhodobě při plný zátěži. Žádnej. Teplo, který při tom vzniká, mu škodí a snižuje jeho životnost. Nutit ho to dělat zbytečně je naprostá pakárna a svádět to na výrobce je magapakárna. Kromě toho odvod takovýho množství tepla způsobuje
Software, kterej tohle způsobuje, ačkoliv by nemusel, je rozbitej jako prase.
-
jo včera jsem hrál 3 mise a je to o stupen a půl lepší, než to prochazení kampaní. asi i zkusím vytáhnout ten heavy bolter.
Nevím proč ten můj příspěvek k příspěvku je skrytý,.. ale mimo jiné jsem tam psal že jsem se špatně podíval. single kampan pro mě skončila po 9ti hodinách.
-
Pokud počítač nesnese dlouhodobou zátěž 100 % CPU, je to chyba sestavy, ne hry.
-
Dle serveru HowLongToBeat to někdo zvládl nejrychleji za 7hodin. Přičemž průměr je někde okolo 12 hodin.
Řekl bych, že problém bude v tom, že ti stěžující hráči (na 5 hodin) přeskočili ty "nepovinné" PvE mise.
-
Běž si zahrát ještě ty PvE mise.
Je to součástí toho příběhu. Titus občas v hlavní příběhové lince řekne či přikáže něco jinému teamu ("je potřeba udělat tohle a tohle") a ty pak můžeš hrát za ten druhý team a dělat ty mise.
-
Sice ta hra nadmíru zatěžuje CPU a chlazení, ale snižuje to nějak výkon té hry??? A nebo to snad snižuje "zábavnost" té hry??
Co jsem četl, tak si nikdo nestěžoval na propady FPS či propady detailů.
Srážet body za "velmi hlasitě běžící větráky v PC skříni" je prostě nesmysl. To už by jsme mohli snižovat body třeba za to, že některé hry žerou více paměti RAM než jiné. 😉