Přejít na výpis diskuzí
Hru ze Steamu můžete do 14 dní vrátit, ale jen pokud si ji nestáhnete
18.3.2015 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Opakuji, něco jiného je vykašlat se na Uplay, který má pár her, a něco jiného je vykašlat se na Steam, který má takřka herní monopol. Kdo nepirátí a chce hrát nové hry, ten už se bez Steamu v podstatě neobejde. To však neznamená, že musím se vším, co Valve činí, souhlasit.
-
takovyho caviku pro NIC! vpodstate stacilo vlozit pred tlacitko "Zaplatit" jeste jedno "Jste si jist ze si to chcete koupit?" vyslo by to uplne na stejno pac tlacitka "Stahnout" nainstalovat a "Play" jsou az po techto krocich... *3*
-
Nepoznáš a před soud je nikdo nepožene. Ono totiž pokud si hru koupíš na fyzickém nosiči (nebo hudbu, filmy) a chceš odstoupit od smlouvy ve 14 denní lhůtě, pak musíš vrátit zboží nerozbalené (včetně toho celofánu) - viz autorský zákon, který toto řeší. Čili analogie u digitálního nákupu "nestáhnout zakoupený SW = neotevřít krabičku s hudbou/SW".
-
jo ten co neklik na tlacitko Stahnout, ma uplne stejnou sanci jako ten co pri objednani neklik na tlacitko Zaplatit... oh wait vlastne o jeden krok z 8 kroku objednavky driv to je na tom ohrooozne moc lip *3* (vpodstate stacilo vlozit pred tlacitko Zaplatit jeste jedno "Jste si jist ze si to chcete koupit")
-
No vidím že Vaše inteligence, nebo minimálně chápání psaného textu nebude na moc vysoké úrovni takže to zkusíme ještě jednou, a pomaleji. Vám vadí politika steamu, stejně jako mě vadí politika uplaye, takže na všechno co je na uplayi kašlu, Vám, když máte tak obrovský problém se steamem doporučuji udělat to samé. Pokud v tom nevidíte jistou paralelu, tak jsem se bohužel snažil zbytečně a asi pro Vás bude lepší vyřvávat v diskuzích jak je steam hrozný. *3*
-
Pár hodin jsem tam odehraných měl ale zpět není, díval jsem se chvilku po té kauze ohledně FC4. Ale každopádně děkuji za tip. *4*
-
Hmm, tak to je vážně smůla... a co jako? *6*
Kolik her má Uplay a kolik Steam? *3* -
Pokud jsi na Unity nahral aspon par vterin tak ti ho zase vratili, tak se zkus podivat jestli ho tam nahodou zase nemas.
-
Tak já nevím, osobně nesnáším politiku Uplaye, po tom co mi bez jediného slova sebral AC:Unity, tak ho prostě už nevyužívám, ač bych si rád zahrál například FC4 nebo opět SP:Blacklist, bohužel, je to na Uplayi tak smůla. Prosté že. *3*
-
si pletes pojmy s dojmy vid? 1. bavime se tu o steamu, 2. pisu VETSINOU ne VZDY 3. HLOUPE sw firmy prave proti bazaru hodne bojuji a rvou jak je pripravuje o "zaslouzene" źisky, (pritom je to naopak a bazarovy prodej do herniho businessu pumpuje penize "NAVIC" od lidi co by si nikdy za plnou cenu hru nekoupili)
-
Jo je, aspon nekdo ma sanci tu hru vratit *3*
-
Tak prosté to není, když většina nových her vyžaduje Steam... že?
-
Jo ta vec s ruznejma cenama me taky stve...Kdyz kupuju neco online v nemecku tak mam cenu jak nemec. Ale jinak jsou ruzne ceny v ruznych regionech bezne, a plat s tim nema az tolik co delat.
-
jo ted je to o moc jine *1*
-
Doted to bylo lepsi vid? *1*
-
A kdo Vás nutí nakupovat na steamu ? Nelíbí se Vám politika Valve, no tak u nich nic nekupujte, jak prosté že. *3*
-
No popravdě to tak přesně neví. Steam ti klidně může ukazovat, že máš odehráno 10 hodin, a ve skutečnosti ses nikdy nemusel dostat ani do hlavního menu hry... Ale je pravda, že by to mohli vypodmínkovat na nějaký čas. Každopádně nemusí poznat, jestli někdo hru dohrál či nedohrál.
-
To je něco podobného, jako bych si koupil v obchodě zboží a mohl jej do 14 dní vrátit, ale pouze pod podmínkou, že se ho ani prstem nedotknu. *15* Nějak se mi ta Valve monopolní diktatura přestává líbit.
-
Je to ostuda. Steam je online DRM, všechny uživatele šmíruje a moc dobře ví, kolik kdo z té hry odehrál. Je v pořádku, že nevrátí peníze někomu, kdo hrál celou hru. Ale oni ty peníze nevrátí ani někomu, komu ta hra nejde spustit a neodehrál z ní ani minutu a přitom o tom dobře vědí.
-
Steam je zlo, ale za 1) to spousta lidi dodnes nechape a 2) i ti co to chapou jsou na nem zavisli, pokud tam maji nakoupeno par desitek her, tak uz se ho nevzdaji a pak jim je jedno, jestli jich bude vic nebo min.