Přejít na výpis diskuzí
Hru ze Steamu můžete do 14 dní vrátit, ale jen pokud si ji nestáhnete
18.3.2015 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Proc bys nemohl prodat sw? S konzolovymi hrami se na bazarech cachruje uplne bezne.
-
vpodstate vsechny ty ruzne ceny pro jednu a tu samou vec jen podle toho komu to prodavam to jsou jinde trestane nekale praktiky, kartelove dohody, apod. uz by si na to mel nekdo psvitit... imho proc ma stejnou cenu nemec s platem 10x vetsim mi tady asi nikdo nevysvetli zrovna tak "levne" regiony maji leckdy vetsi prumerne platy nez chudaci cesi....
-
movitou vec muzes prodat kdyz uz ji nepotrebujes sw vetsinou ne *10*
-
Samozrejme kupujes movitou vec. Ta vec ti patri a ma nejakou cenu jako komplet a jako original, kdyz nekdo udela kopii tak to stoji zlomek ceny.. Kdezto u hry si kupujes jen licenci k pouzivani a hra ti nepatri. Take mi vadi ze hry casto nefunguji a neobsahuji to co slibuji, ale nemuzes na to aplikovat logiku a zakony z nakupu zbozi atd. To mas to samy s pisnickama, koupim si CD a pisnicky se mi nelibi nebo nejsou tak kvalitni jak jsem cekal. Mas pravo to reklamovat?
-
a nakoupil jsi je v poslednich 14 dnech?
-
Tak pouzivat VPN na koupieni a aktivaci her Steam zakazuje od zacatku(neplest s Giftovanim). Proto kdyz nakupujes na kinguin nebo podobne tak musis kupovat Worldwide nebo EU klice, pak je to bez problemu. Co se tyce stehovani, tak to take neni problem, ono je rozdil pokud menis IP adresu na ruskou jenom na par minut tydne *1* . Pripadne te kontaktuje podpora a tam se to v pohode vyresi. Samozrejme muze nastat s hrama kde je natvrdo region lock. Ale ten dava vydavatel ne Steam.
-
me by celkem zajimalo, a co kdyz clovek zije v rusku, nakoupi a pak se prestehuje jinam? ruzny podminky pro ruzny zeme je klasicka loupez (driv byly pokusy davat dvoji ceny pro domaci a zahranicni i u nas, a co se stalo? udajne to porusuje rovnost mezi lidmi a zatrhli to, mne tohle pripada az podezrele podobny, jen to jeste nikdo nezatrhnul)
-
máš pravdu výrobce bot musel zaplatit krom výroby i za materiál to výrobce sw zaplatí jen za výrobu ale pak si ho nakopíruje kolik chce
-
jakože koupi sw můžeš posuzovat POUZE podle recenzí, ale auto NE? TO MÁ LOGIKU TO JE TOTIŽ NĚCO ÚPLNĚ JINÉHO...
-
najprv sa docitam (nebudem uvadzat kde) ze ak si kupim hru z ruska ativujem ju a zacnem stahovat cez rusku ip tak ju môzem beztrestne hrat po celom svete ze za to nehrozi ziadny ban od steamu. Tak som to len tak zo zvedavosti skusil najprv na max painovi a ked to slo tak som kupil dying light aby som sa o tizden docital ze stem to akurat teraz musel zacat riesit a zatrhol to. Ok to by som prezil ale preco chcu trestat ludi co tak ucinily este skôr ako to zatrhly? Nechapem ako môzu za nieco trestat spetne. Kaslem aj na payna aj na dying light nech mi to kludne zmazu ale preco by som mal kôly jednej blbosti prist o 200 hier ktore som si normalne zakupil??? Beriem ze manipulovat z ip adresou je mozno v podmienkach zakazane dlhsie ale to je zas vec dokazovania. No neviem som ochotny si tie hry kupit este raz ale urcite nie za 60euro. Ak mi zabanuju ucet tak uz z nimi nechcem mat v zivote nic spolocne a budem uz len piratit. Pretoze pirati su trestany menej ako ludia co chcu za hry platit aspon tolko kolko si môzu dovolit. Je to moja chyba ze som veril tomu ze sa netresta za nieco spetne a primem za to aj trest ale toto je prehnane
-
Nepoznas. Preto je len otazkou casu kedy zase niekto pozenie v Europe Valve pred sud :) A este ked si tak niekto zacne vsimat ich skoro monopolne postavenie...to este len bude sranda
-
Steam dělá "hodné" Valve s Gabenem v čele a tuto firmu a její produkty musí každý mít rád.
#SarcasmAlert -
Ne každý sleduje gameplaye a dost lidí se třeba rozhoduje na základě oficiálního traileru.
Žádný gameplay ti navíc nikdy nenahradí tvůj vlastní zážitek z hraní. Jde jen o tlumočení toho zážitku skrze 3. osobu. A to ani nemluvím o tom, že se člověk nikdy nemůže dozvědět, jak mu bude hra šlapat na jeho konkrétní konfiguraci HW. -
Ty jsi velmi chytry. Vysvetli mi tedy, kdyz si koupim obraz od Daliho, co nakupuji? Hardware nebo software? Kupuji hmotnou vec jiz je ram a platno nebo kupuji vysledek prace a genia pana Dali?
-
"Důvod je ten, že zákon EU byl primárně vytvářen
pro nákupy přes internet, ale u hmotného zboží,
kdy je cílem chránit zákazníka, aby měl možnost
zboží vrátit v případě, že neodpovídalo popisu
prodejce."
a ako toto zistim bez nainstalovania hry? -
Ideálně by tam měla být možnost hru spustit na tu hodinku dvě, přesně, jinak je to téměř k ničemu. Proklínané EA to pro hry v programu Záruka skvělé hry má (teoreticky), že lze vrátit hru do 24h od začátku hraní nebo do sedmi dní od zakoupení - nevím jak to funguje doopravdy. Když jdou dneska hry dohrát za pár hodin, tak jestli to v praxi takhle funguje, je to dost zajímavý. Kupodivu teda víc, než Steam...
-
vratit zaco, za penize na penezenku nebo za jinou hru? mam furu her ktere sem nikdy neinstaloval (napr z humble bundlu a pod)
-
Další co nevidí rozdíl mezi SW a movitou věcí. *1*
-
sprostosť *16*
-
v čom sa akože Uplay a origin líšia od streamu ako DRM?