Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle si ani ten prumer nezaslouzi. U zadne jine hry jsem se tolika nenudil.
  • jnsCZ
    S hodnocením souhlasím, singl je tak na 5/10 (průměrný gameplay, nevýrazné a opakující se prostředí, hloupý AI spolubojovník), coop samozřejmě vždycky požitek zvyšuje, ten si zaslouží 7/10. Zprůměrováno na 6/10, což je ale stále nadprůměrná hra. Kdyby měla lepší grafiku a nápaditější level design, vychytáno pár chyb, tak se na tu provařenou osmičku dostane. Ale upřímně, začínám nenávidět hry, co dostávají osmičky. To je taková magická hranice, pod kterou se u alespoň trošku dobré hry "nesmí" :)
  • priznavam svou chybu po uvodnim nadseni ze hry me to tak nejak prestalo bavit:-)
    takze ono asi fakt na tu 6ku bude. Ale ocenil bych hodnoceni ala IGN treba.
  • jj dalsi bude daggerdale taky za 6 *3*
    • BoB.2
      daggerdale si 6ku nezaslouží protože je nedodělaná dost mě tím naštvaly *11*
  • me prijde ze recenzenta hra bavila byla dobry neoc se mu nelibilo tak tomu placnul 6 nadprumer proste a vsichni jsou spokojeni jenze kdyz uz je to treti hra z 6 ?
    • ucho
      je to jenom číslo, neexistuje jedno "správné" číslo...
  • SA-reg
    Já osobně byl hodně spokojenej. Viz uživatelská recenze.
  • no koment paneboze tahle hra si nezaslouzi 6 ale rozhodne 7 alespon.....mozna se autor bal srovnani s Dukem:-))

posledni dobou se s tema 6kama roztrh pytel.
    • mínusy za co?? a si se začnu doma řezat žiletkou do třísel pač mě tady nikdo nemá rád. :-)
      • aspoň vidíš, proč teď všechno dostává 6, zaslepených fanatiků Dukama s pukama je tolik, že se prostě na games.cz budou bát dát nějaké hře vyšší známku než 6 *1*
  • Tohle za 6? Ale to bude tím, že jsem nehrál coop :) Nuda, šeď, nuda, nuda, šeď... Po čtyřech hodinách jsem to vzdal a letělo to zpátky k majteli. Že já si vždycky pujčím takovou hovadinu *1*
  • A to ze se kostlivci pohybuji vubec recezenta nevadi?
  • 4/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit