Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je to vždy herní diskuze jako na seznamu :). Samý zbytečný předsudky, staré hry byly dokonalé (za komunismu bylo líp) a současná doba je strašná.
  • Hlavně nezaměnit, při zmáčknutí F se amputuje noha.
  • Presne tak a tiez: Original Call of Duty working title was "MOH killer"
    http://www.gamespot.com/articles/original-call-of-duty-working-title-was-moh-killer/1100-6415918/
  • VaZqeZ_EU
    No-Comment: https://www.youtube.com/watch?v=TkLLP15lfDc ...
  • Praotec Čech neexistoval. Je to jen legenda, která není vůbec historicky správná. Nakonec prakticky identickou legendu mají i jiné slovanské národy - např. Chorvati. A měl jsem namysli Československo, který by bez války vůbec nemuselo vzniknout (asi by nakonec i bez války vznikl nějaký samostatný český stát, ale to už jsou spekulace).

USA byly velmocí už v 19. století. V první světové válce si svoje postavení akorát potvrdili a zvýraznily. První světová přinesla USA jasné postavení velmoci. A Čína je pořád druhá. Její ekonomika je extrémně závislá na západních trzích. *3*
  • každý zákon se dá s trochou vůle prosadit
  • Tam kde je potřeba zavést největší regulaci porodnosti, tak zrovna takové státy prakticky nefungují - skoro celá Afrika například. Takže jsou tam státní regulace neúčinné. *3*
  • Výzkum sám o sobě není spásný. Je potřeba nějaký impulz, který ho žene. Tím impulzem jsou mnohdy války, soutěžení států, nějaká potřeba atd.

Lidi jsou zvířata. Zvířata nejsou tupá. Nesnáším dělení na lidi a zbytek. Lidi jsou součástí přírody - je to jen druh opice. Nic jinýho.
  • Tomáš těžký, když je svět plný dobytků, kteří si nezaslouží nic jinýho než kulku do hlavy.. Kdyby se lidi chovali mírumilovně, mohla by být naše společnost mírumilovná. *3*
  • To je ale problém elit státu, že nezavedly regulaci porodnosti.
  • Mnohem lepší by bylo, kdyby lidé mnohem více rozvíjeli porozumění a diplomatické dovednosti, které si myslím, že se více hodí pro letopočet 2015 a agresivní povaha vůbec není potřebná k přežití. K přežití je potřebná šikovnost, proaktivita a nekonečná trpělivost.
  • Pokud jsem v dějepise dával dobrý pozor, tak se mi zdá, že se praotec čech zase tolik nenadřel, aby nám přinesl stát a ohledně toho usa, sice si postavili impérium na válce, ale podívej se kolik si po světě udělali hodně odhodlaných nepřátel. To si myslíš, že za tu chvilku slávy stojí, protože nedávno se už odborníci shodli, že už jí vystřídala čína.
  • Inquisitor
    Já byl sice jenom na rok, ale taky mi to stačilo. Jenom hry s vojenskou tématikou si zahraju rád, protože to s tím nemá vůbec nic společnýho.
  • Prakticky všichni odborníci, co jsem viděl, hovoří o katastrofálním velení ukrajinské armády. *3*

Bojují tak, že to vypadá, jakoby trénovali na CoD. Proto jsem na to upozornil. *3*
  • A jak se držej Moloďci, co? Už je dneska vezli z Deba *15* Co taková SAA, která se v Sýrii už několik let brání terroristům, kterým CIA dodala tuny a tuny zbraní *15* Taky se držej Moloďci, asi bude ten terrorista něke jinde *1*
  • Medal of Honor je napodobovač Call of Duty ledatak v mokrém snu autora.

CoD vzniklo potom, co se od týmu MoH oddělilo jakési pevné jádro, a založilo Infinity Ward.
  • nevzpomínám si, že by někdo dělal z CoD simulátor, nevím proč pořád produkujete podobné sr*nce.
    Ostatně kdyby trénovali na armě dopadnou úplně stejně. Těžko se může ukrajinská armáda bránit proti teroristům dobře zásobovaným a podporovaným z Ruska.
  • Já taky.
    .
    .
    .
    Třeba toho co nedávno umřel. *5* *5* *5* *5* *5*
  • niceguyfromrussia.ru
    problém ? dosť primitívne si ma doberať že mám v nicku niečo ruské... to už máš tak vymrdaný mozog z tej antiruskej propagandy že ideš tu páliť ako čarodejnicu ? uff dosť obmedzené, nehľadiac že ten nick mám s nadsádzky, nič viac v tom není
  • No tak třeba nám přinesla stát a samozřejmě přinesla řadu vynálezů. Válka taky udělala z USA dočasnou největší velmoc světa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit