Hry, u kterých jsme strávili nejvíc času
-
Q3A, Q3TA, Fallout 1,2,New Vegas a bavil mě tactics, Command and Conquer serie,
NHL, Gran Turismo, Baldurs Gate serie, Mass Effect,
Need for Speed (nejvíc vzpomínám na Porsche, ale nejvíc času asi NFSU2), AoE, Tetris
-
FOR THE HORDE!!
Co si pamatuju, měl jsem v The Burning Crusade něco kolem 360 dní čistého herního času. Jooo to byly časy. :) :D
A pak různé díly Total War, nejvíce asi u Medieval II, Rome II a Warhammer.
-
Deus Ex: Human Revolution - 5x komplet prochozená hra, splněny všechny achievementy, včetně datadisku, cca 250 hod. celkem
Zaklínač 3 - 298 hod. za jeden jediný průchod, achievementy na 100%, včetně datáčů, vychutnával jsem si to
Borderlands 2 - cca 300 hod., několikerý průchod celou hrou
Football Manager 2015 - asi 1300 hod., sociální život v pr*eli, ta hra, to je social life destroyer
-
Pokud v takovém seznamu není Championship Manager (posléze Football Manager), tak je načase dát téhle redakci sbohem ;)
-
-
Myslím si že Vašek to má hned na druhým místě a Petr už v redakci není.
-
To je nějaká deskovka?
-
Zavři dveře, at není průvan a už se nevracej díky 🙂
-
-
Crusader Kings 2. Raději ani nebudu to čtyřciferné číslo psát.
-
Lineage 2. Tisíce hodin.
Jedi Outcast + Jedi Academy. Tisíce hodin.
Warframe. Kolem 500.
For Honor. Kolem 400.
-
Koukám co člověk to jiný vkus. Za sebe přidám zatím nezmiňované Factorio (přes 900 hodin) Stelaris (přes 600) a Supreme Comander 1 který mi nahradil StarCrafty a podobné RTS, miluji když je na mapě víc jak 1000 jednotek :-)
-
-
Já jsem Factorio zmiňoval ;)
-
-
Guild Wars 1 - nějakých 6000 hodin.
-
Nejvíc mi jednoznačně sežral Left 4 Dead 2 , dobře že z komunity zbyla jen žumpa, jinak bych hrál dodnes: kolem 5000 hodin. Jinak pár set hodin padlo třeba v:
Mastersystem verze Sonic the Hedgehog (aby taky ne, moje první hra na mojí první konzoli, navíc hra se dala normálně projít cirka za 50 minut takže po pár letech jsem v tom znal nazpaměť každou plošinku.)
Doom II určitě přes 1000 hodin
Duke Nukem 3D, stovky možná tisíce hodin
Planescape Torment, šíleně dlouhá hra pokud to hrajeete na ukecávání.
X-COMTerror from the deep
Fallout 1,2
-
EVE online cca 7000 hodin.
CoD 1 cca 1500 hodin.
Warframe 631 hodin.