Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Myslím že mají i 6 ti denní.

  • Jack1947

    Je rozdíl mezi banováním nevhodného a zneužíváním moci to je něco jako říct třeba vždyt Soudce je taky zodpovědný za to koho pošle do basy, takže si může posílat leckoho ( já vím přehnané - nemůže protože je tu více faktorů ale příjde mi to podobné přiovnání)

    Může všechno ale pak třeba dojde do bodu že tu nikdo nebude. CEnzor asi žádný neexistuje to došlo snad každému kdo tady nějakou dobu byl. Myslím že všichni víme jak to z blizzardem se má, obrázek jsme si mohli udělat sami.

  • Carnage666

    Z vlastní zkušenosti jsem si docela jistý že diskuzi moderuje autor potažmo kdokoliv z redakce může, dává to smysl protože na co by měli extra člověka jen na to.

  • Taronyu

    Však samozrejme, že ma budú oprávnene považovať za bolševika. Ja to nikde neobhajujem ako niečo dobré alebo morálne.

  • Cvicme_v_rytme

    Podmínky má definované vágně... co to má být? Jsou prostě podmínky, pod které jde schovat cokoli. Pak to záleží na tom, jak se cenzor vyspal a jak danou věc v danou chvíli vnímá. Tak jako tak to lze nakonec schovat do vágně definovaných podmínek...

    Ano, každý má právo na názor. A ty máš tedy právo plivat na Blizzard a vynášet soudy, které se nemusejí zakládat na pravdě.

  • radim.zaty

    A 12% ti jako přijde málo? Bež se zeptat vedení nějaké firmy (velké nebo malé), zda by se jen tak vzdali 12% svých příjmů, jen kvůli nějakému principu.

  • PCMR

    Cenzura nemá nic společného s tím, jestli se jedná o soukromý subjekt nebo ne. Pokud máš definici, která tvrdí opak, sem s ní. Rád se dovzdělám. V Oxfordském slovníku ani v Britannice jsem nic takového nenašel.


    Mimochodem, pokud si založíš soukromý web a budeš cenzurovat lidi za jiný názor nebo jen za hovadiny, tak samozřejmě můžeš. To ovšem může mít snadno za následek, že tě okolí bude oprávněně považovat za Bolševika. A to se s člověkem veze.

  • species

    jak nevinne? :D co to placas? Blizz zabanoval vocasa pac tahal politickou diskuzi na herni turnaj.


    Vubec to nema co spolecnyho s tim co se deje nebo nedeje v Cine :D

  • species

    ale blizzard je taky soukromnik lol :D


    je to naprosto to stejny, jediny co maj games v pravidlech je chovat se slusne. Pritom staci napsat cokoli co nesouhlasi s nazorem redakce a jdes domu se 7mi dennim banem :D

  • kkING

    Kdyz se podivate na WoW progress, pripadne i oficialni web WoWka kde tusim vedou 100 prvnich guild z Aliance a Hordy, ktere sundaly Mythic Azsharu, tak vede sice EU, ale US guild je mene, nez cinskych ... Je to sice naproste minimum lidi co hraje wowko, ale rekl bych, ze ten pomer bude podobny i pri celkovem poctu hracu ... Cina jsou velke prachy pro Blizzard ...

  • Zaho

    A četl jsi vágní pravidla diskuzí tady na games?

  • Frankenstejn

    Svatá pravda.

  • Taronyu

    Zase niekto, kto nevie čo znamená cenzúra. Súkromník si môže mazať a banovať, koľko len chce a nikdy sa nebude jednať o cenzúru. Je to jeho priestor na ktorý ty vstupuješ a využívaš. Svojím vstupom, automaticky súhlasíš s jeho podmienkami.  To znamená, že keď si ja založím web a dám si do podmienok, že budem banovať za ružových jednorožcov, tak mám na to plné právo a kto nesúhlasí, má smolu. Môže slobodne prejsť ku konkurencií.


    Blizzard je síce tiež súkromná spoločnosť, a to čo som napísal  by platilo aj tu, lenže za prvé, tie podmienky mal blizz definované dosť vágne a za druhé, tak tvrdý trest je dosť silná indícia, že blizzard konal zo strachu pred Čínou.

  • „Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého.“

    —  John Stuart Mill

  • Frankenstejn

    Takže pokud otevřeně někdo v ČR řekne ze muslimové jsou dobrý akorát na masokostní moučku tak by mě za to nikdo zde neměl popotahovat. To je cool. Víc takových svobodných serveru jako je toto. Konečně můžu Říct že černoši jsou svoleč. 

    Děkuji za svobodu slova

  • Vypnutí streamu by nebylo přestřelený. Teď už chápu. Abych tedy nebyl taky jednostranný, tak spoustu lidí toto určitě využila k bojkotu blizzardu za to, že už ty hry nejsou co dřív.

  • Blood

    Zkus napsat Vortex a uvidíte cenzůru.

  • Ok napíšu to potřetí. :) On se snažil vyjádřit svůj politický postoj. Což je naprosto v pořádku v momentě, kdy se k tomu nesnažíš využít bez souhlasu globálně působící společnost, pro kterou je nejlepší ve všech ohledech být neutrální.  

    Pak je tu ten trest Blizzardu, který je samozřejmě totálně přestřelenej a zbytečně tvrdej. 

    Prostě v této kauze není nikdo za dobrého a špatného, obě strany jednaly chybně nebo přehnaně. Teda do té doby než se vám zatemní před očima a začnete do té kauzy cpát podporu komunismu a utlačování lidských práv ze strany Blizzardu. Krásně to napsal jeden člověk na mnou zmíněném redditu HOTSKA. "To že proti něčemu neprotestuji neznamená, že s tím souhlasím". Myslím, že kdyby se jednalo o jakýkoliv jiný politický/náboženský projev nesouvisející s Čínou, tak by dopadl dotyčný podobně. 


    Vypnutí streamu by absolutně nic nevyřešilo. Pravidlo, že co je jednou na internetu tam již zůstane prostě platí a funguje na výbornou. 

  • To je pravda, ale ta předposlední věta? Zajímalo by mě co máš na mysli. Tady se na to nedá dívat z druhé strany. Vypnout stream? Klidně, ale zabavit někomu odměny a suspendovat toho člověka za projevení podpory a názoru? To mi připomíná komunismus co byl u nás. 

  • Zaho
    Kdo vlastně moderuje / cenzuruje diskuze u článků?
    Sám autor, nebo na to je někdo speciální?
    Přijde mi vtipné halekat nad cenzuropu někde daleko v Číně a po článkem pak mazat názory.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit