Přejít na výpis diskuzí
Hraný trailer na Fallout 4 příjemně navozuje postapokalyptickou atmosféru
15.10.2015 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
Čím víc Falloutů, tím víc Adidas *5*
-
Musím se přiznat, že poslední Fallouty jsem přehlížel - 3 byla pro mě nehratelná, New Vegas měl už něco do sebe, ale furt to nebylo ono a začátek byl hroznej....
A to je to co se mi strašně líbilo na izometrických Falloutech, že mají dodnes pěkný rukopis a atmosféru. Stále si vzpomínám nato, když jsem našel v jedničce moje první energo brnění, jak jsem z toho byl úplně unešený.
Zde kvůli surovosti a vrácení rukopisu ke starším dílům si mě získali.
Teď už jen doufat, že to nebude přehypovaná sra()ka, ale jako u Wolfensteinu to půjde zase krásně ve stopách -
-
Ani starý Fallout nebyl isometrický!
-
-
nj chcel byt mudrlant - cavalier oblique sa vola ten pohlad. netusim ako sa to preklada len som to videl v jednom velmi zaujimavom videjku kde tim cain hovoril v roku 2012 ako vznikal fallout.
odporucam vsetkym fanusikom :)
https://www.youtube.com/watch?v=Xa5IzHhAdi4 -
-
V češtině se to jmenuje strašně - kavalírní axonometrie (jako druh kosoúhlého promítání). Ale taky tomu říkám iso *4*
-
-
V herní terminologii je
-
http://images5.fanpop.com/image/answers/2863000/2863376_1341858921169.64res_375_300.jpg
-
-
-
Po prvé v životě nekupuji... s anglinou sem na tom mizerně *7* *9*
-
-
nj tak sup zkouknout 10 serii Friends v anglictine a budes na tom z anglictinou uplne v pohode ..
V dnesni dobe mit 18 nemit AJ dost dobrou alespon pro prijem je zvlastni .. pred 15-20 lety AJ do nas moc netlacili, ale ted se ji prakticky nejde ubranit ... -
Koukám, že nejen s anglinou. *9*
-
-
moc pekne, ta vesnicka spis pripomina zacatek new vegas :D a az na tu pasaz se "vzduchovkou" na ferovku proti supermutantum? :-) tohle mi na novejsich falloutech vadi hodne
-
Hrozně mě mrzí že na Fallouty 4 nedělá Obsidian. Umím si představit jak to bude, všude se toho bude válet mraky. K tomu aby jste získali ty nejlepší zbraně a zbroje vám bude stačit jen lavelovat, ani se nebudete muset přidat k žádné frakci, protože předměty které najdete se zase budou objevovat náhodně *9* Jako ve skyrimu podle vaší úrovně. Totální výsměch RPG žánru.
Doufám že to tak nebude, ale myslím že jo. K tomu absence čj a je vymalováno. -
Ty vole, CGI jak z roku 2000, to jsem teda nečekal. To spíchli za pět minut v adobe after effects ne?
-
-
asi si si zabudol dat okuliare ...
-
Nekdy se podivej na CGI z roku 2000. Tohle je docela slusna prace a to nejsem zadnej velkej fanda.
-
ty vo*e :-D aftry jsou na postprodukci. Jak v tom chces delat cg? :-D :-D
-
zaujimave ja som mal praveze pocit ze to je hrane a sem tam dotvorene cgi.
-
Ale ty bys to dal za 4 vid jak si dobrej :)
-
Tragédie..:( Možná chtěli navodit atmošku starých dílů.
-
-
Trailer možná ale ukázky ze hry moc ne *1*
-
Aaaa pokracovani masirky ...
-
Chodici lednicka? Me uz nic neprekvapi..