Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Potřebují na chvíly oraz...(2-3 roky nebose dočkáme Far cry:Stone age a Far cry Ice age tedy jestli to není součástí plánu na DLC.
  • Tak jsem to hrál a musím říct jako že nic moc ted no
    • Ja to nehral, ale tesim se na to, parazite :-).
  • HUD se dá vypnout (F11).
  • Ty jo tak po 3x dohraném FC4, kde mi udělil neskutečnou radost se .700 nitro a pěknýma lokacema se přemístíme do pravěku jo? Co je na tom sakra zábavného?
  • Já absolutně nechápu jak se ten ubisoft ještě vůbec může držet na trhu, snad 3 roky nevudělali dobrou hru ne? Assassin poslední dva hrůza, Heroes 7 příšerný, Far cry 4 + Primal nejspíš, průměr. Anno 2205 tragédie, taky méte radost když vám někdo systematicky przní všechny vaše oblíbené hry a je mu to úplně fuk? Klidně si každej může nadávat na CoD sice dělaj po desátý to stejný ale pokaždý je to více méně super, ale tohle.
    • Dělá hry pro masy a podle toho ty hry vypadají. Mně takové hry příjdou k ničemu, ale zjevně to dost lidí kupuje a hraje. Já už se soustředním prakticky jen na early acces hry a hry z kick starteru. Najít v mainstremu opravdu zajímavou hru je z mého pohledu docela problém. I když GTA V a Zaklínač 3 jsou mainstream a tyhle hry mě bavily.
      • Dělá hry pro masy.... a co to znamená hrajou to ty lidi vubec? podle nejakeho clanku o achivementech tusim ze sotva 10% hracu dohraje svoje zakoupene hry do konce.. (ne nemyslim ze splni vsechny achivemenety ale proste tech 90% hracu nikdy nedohraje ani hlavni pribeh)! tak to pak neni ani hra pro masy ale spis MARKETING pro masy presvedci lidi (rodice?) aby nejakou hru kupovali a von to pak stejne nikdo nehraje *1* *15* *11*
      • tak tak, jeste fallout 4 je supr, at si kazdej rika co chce. Pak jedu starsi hry a mody. popřípadě kombinace obojího Takže system shocky, quake 1, blood1, daggerfall, brutal doom, heretic a hexen, ELMA :), magic carpety, starsi tomb raidery a podobny. A pak obcas ne uplne stary ale zaroven ne novy hry. Ted me dost bavi Dying Light, Darksiders 2 remaster, Tomb raider anniversary/underworld, Overlord 1, Grimrock, nesmim zapomenout na Stalkery a muj oblibenej mod Lost Alpha, kde cekam na novou verzi, Quake live... proste hry s hratelnosti na 1. místě *14*
  • nic jineho jsem ani necekal. Docela se tesim. Farcry4 se mi libila, ale bylo to uz preplacany a spousta zbrani, ktere jsem ani nevyuzil, protoze jsem nasel lepsi, mne spis mrzela. To uz nakonec bylo i v trojce. Dvojka zatim u mne vede. Jak prostredim tak i postavami. tak se tesim. Jen skoda, ze neudelali zas neco jako byl Blood Dragon. ikdyz Yetti dlc bylo vyborny.
    • ale zacatek ctyrky, kdyz jsem mel par zbrani, hru na nejtezsi obtiznost (povypinanej hud, mapu, crosshair a napovedy) a vesele si kraftil a objevoval svet, byl bozi :-P Stejne bozi jako hrat Fallout 4 bez fast travelu.
  • ArmanonAnrak
    Na tadek mě tahle hra musí posadit ale bavit mě nebude
  • Firingo
    Ach jo lidi co vy vlastně chcete? Našel jsem tu jeden pozitivní komentář. To opravdu musíte cokoliv zkritizovat? FC 3 byla jedna z nejlepších her co jsem hrál v životě. Ke čtyřce jsem se ještě nedostal. Vím že bude hodně podobná, ale to znamená i zábavná a chci si jí zahrát *3* Ano ted přichází Ubi už po 3x s tím samým systémem a už je to trochu okoukané, ale působí to na mě stále zábavně. A aby nám vynahradili nepříliš nový systém hry přijdou s zcela jedinečnou tématikou která se ve hrách jen tak nevidí. Jednoduše řečeno já vidím další zábavný FC. Nebude to už taková bomba jako trojka možná, ale já se velmi těším. Však kolik dobrých her z pravěku si člověk může zahrát? Moc by jich nebylo. A nadávat na všechno od Ubi jen pro to, že to dělají oni? Tak to už je podle mě hodně omezené. Ubisoft možná někdy trochu zakopne ale jinak dělá stále dobré a kvalitní hry. Mám pocit, že některým komentujícím zde by se nezavděčili ničím. *7*
    Prosím vykašlete se na to vaše neustálé nadávání na všechno a začněte si ty hry užívat! Od toho tady jsou! *1*
    • Ilusiveman
      Jako souhlasím asi, prvních 5 řádků (všeobecně), proč by hra nemohla bejt 7-8? :P maj funkční engine, kterej je hezkej, ovládá fyziku, vozítka a další věci. Mají originální téma (konečně!), a scénáře postav (hlavních) nadprůměrné také. Jak by jste to chtěli "objektivně", nestranně hodnotit vy?
    • Ty jsi ještě nepochopil, že do diskuzí si chodí léčit mindráky zakomplexovaní chudáci, kterým je úplně jedno jaká hra je a hledají jen důvody, aby si mohli zanadávat?

