Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To srovnání je správné. Warneři mají dvě divize. Filmovou a herní. A výnos u jedné je cca 5mld a u druhé 1mld. Nejde tady o to, kolik filmů a kolik to stojí nebo naopak. Co se týče toho, co se víc vyplatí, tak Warneři vždycky budou dělat filmy, protože s tím mají zkušenost a mají na to lidi. Ty hry se prodávají hlavně díky filmům, podle kterých jsou udělané. Kdyby dělali hry, tak moc nepochodí.
  • MishKonn
    Opravdu? Kde si protiřečím? V úvodním postu je tou "ekonomickou sebevraždou" právě snaha konkurovat Arkham sérii. Po zjištění, že ji vydávají sami, píšu, že sami sobě ani konkurovat nemohou, a proto je to ještě lacinější PR žvást, protože ani nemuseli k oné opravdové konkurenci chodit.

Tvůj výkřik se jen kvůli tomu, že neumíš číst, nebo nedokážeš pochopit, co píšu, míjí účinkem.

A jeho celkové naladění je tak trošku útočné...trefil jsem se ti někde výstižně do Modern Warfare 3? Protože Activision je další taková firma, která moc ráda čas od času vyrukuje s PR o inteligenci houpacího koníka a já povětšinou náležitě reaguji :)
  • Takze nejdriv to je ekonomicka sebevrazda a najednou si nechteji vytvaret konkurenci? Nesnaz se prosim z kazdeho vyroku vytvorit "PR zvast", sam sobe si pak protirecis a jediny zvasty jsou ty tvy...
  • MishKonn
    Tím lacinější PR žvást, aneb sami sobě konkurovat nechceme a nemůžeme, že - alespoň z toho vytáhneme, co to dá:)
  • Arkham City aj Arkham Asylum sú vydané firmou Warner Bros. Interactive Entertainment, teda hry aj filmy sú od Warnerov, len sa líšia v tom ako uchopujú Batmanovskú značku.
  • RakeW
    Nechce se mi hledat po zdrojích, ale jaký má smysl to "nesrovnatelné" srovnávání tržeb (zisk to asi nebude...) na konci?

Kolik herních projektů s tím průměrným rozpočtem vydělalo tu miliardu? A kolik filmů (jistě jich bylo víc než her) a s jakým rozpočtem (jistě byl větší) vydělalo těch pět miliard? Určitě se shodneme, že 5>1, ale tady přece nejde o absolutní čísla.

Mně osobně by celkem zajímalo, jestli se víc vyplatí dělat "hollywoodské hry", nebo "hollywoodské filmy" :).
  • ohledne Wolverina souhlasim a vlastne se vsim co si napsal souhlasim
  • MishKonn
    No, to se lehce hází špína na filmové hry, když víte, že dělat hru zrovna k tomu vašemu filmu by byla ekonomická sebevražda, protože tady je Arkham Asylum a Arkham City...tohle je jen očividný marketingový žvást od PR oddělení Warner Bros., který se snaží zalíbit tím, že jde s veřejným míněním (hry podle filmů jsou sh*t, nikdo je nemá rád a my to víme a tím pádem je nepodporujeme...)

Jakkoli shitózní jsou, pořád si myslím, že hry podle největších holywoodských trháků si na sebe určitě vydělají (pokud nemají přimou konkurenci jako zde zmiňovaný Batman), tudíž se filmovým studiům vyplatí je vytvářet.

A my, seriózní hráči, zkoukneme gameplay, maximálně přečteme recenzi a ohrneme nos - a to je od nás taky očekáváno, nejsme cílová skupina.

Osobně i přes jejich shitóznost filmové hry podporuji, protože se mezi nimi občas vynoří něco fajnového (Wolverine).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit