Přejít na výpis diskuzí
Hry slouží stále více jako náborový prostředek do armády
18.2.2015 | Ladislav Loukota
68 příspěvků
-
Bohužel Zetko má pravdu a Zen ne. Ano, nebýt války severu proti jihu, tak černoši nejspíš ještě dlouho nemají svá práva. A myslet si, že základní lidský charakteristický rys, kterým je agresivita, díky které se člověk dokázal prosadit jako nejvyšší tvor na této planetě je dnes nepotřebná, je naprostá utopie. Např. každá obchodní strategie, která má účinně fungovat musí být agresivní. Obchod je totiž válka, pokud vám to náhodou nedochází. Agresivita je dobrá. Žádný normální chlap by ji v sobě neměl potlačovat. Pokud to uděláte, tak vás v práci přejede někdo agresivnější, kdo se bude umět lépe prosadit, než vy. Agresivita není jen fyzické násilí. Zkuste se nad tím zamyslet, než začnete plusovat Zena a mínusovat Zetko.
-
Nojo, aby ne ale ten kdo chce do armády nemusí kvůli tomu hrát hry může tam jít z vlastní vůle s vidinou chladné večeře, všudepřítomného nebezpečí a vysokého honoráře. ( pro rodinu hlavně po smrti)
Hrál jsem AA tehdy jsem trénink bez pomoci nezmáknul, abych na to pak jednou umřel a nikdy se tam nevrátil. VBS tu simulaci na základě které (české) se připravovali vojáci na boj. Vycházela z ní i původní ARMA. -
Skoda, ze puvodni Americas Army tak znicili. Jako f2p play to byla vyborna hra a za nejvetsi bonus u ni beru misto tutorialu potrebu splinit potrebny trenink ... to sice zavrelo dvere tem nejvetsim jelitum a nikdy si nemohli hru poradne zahrat, ale uroven pak byla mnohem lepsi nez je tomu hlavne ve f2p hrach dnes.
-
Máš pravdu. Mnohem lepší je se bodat vidlema do hrudi, sekat si hlavy a mlátit se po hlavě palicema. *1*
Vojna byla vždycky hnus. -
to je nesmysl jen labilni hrac to tak veme ... to je proste clanek ktery se bude nejvic resit :D... P.S. ve hre vam nejde o zivot :D
-
Těžko ukrajincům pomůžou instruktoři (kteří tam už stejně působí) a moderní technika, když jim chybí to základní - bojová morálka.
Vlhké sny o tom jak americký instruktor ukáže a branec se základním výcvikem zařve: "Uráá" a zvládne složitý bojový systém během pár dní, může mít leda tak někdo kdo to přehnal s hraním válečných stříleček a myslí si že Javelin zaměří křížkem a odpálí kolečkem :D
Navíc polovinu těch zbraní by ukrajinští překupníci okamžitě přeprodali, nejlépe nějakým nepřátelům západu a druhou by získali zadarmo povstalci, až by zase ukrajinská armáda vítězně ustupovala.... -
Válka je hnus už od dob, kdy se lidé mlátili ožvejkanou mamutí kostí *16*
-
A Javelin sou moc fajn hračky, ale v dnešní době, kdy rusové společně s izraelci vedou v oblasi výzkumu a nasazení aktivní a pasivní ochrany tanku ala Shtora-1 která je určená proti systémům SACLOS(Javelin) a Arena, má ten tvůj slavný Javelin účinost někde ku 45% A to sem ještě nezmínil pasivní systémy zadýmování a rušení. Když optoelektronická čidla zjistí zaměření systémů SACLOS, vypustí Shtora do terénu kolem tanku několik zadýmovacích Anti-FLIR granátů a ten Javelin je v tu ránu doslova slepej.
-
Treba spomenut ze vojna nebola vzdycky len hnus , to az technologicky rozvoj ju dokazal znicit
-
Ano mám a nepochybně ne jenom z počítačových her. Zajímalo by mě, jak dlouho by jsi přežil, kdyby s es takto skvěle kryl za oknem se závěsem......stačil by jeden aby zabil hned ty dva u okna během jedné sekundy a pokud by stál dál od okna, tak při pokusu toho třetího prakticky o COKOLIV krom granátu by zabil i toho třetího
-
Hele ty oslíku, v Kyjevském SBU seděla CIA už na začátku převratu...sláva majdanu *2* *2* Chlapečku náctiletý, bež se oblíknout do mundůrku, na raménko si dej slušivou flintičku a upaluj na frontu. Jenom nezačni volat mámu, až ti kule budou lítat kolem hlavy..
Jinač chlapče, já sloužil u 13. dělostřeleckého pluku Jince a byl sem nasazen při operaci Joint Enterprise v Kosovu při misi KFOR-UNMIK. Byl si vůbec na vojně ty osle, že tak horuješ pro útok na RF? -
Tady je někdo velký G. I. Joe *1* *1* *1* *1*
-
Možná už to tady někdo psal, já jsem pro aby se odteďka umíralo a válčilo jen v počítačových hrách.
-
Nepochybně máš sám veliké zkušenosti s pohybem u zdi ve válečné zóně, že jo?
-
Jakých nepřátel má USA po světě? Pošahané a neškodné KLDR, pár fanatiků z ISIS a burany z Ruska. Oooo, to je hrozně strašidelný. Nebýt USA, nebude např. žádná Jižní Korea a ta dala světu víc, než všechny ty národy které Amíci kleply přes prsty.
-
Ono dodání zbraní je jedna věc, ale když jsou s těmito zbraněmi dodány i stovky ruských násilníků na "dovolené" spolu se zkušenými poradci, pak se válka vede dost těžko. Škoda, chtělo by to tu teroristickou pakáž postřílet a Putina pořádně klepnout přes prsty, ruský medvěd si už zase moc vyskakuje.
No, ale ono by stačilo pár rad od amerických instruktorů plus něco javelinů a proruští teroristy by měli útrum. -
tak ten první obrázek s těma 3 týpkama kolem dveří a okna, tam by stačil jeden terorista na to, aby je zabil všechny tři najednou - pistolí!, takže pokud by tohle mělo sloužit k výcviku v armádě, byli by všichni mrtví dřív, než by zjistili, co udělali špatně :-) Ale to je čistě jen poznámka k tomu úvodnímu obrázku, ne k článku samotnému. Článek tentokrát palec nahoru
-
Autor měl zřejmě na mysli současný stav, což platí.
-
Podle mě je každá hra kde můžete zemřít protiválečná.
-
kliknutím na levé tlačítko myši zabijte člověka