Pokud je hra stejná jako předchozí díl - vývojáři jsou šmejdi, kteří nic novýho nevymyslí, dělají pořád to stejné dokola a jen rýžují prachy.

Pokud se nový díl jen nepatrně změní oproti předchozímu - vývojáři jsou šmejdi, kteří kašlou na fanoušky předchozího dílu, díky kterým zbohatli, nedrží se věcí, který byly populární v předchozím dílu a vymýšlí blbosti kvůli kterým je nový díl úplná blbost.

Už dlouho se názory v diskuzích neřídím a ani jim nepřikládám žádnou váhu když se rozhoduji jestli si nějakou hru koupím - to bych si nezahrál nikdy nic.
      • Firingo
        Jako by jsi mi to vzal z úst *1* Většnou to tu vidím uplně stejně jen jak říkáš jsem to asi ještě dost nepochopil že nemá cenu se tím zabývat *1*
    • Si upad? FC 3 byla jedna z nějvětších kravin co jsem v životě hrál...
    • Lukass
      Nenech se odradit mistnima kecalama.
      Ctyrka je super, nechal sem v ni 75 hodin. Vis on kazde rika ze je to stejny ale to neni pravda, ja sem si totiz po dohrani ctyrky pustil trojku a to teprve poznas rozdil. Hra se hraje daleko prijemnejc nepusobi tak strnule a umele v hratelnosti prehlednosti ruznech prvku ctyrka trojku drti.
      Jasne mechaniky s vezema (uz me zacinaji pomalu taky stvat) kempy nepratel a to vsechno okolo je stejny, ale jako celek to pusobi dobre.
      Nejvetsi minus ctyrky je tak ubohe a radoby cool pribeh a postavy ktery psalo predpubertalni dite, Ale jinak muzu hru doporucit, budes se dobre bavit.
      A az Primal vyjde tak to budou misti burani piratit a krast jak o zivot, uz me to zacina pekne stvat pristup tehle zlodeju. Naplivat na hru tuny spiny, ale hned jak vyjde ju tahat s warezu a s otevrenou hubou hrat.... luza!!!
      • Firingo
        Díky za podporu. Jsem rád že je tu někdo se stejným názorem *3*
    • 0011
      Užíváš si hry za peníze vlastní nebo peníze rodičů, případně za žádné? To totiž hodně ovlivňuje tenhle pohled.... Já si hry užívám, ale nechci kupovat po třetí to stejné reskinované, FC4 jsem měl ke grafické kartě mám nahráno cca 7 hodin a nic mě nemotivuje k tomu si to znovu nainstalovat. Mrzí mě, že ze střílečky udělali ve trojce sandbox, kde obsazuješ jednu věž za druhou čímž akorát uměle natahují hrací dobu. FC4 je FC3 v Nepálu, jestli ti příjde FC3 jedna z nejlepších her, ok, sice je to odklon od čistokrevné střílečky a mluví to o tom, že zas tolik si toho nehrál, ale budiž. V rámci sandboxů mi ale příjde GTA V stokrát lepší
      • Osviceny
        Za své, rodiče mě opravdu neživí a pirátům bych řezal ruce. A je mi uplně jedno, že jsi nereagoval na mě
        • "piratum bych sekal ruce" - Rekl student humanitnich ved, ktery 6 let delal bakalare, ted je na pracaku. V zivote nedokazal nic nez vyzirat rodice a pak stat. Trololol.
          • Firingo
            To je tak omezenej, komunistickej a zastaralej názor že to snad raději ani nebudu rozvádět....
          • Paulcz
            .. a nabyl osvícení, nejspíše na vltavském bagru :)
    • Osviceny
      Přejmenuj se prosím na Pan Sluníčko
      • Firingo
        Eh díky kámo. Však ono každý den nadávat na to jak je všechno na ho*no, že celý svět spěje do sra*ek je mnohem lepší přístup k životu *3* Než tohle budu raději Pan Sluníčko
    • Takže pokud jsi hrál jen trojku a čtyřku už ne, tak ti povím jedno, ve čtyřce už zjistíš, že ten krásný systém, který nastavil UBI ve trojce už tě ve čtyřce opravdu nudí a to čím dál tím více a tím pádem se bojím, že bude ještě o to nudnější v Primalu. Bohužel je to tak.
    • co na tom bylo proboha nejlepsi? vzdyt je to po 293 porad dokola to samy, jednicka byla ok, zbytek je sh1t...
  • Tak mě se naopak tahle hra líbí moc! Originální, neokoukaný vizuál, crafting v téhle hře opravdu má smysl a navíc si nemohu stěžovat, že se hraje stejně jako 3ka a 4ka, protože jsem hrál pouze 1ku a 2ku :) Takže za mě super a moc se těším ;)
    • Firingo
      Velká chyba trojka je nejlepší díl podle mě! *2*
    • Vojta_Ilavsky
      Nestarej se.
  • Nevidím nic jiného než další FarCry-NUDA :-(
    • Ristoro
      Jo no, já jsem myslel, že to bude další Need for Speed.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit