Přejít na výpis diskuzí
Hráli jsme Far Cry Primal - na zadek vás neposadí, ale baví od první minuty
4.12.2015 | Daniel Kremser
81 příspěvků
-
Dát před 10 lety do hry vlastnost, že hráč vidí nepřátelé skrz překážky a dokonce i terén tak si všichni ťukaj na čelo.. :) Nevidím důvod proč takovou hru hrát.
-
-
Tak to je dobře, že už není před 10 lety, že?
-
-
Jak se to veme. Jak jsem už ale psal u předchozího článku na téma FC:Primal - nemám ve hrách nic proti pomůckám pro nesvéprávné či spoluobčany po lobotomii nebo s IQ pod úrovní letící dlažební kostky. Ale ať se to dá probůh všechno povypínat. Chápu, že dnešní pomerně dost nihilistická a konzumně zaměřená doba produkuje děti, co nemají potřebu něco překonat nebo překonat sama sebe, protože je to nuda a k čemu to je vlastně dobrý, když to nejde dát na Facebukkakke nebo tim rejžovat peníze na tom Jůtrůbu ... Ale já si ještě pořád rád užívám pocit, že jsem na něco přišel bez zbytečných nápověd a přiblblých vodítek, že jsem se o něco musel aspoň trochu poprat a ne se jen nechat vést za ručičku jak malý děcko.
-
-
-
takze klasickej prumer, kterej dostane 7-8, chapu
-
A to jako nebudu moct ty mamuty střílet kulometem? Ach, jo.
-
Fra Cry 3 me bavilo asi 30 minut, ctyrku jsem uz ani nezkousel a to mam hry v otevrenem prostředí rad..prislo mi to stejne priblble jako serie AC. Pochybuju ze tenhle dil me nejak oslovi.
-
-
ja pochybuju ze cokoli od UBI me nekdy osloví
-
-
Haha, no doufal jsem, ze kdyz uz to takhle prekopou tak se konecne zbavi systemu: obsad vez - > obsad dalsi vez - > obsad vez, ale tentokrat pro pribeh. No tak treba zas v dalsim dile.
-
Předchozí tři díly si hrály na otevřený svět, ale bylo to hrozně prázdné a nudné. Toto bohužel nebude jiné a vážně obdivuju lidi, které to baví.
-
-
teraz som dohral farcry 3. vyborna hra, krasa grafika a pribeh.
Ten velky ostrov som proste ignoroval. Nafarmil som samozrejme itemy aby som mohol nosit viac nabojov, viac zbrani, vacsi loot ruksak.
A potom som len hral dejovu liniu.
proste nic ti nebrani. je pravda ze ten ostrov je len naspamovany identickymi questami. proste ak by `tak spravili aj celu zemegulu, nikto by to nehral do detailu stale to iste dokola
-
-
Ta stylizace je docela úlet. Všude sníh, ale k teplu a štěstí evidentně stačí jen návleky na ruce a trenky. To, že by tam většina postav zmrzla do hodiny asi neřeší. Konec konců i do Skyrimu musíte nacpat mody, aby teplota ovlivňovala, jak moc se musíte obléknout.
-
"baví od první minuty" nezapomente ubisotu vyměnit plíny
-
Možná podle většiny budu tupec , ale jsem rád, že jsem tak nenáročný hráč... FC 3 a FC 4 jsem si užil a jsem naprosto přesvědčen o tom, že si užiji i Primal... Buď se Vám hra bude líbit a koupíte si ji nebo ne. Hotovo nic víc v tom není a veškerý hate je zbytečný jelikož stejně nic nezmění...
-
-
No počkej, teď jsi porušil kulturu nesouhlasu a předepsaný nespokojenosti se vším, a dovolil sis prohlásit, že tě něco baví! To ti jen tak nedarujem ;).
-
-
Nuda