Přejít na výpis diskuzí
Hrajeme a neplatíme: 40% CZ hráčů si hry nekupuje nebo stahuje
7.9.2011 | Petr Poláček
351 příspěvků
-
U mě to tvrzení sedí, ale bude to tím, že hraju primárně browser hry - například tady http://www.herni.cz/online-superhry-zdarma jsem strávil tak dvěstě hodin *1*
-
Sorry, chlape, ale tebe nedokážu brát vážně už jen kvůli té hyperbole, kterou jsi použil (Nehledě na to, že mě odrazuje i nick a avatar, jelikož ze zkušenosti opravdu většinu otaku vážně brát nemůžu). Odsuzovat někoho je tak snadný a bránit si postoje zuby nehty prostřednictvým planých argumentů dětinské.
-
@Cajk:
No že někdo preferuje vykání bych pochopil, pak ať se ale podle toho chová. Udělá pár chyb, já na to poukážu a co za to dostanu? Nadávky. To by má strádající duše nemusela vydržet. *1* -
....ano souhlasim, na druhou stranu nemam rad drze nadute hlupaky ala Aoyagi a obcas mam potrebu rict blbci ze je blbec, protoze sam na to bohuzel nikdy neprijde
-
Jenže ve výsledku jde vždy o výdělek. A tam jde o to(jak jsem již zmiňoval), zda by si dotyčný v případě, že by byla krádež her obdobně těžká jak krádež hmotného předmětu, hru koupil či ne. A naopak, mnoho lidí si hry stahuje ve formě dema, takže je klidně možné, že u mnoha her jsou schopni lidi hru ocenit a následně ji i koupit. Takže když by například nějaké dítě s kapesným 500 měsíčně hry jen stahovalo, nemohli by distributoři přijít o víc než 500 měsíčně a i tak je pravděpodobné, že by si dotyčné dítě raději šlo hrát ven s kamarády a těch 500 dalo za uplně něco jiného, kdyby hry nešlo tak lehce pirátit.
-
tady to je jak v hospodě, přece si tu nebudeme vykat, jak někde v pařížským klubu 19.století:)
-
...chtelo by to vice soustredeni pri cteni textu a trosicku vice zapojovat mozek, ale chapu ze zrovna vam to dela problem, vidim ze jste na vase dobre minene rady nalezite hrdy a to je dobre, jeste ze vas tady mam,co ja bych si bez vas pocal, mimochodem vykani neni jenom o respektu ale hlavne o slusnosti a je zrejme ze jste k takto narocnym tematum jeste nedospel, ja vam to ale odpoustim
-
No jak říkám, teoretická možnost tu je. Na druhou stranu tady pan hejasek se mi nezdá jako reálný kandidát pro takovou možnost *1*
-
Oh, jak jste mohl sire! Mé srdce krvácí!
S dovolením vykat budu pouze lidem, ke kterým mám nějaký respekt. Stěžování si na něco, co se dá vypnout a dětinské nadávání za víceméně dobře míněnou radu si podle mých měřítek nějaké slušné zacházení nezaslouží. Takže nazdar. Ty jeden. -
za rozhovor kapely nic nemaj:).. Leda ty koncerty a merch. U her nic takovýho není to je pravda, proto se tam snažej narvat DLC nebo měsíční poplatky.
Akorát nemám rád, když se tu někdo snaží dělat Harveyho Denta a přitom když se podíváš na jeho HDD tak čumíš že toho má tuny.. -
No jo, jenže muzikanti vydělávají hlavně z koncertů a rozhovorů atd. Herní průmysl skoro nic takového nemá *4* . Osobně si MP3 nekupuji, ale CD někoho si koupím rád, když mi za to stojí.
-
Hele, členové kapel si stahujou mp3 ostatních interpretů, v dnešní době se to zdá bejt úplně normální. Jen v herní branži se kolem toho dělá takový haló, je vidět, že nejvíc manažerů a podobnejch "milovníků peněz" se sdružuje právě tam..
-
...citim mistre ze zvanite, apropo to tykani si nechte pro klub blbcu kde jste soude podle vasi reakce predsedou
-
Tak dokážu si představit, že nikdo nepodlehl. Ale bude to velmi, velmi vzácný fenomén.
-
Hah určitě. A kupuješ i každou mp3, viď.. Nenech se vysmát..
-
Normalizace s moralkou nemela nic spolecneho. Normalizace naopak bylo vitezstvi nizkych nemoralnich lidi, presne takovych co obhajuji piratstvi.
-
Ty nevzdelany supaku, ktery nevis co je to pokrytectvi. Pokrytecke by bylo, kdyby piratstvi kritizovali a sami piratili. To ze proti piratstvi vedou reci je cestne a mravne, spinu je potreba verejne tepat a vymetat a kdo jiny by to mel delat nez novinari?
-
V Čechách to je mnohem horší, ale jen v té nejhornější vrstvě, top 10k.
-
Jo a motorky by mely stat maximalne 1000 korun, se pak nemuzou divit, ze na nich nejezdi kazdy. A kdyz ty svi*e je prodavaji tak draze, tak je normalni, ze si ji ukradnu, vyrobci musi zíhlednovat kupni silu obyvatelstva a pokud nechteji aby se kradlo, musi je nabizet za prijatelnou cenu. Kde prijatelna cena rovna se petina bezne ceny.
Tohle je takova typicka zlodejska mantra a obelhavani sama sebe. -
Jasne, takze vyvojari her jsou proste blbi, ze delaji praci jakou delaji a na tom ze je nekdo okrada nic spatneho neni, mohou si za to sami, kdyby delali neco poradneho, tak nemaji problem. A kdyz se vsichni budou chovat jako ty, kdo ty hry bude delat? Takovahle egoisticka moralka - kdyz me osobne to nemuze postihnout, tak na tom neni nic spatneho - je zrudna. Cim vic takto smyslejicich lidi potkavam, tim vic jsem presvedcen, ze demokracie pro takto zaostalou a hloupou spolecnost neni spravny system.