Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja hraju na konzoli, troubo..
  • Alucard
    jak píši, pc hráči jsou hlavy vygumované a neumí kontrolovat svoje emoce, přejídají se více, více se potí, více masturrbují atd. Co s váma sektáři, co jen sakra s vámi?
  • a eště tu o smrti všech kapitalistů
  • eště aby na GoGu taky něco měli LoL *1*
  • ale kvalitních 10 hodin, né jak indie 100hodinové nic.
  • *6* *6* Žádný vracení bych nepovolil. Když si člověk vybírá z rozvahou, špatnou hru nekoupí. To se může stát jen haha hráčům co nejsou dostatečně chytří a koupí první blbost, která na ně po zapnutí steamu vypadne.
  • Jezis zalez uz, kdo ma ty kecy furt cist..jsi vypatlanej nebo co? vem si tu konzoli na hrud a skoc do zdi magore..neuveritelny.
  • Alucard
    podle mě jsi nemocný. Pochopil jsem, že na vás sektáře nic neplatí, máte vygumované v palicích, takže nějaká diskuze nemá cenu. Budu se modlit za PC- scénu, aby tahle hromadná demence postihla co nejméně lidí, ty už jsi ztracený.
  • Inquisitor
    Blbost.
  • jeste jsi zapomnel prihodit nejakou vtipnou historku o tom, jak na drm free topinkovaci hrajete online multiplayer? aha, za to musite platit navic, jinak si ani neprdnete *5*
  • Alucard
    Podle mě jsou pc-řkáří divní. Jenom divní lidi můžou za svého boha uznávat tlustoprda a ještě o sobě říkát, že jsou vyvolená rasa. Vyvolená rasa tlustoprdů? No nic, tohle stejně nevyzkouám, jen jsem vám chtěl říct, že diskuze s radíkálnímí pc-čkáři nemá moc cenu, protože jsou šílení. Taková moderní sekta, vymyté mozky, nic v kalhotáach apod.
  • Ale platí. Ne jak PCčkáři, kteří akorát stahují "dema" a po dohrání se přesvědčí, že to za ty prachy nestálo a tudíž nic nezaplatí... *5*
  • Každý vývojář by měl mít ze zákona povinnost nabídnout demoverzi hry (nebo časově omezenou verzi plné hry), která zcela odpovídá finálnímu produktu (odladěnost, herní featury). Nechápu, jak tohle prodávání zajíců v pytli může pořád v pohodě procházet.
  • Koukam nekomu tecou nervy. Na pc muzes hrat bez DRM, treba GOG, na konzoli takovou moznost nemas. Muzes s tim nesouhlasit, muzes urazet vsechny PC hrace ale to je tak vsechno. Konzole je DRM. A tezko muze byt tim padem PC vetsi DRM. To je stejny jako by jsi tvdil ze kolo je vic auto nez protoze ma kola *1* Sam mam nekolik konzoli, ale tyhle kecy jsou fakt strasny *1*
  • Na steamu platis hned i predobjednavku, tak nevim o cem placas.
  • jak si odpovedel na mou otazku? myslis ze sem idot a nechapu podminku 14 dni od koupe ? kdyz nevis odpoved tak nereaguj
  • například zde i s odkazem na daný paragraf http://www.evropskyspotrebitel.cz/nakupy-online/pravo-na-odstoupeni-od-smlouvy-bez-udani-duvodu-pri-nakupu-na-dalku-26981
  • Nebylo by lepší, kdyby sis ten zákon přečetl a sám si to tam našel?
  • se ti postavil, viď?
  • Ono snad steam znemoznuje predat ucet? Kedze ty mas DRM placku , tak si myslis, ze to nie je ziadne DRM? ;-) Hry bez DRM su iba na PC, konzoly maju bud online DRM alebo DRM fyzickeho media.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit