-
tak na tuto hru som sa mega tesil... po desiatich minutach mi nepomohla ani peroxidova elfka a musel som vypnut
-
-
napodobne. fantasy klon gears. s nehorazne nevkusnou grafikou
-
-
Koukám že číslo 6 je poslední dobou nějak oblíbené, že by se z recenzentů stávali hateři? Lidi jděte se projít do lesa a nepařte furt ať se to pak neprojevuje na hodnocení(i když já hraju BG sagu pořád dokola cca 80 dohrání a u mě stále desítková hra)
-
-
Nejenže je tvá téze uplně mimo, ale hlavně, kolikrát se má opakovat že číslo je orientační a text je to hlavní? *3*
-
-
Navíc spousta lidí se podívá na číslo a když je tam 6 a míň tak s recenzí vůbec nebudou ztrácet čas, Btw Black ops mají na konci malým písmem hodnocení 3 ale u odkazu je hodnocení "redakce" čili politicky korektní 7? Nevěřím tomu že to je chyba v systému odkazů
-
Jo fakt jako? A proč tam teda to číslo vůbec je? Proč teda hra u které čtu samé nadávky a špínu nakonec teda tu sedmičku dostane?
-
-
Hele, řekni mi, jak chceš férově hodnotit herní obor, kde jsou nehorázné rozdíly napříč všemi žánry v hratelnosti, délce hraní, vizuálním požitku a v dalším miliónu faktorů čísly od 1 do 10. To prostě nejde, protože pokud se nejedná o geniální kousek se vším všudy(=10) nebo naopak tak nehoráznou sračku, že si zaneřádíte klávesnici včerejším obědem(=1) tak je škála pro každého v podstatě posouvatelná jak chce. Proto nemá cenu řešit číslo. A má spíš poukázat na celkový požitek redaktora ze hry.
-
-
-
jen mě mínusujte ale když cockotina COD BO dostane sedum tak tohle je moc, Demon Forge je minimálně padesátkrát zábavnější
-