Hráči pořádají hon na Space Marine 2 kvůli nesmyslu
-
Mě spíš v těch recenzích od hráčů pobavilo, že je kampaň na 5-6 hodin, zatímco od novinářů se uvádí jednou tolik
-
Například v tom, že zcela nesmyslně přetěžuje CPU a tím pádem i chlazení.
-
5H Single player campaign. Zrovna dohráno. Asi jsem čekal trochu více a větší-lepší SINGLEPLAYER zážítek z jedničky. 2/3 hry jsem si říkal kde jsou ty filmečky. Přišlo mi, že jedinej filmeček je tam vlastně odlet thunderhawku. Bylo tam pár cool momentů, ale přišlo mi až na konec. poslední 2/3 jsem hral defakto na automat, abych viděl filmeček, nebo dostal nějakou další mechaniku. Třeba terminator armor etc. 4 animace, resp. 4 komba sledovat furt do kola a 1 z 2 finish animaci na doplnění armoru v delších bojích. Pro mě docela ubíjející. Customization v single se zůžil na 4 meele. 3 1H a 3 2H střelných zbraní. Heavy bolter skoro nepoužitelnej. Protože tupá AI a to celkově. Enemáků jsou asi 2 malí zergové - meele a ranged ten samej. 3 střední varianty toho samého. snad meele ranged 2x a pak 2 velcí - letající brainbug a takovej čtyř klepetej z DOW 2. Druhá enemy frakce heretici mají nejčastěji 3 enemaky. guardsman, démon se štítem, nebo bez a space marine, space marine v terminatorovi a boss dreadnaut.
Nějaka inovace, nějaka zajimava mechanika. Třeba se krýt, třeba prostředí co jde rozbít např dveře, zdi,.., překažky co by šly nějak plynule parkourovat, aby člověk nějak zajimavě manevroval..nic prostě je buš a dopln si armor animací a postřilej ty za kterýma nevylezeš, nebo jsou daleko. Ty "Swarmy" jsem tam snad nejvíc viděl v tom "Prologu" a paj kde že byly? nějak uplně nevím.
Hezký to bylo dostatečně. to si GW pohlídalo.
Finito, tohle je vše. Za mě jako milovnika WH za hru jako takovou po přičtení že mám WH rád tak by bylo 60% max, ale za tu délku hlavní části srážím ma 40% a to jsem asi dost měkkej. Dát za to někdo jinek 3k či kolik tak asi požaduje zpátky ledvinu.
pro srovnání z SW Outlaws jsem vypadl po 52 hodinách. (jo druhej den mi řekli že mám hrát znovat pač hraju blbou verzi. ale co už, když ji miluješ..)
Asi se vrátím do SW O na Pazzak.. možná časem zkusím dohrat ty "Operations" - to byly jakoby jiné větve druhého týmu bez Tituse.
Za co že se pořádá hony? Za tohle bych pořádal hony já, ale nejsem takovej. klidně si to kupte samozřejmě a udělejte si názor samy, jako já.
-
V čem je rozbitá?
-
Hra není rozbitá, to je přehnané. Ultrawide byl slibován už před vydáním až jako dodatečná fičurina. Hra sice zatěžuje procesor, ale běží dobře, padá jen pár lidem a nijak zásadně neglitchuje, nelaguje ani nemá jiné vážné problémy. Dohrát se dá vše bez problému.
-
To, že je hra rozbitá, si nezaslouží negativní recenzi?
A jinak všechno v pořádku?
-
Z principu ta skupina lidí, kterým něco nefunguje (třeba ultrawide), je vždycky velmi hlasitá.
-
Nic z toho neznamená, že je hra špatná a zaslouží negativní recenzi.
-
Brečí hlavně kvůli tomu, že je to rozbitý a v žádných recenzích o tom ani zmínka. Chybí podpora ultrawide monitorů, hra nesmyslně zatěžuje procesor, takže by se na něm dalo grilovat a větráky jedou na plnej ceres i když jste třeba jenom v menu...
-
Standard který má 3% hráčů dle steamu 😂
-
Podpora ultrawide je v dnešní době standard
-
Oni taky lidi brečí kvůli nějakému tomu ultra wide rozlišení. Asi škoda že to tam nedali hned, ale mají to alespoň v plánu v brzské době.