-
Už ani ty rpgéčka neuměj dělat pořádně... dřív mě prakticky každý rok nutila nějaká hra si kvůli ní zvyšovat výkon PC, protože za to jednoduše stála. Teď už 3roky mám stejnou mašinu a neviděl sem titul, který by mě donutil udělat to samé... nakonec se na to vyprdnu a koupím si mašinu s čistě integrovanejma věcma, na kterých mi budou v pohodě chodit starší hry a bude... dřív to mělo takový větší spirit ty hry. Dnes už ne. Dřív jsem zašel do JRC a nevěděl jsem co si koupit dřív. Dnes se tam ze zjedavosti podívám a vůbec nic mě neosloví.
-
-
A co Zaklínač 2 ?
-
-
Ten donutil po 3.5 letech k upgradu mne :-)
-
-
-
v téhle hře je jeden nevinný, ale zcela geniální vtípek, který jsem rozdýchával celý den...takhle si přestavuji legraci, žádné uměle šroubované hlášky jako v DNF
-
-
Můžeš aspoň naznačit o co jde? Jen lehce.
-
-
vyplývá to z kooperace při řešení jednoho puzlu, kdy Elara má udělat něco, aby Caddoc mohl následně udělat něco, tak ona to udělá, Caddoc jde v dobré víře udělat to svoje a najednou... *8*
vtip je právě v momentu překvapení a naprosté nečekanosti, protože podobných situací už bylo ve hře předtím několik a teď najednou tohle, skvělý fórek, který od umělé inteligence ve hře nepamatuju *5* -
-
může to bejt i naopak :D že tam elara pošle caddoca a caddoc z toho tlačítka ustoupí... :D
-
A tak mě napadá, kdyby to hrál člověk v coopu tak o tenhle moment tedy přijde? Pokud teda vašeho spoluhráče nenapadne udělat to samé *1* . Nebo sem to nepochopil?
-
Díky už vím. Povedenej okamžik a popravdě bych udělal to samý *5*
-
Tak to neni žádná umělá inteligence, ale skript, mezi tim bych rozlišoval. Naskriptovat se daj všemožný zábavný situace.. Nicméně to bylo vtipný, to musim uznat. A taky jsem se trošku lekl :)
-
-
jo, ale bylo to přímo ve hře a mě najednou Elara připadala jako živá zlomyslná holka *4*
-
-
No já to rozdejchávat nemusel, ale taky mě to překvapilo.
Přece jen ji na tlačítko pošleš jako normálně a čekáš, že jako NPC prostě jen poslechne, ale ona ne.
Takže síla toho je v tom, že hra tě vyloženě naučí to nečekat.
-
-
-
-
-
-
Ja ji hrál ..teda hraju jsem před koncem a jsem nadšenej ma sice sve mouchy ale dal bych tak 7,5/10 *5*
-
Jo, a zminka o "potetovanym feťákovi" je total mimo...urcite si nechtel bejt "causal" ale "COOL"...
-
Já jsem to zrovna dneska dohrál a s tou šestkou naprosto souhlasim.. V podstatě naprosto neoriginální rubačka bez nápadu, kde i souboje sestávají jenom z lehkýho a těžkýho útoku, resp, střelby z luku.. Nicméně ty hlášky jsou naprosto bezkonkurenční a když se to nehraje moc dlouho v kuse, tak to i baví. Sice se po chvíli dostaví strašnej stereotyp a člověk to musí na den vypnout, ale druhej den se u toho zase tu hodinku hezky baví :) Prostě pěknej nadprůměr, hra nic moc, ale zabaví..
-
Skutočne táto hra je o dosť slabšia, ako som čakal. A pritom som sa na ňu tak tešil.... Problém vidím hlavne v príbehu, ktorý snáď nestojí ani za prd, v technickom spracovaní, zasekávaní sa o objekty, atď... Takže aj keď ma to mrzí, ale hodnotenie okolo 6 je na mieste, ale písať recenziu ako keby ju recenzent hral za trest? Veď tam nie je uvedené žiadne pozitívum a tie by sa tam zato dali nejaké nájsť... Mohol by myslieť na to, že by niekoho tá hra aj mohla baviť a chcel by vedieť aj o dobrých stránkach hry...
-
-
Vždyť tam máš napsaný ty dialogy mezi postavama, ty jsou opravdu fajn. Co jinýho bys vypíchnul jako dobrý? Souboje za toho plešouna jsou nudný, ani žádná komba tu nejsou, co by dokázala udržet pozornost a zábavu po hodině hraní. Za tu elfku je to zase něco na způsob Moorhuhnu. Doběhneš do krytu a už jen střílíš slepice, teda vlastně zombáky. Strom dovedností by tu ani nemusel být protože nemá žádný hlubší dopad na hru. I když nepoužíváš ty magický útoky, stejně to v pohodě projdeš. A co jsem nepochopil je, proč sbírám ty peníze? Hru jsem nedohrál, takže je možný, že v druhý půlce hry jsou k něčemu dobrý *1*
-
-
Kostlivci nemají šlachy ani nic podobného a přitom drží pohromadě. I v Elder Scrolls hrách nějaký zvuk vyluzují. Takže to bych nebral za chybu. ;)
-
Zajímalo by mě.. kterej kr*tén psal tu recenzi...
-
Tak jak jsem byl poslední dobou nasranej a kritickej jak Dan Vávra úplně na všechno. Tak tahle recenze se mi líbila. Pěkná, stručná a nakonec i z textu vyznívající číselné hodnocení.
To víte já jsem děsný odborník, proto tomu taky děsně rozumím. *4* *5* -
-
tady jsou snad všichni odborníci, ne? *5*
-
-
Pravdu díš, milý brachu.
-
-
-
mas pravdu bro tiez som sa nadtym pozastavil ze wtf *4*