Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fuuuuj tak toto uz nieje fear ,hamba
  • ty hry jsou porad hnusnejsi a tim nemyslim graficky. Nezbyva nez zatlacit slzu a vzpominat na vsechny ostatni do roku 2005. Skoda, ze se uz nedaji koupit
    • Zrejme si vybiras v pro tebe nedobrych vodach. Kvalitni hry stale vychazeji, jen je potreba umet oddelit zrno od plev. A pokud nejsi zamerenej jen na jeden herni zanr, tak je z ceho si vybirat rekl bych vice jak kdy v minulosti - sam nevim co driv hrat a napr. v rpg zanru je toho kvalitniho vice nez dost.
    • Amylee.Anderson
      Mi konečně někdo mluvi z duše...
  • jo, přesně...je to fuj...fuj....a hratelnost...nevim....je to celkem drsný......dadko8 má sice evidentně jako PCčkář vyšší intelekt, to sem hned poznal stylu komentu, já třeba nemám, ikdyž nejsem konzolista.....ale myslím, že by to mohlo být celkem strašidelný......ale....kdoví...2ka byl celkem šit...ikdyž atmoška nebyla zlá....FEAR patří podle mě fakt k nejstrašidelnějším hrám... *10* *11*
    • Zahraj si Condemned... jedničku
    • k sériím...taky si myslim, že to může bejt po čase i nudný.....ty speciální schopnosti.......
      • no u me Fear je cokoliv jen ne strasidelnej.Jak se muze nekdo u takove hry bat fakt nepochopim.
  • s tym intelkulom som myslel,ze taketo sialene strielacky uz nikoho nebavia a hlavne nie na pc a takyto styl mas na konzoli tolko,ze sa mozes ustrielat az pokial ti bubienky nerasknu.Stary dobry FEAR je uz davno prec.mozno tak taky novy Bioshock infinite.A posledne co som hral z tohto zanru bolo Metro
  • Amylee.Anderson
    Me se ta grafika líbí. Kdyby to byla nějaká nová hra, tak se mi to líbí. Ale tohle a FEAR, eh?
  • Predobjednavku jsem uz davno zrusil a mam pocit ze F.E.A.R. si zaslouzil dustojnejsi rozlouceni. Tohle vypada na druhorady paskvil. Hrani za Fettela me fakt nelaka a podle videi musel krome znovuzrozeni prodelat i plastickou operaci. Protoze nejsem pirat tak jednou mozna za tri stovky v Tescu ale jinak shobem a satecek. *5*
  • Pripada mi to trosku jako kdyz jsme se vsichni tesili na Soldier of Fortune a ono z toho vypadlo...co z toho vypadlo. Jinak, horsi trailer nebo co to vlastne bylo, jsem uz hooooodne dlouho nevidel. Co se samotneho herniho stylu tyce...opravdu posledni hrebicek do rakve. Myslel jsem, ze to po 2ce horsi byt nemuze a prece se podarilo. Jako, slapnout do blata jednou pochopim, ale preslapnout si znovu a rovnou do hovna, to je na presdrzku. Co naplat, Fear je holt "aus" a jinak to uz asi nebude.
  • Všichni podle mě budou chtit hrat za Paxtona už jen kůli tomu že to nejni jako v jinejch střílěčkách Furt v ruce držet zbran krčít se a střílet
    • a v čem je to jiné ? soudě podle tohodle videa...?
      • V čem? Ve speciálních Schopnostech asi ne?
        Hral by si radši za vojáka jako je v COD nebo MOH nebo BF a jiné střílečky
        Než za Typka s telekinezi a jinejma schopnostma co ve střílečkách moc nejsou?
        • A není to úplně jedno, pokud se k tomu stavíš takto ? Není jedno jestli zlikviduješ nepřítele pomocí palné zbraně nebo bez ní ? V tom videu jak je to disajnované tak je to naprosto jedno.
  • Uz mozem prestat zivat?
  • Viem k comu sa to moze prirovnat Wolfenstein efekty super a nic viac iba nuda a po 3 hodinach co??zas nuda a ked sa to rozbehne uninstall good bye a za 15 ecka bazar nech ti rychlo niekto kupi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit