Přejít na výpis diskuzí
Husitské RPG od Warhorse poběží na CryEngine 3
9.2.2012 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
pekné ukážky, vzhľadom k téme mne by stačilo toto : http://www.youtube.com/watch?v=7q3Ytnn3dzw :)
-
Reakce na smejki: A podle všeho tam nejsou "obstarožní partikly"
-
Jj,UE3 není na otevřený svět ideální... a taky souhlasim,ze cryengine 3 je skvela volba,podle me bez vyhrady *4*
-
Bylo by smutné, kdyby to (odhadem) nebylo hezčí, než 3 roky stará hra.
-
"...protože jsem čekal spíše Unreal Engine 3..." Vážně? No pokud si dobře pamatuji, tak UE3 je stále stejný už od dob Xboxu 360. A UE 4, resp. 3.9 zatím spatřil světlo světa zatím pouze jednou při prezentaci Samaritana. Navíc pokud se nepletu, tak na UE není postaveno zrovna velké množství her s otevřeným světem. Aktuálně si nevzpomenu tedy ani na jednu, což neznamená, že neexistuje. Na tohle je myslím CE mnohem lepší. Když to vezmu kolem a kolem, tak my CE připadá jako nejideálnější volba, pokud chtějí vývojáři hru směřovat pro novou, ještě neohlášenou generaci konzolí a zároveň nechtějí několik let strávit patláním vlastního engine.
Mimochodem malá ochutnávka, jak můžou hry vypadat v CE3:
http://youtu.be/-_IKqjb9TRY
http://youtu.be/K_Gvb01572g -
keď sa bavíme o otvorených RPG na ktoré je Sandbox editor ako stvorený tak priamo v editore je možne vytvárať akýkoľvek terén, hory, jazerá, jaskyne... a pomocu vhodných nástrojov na voxel modeling v rukách niekoho talentovaného sa otvarajú obrovské možnosti http://www.youtube.com/watch?v=PhXIkbaVaj8 ,zároveň sa to všetko dá textúrovať, pridávať efekty, predmety atď.
A najlepšie je, že môžeš prepínať z editoru priamo do hry kedykolvek chceš ... -
Panu vavrovi v otazce verohodnosti historickeho podani naprosto duveruji. Je to profesional, zadny poutovy vyvolavac. *3*
-
a nesmi tam byt zadny sexy zensky jen obtloustly sadelnice s poradnejma mlicnakama takovy ve stredoveku byly... *14* ve velkejch spodarach
-
Kvalitni animace = mnoho prace = drahe a to je jak v rozporu s tvym zaverem o grafice tak s tim, ze tahle hra bude mit omezeny rozpocet oproti treba skyrimu.
-
Nejsem žádnej game designer, akorát jsem si párkrát hrál s unity, cryengine neznám.
Když jsi vyjmenoval charaktery, budovy a předměty, takněják nevim co ještě zbejvá, jako organický tvary. Napadá mě maximálně prostředí jako stromy & šutry, ale to hádám že se taky modeluje nebo něják kouzlí pomocí speedtree. -
Tamriel neni Země a Nordové & Imperiálci nejsou lidi. V žádné hře se nevyměšuje, tudíž není jasné, jak by záchod vymysleli a i kdyby nějáký našli, tak by nevěděli k čemu je.
Moje teorie říká, že husté magické pole vyvolává epickou zácpu. -
Na mínusy kašli, řekl jsi svůj názor. Ohledně Dark Souls ale nesouhlasím. Dark Souls mají svoje body za obtížnost a variabilitu, ale pobíhání v kruzích (snaha o backstab) nebo koulení se jako na opičí dráze bych v husitském RPG velmi nerad viděl.
Přimlouval bych se za jakýsi hybrid se základem v Dark Souls, ale poněkud upravený. -
dufal som ze to bude izometricke RPG
-
Ty kadibudky mě nechávají v klidu, ale doufám, že to bude mít opravdu kvalitní animace s velkou variabilitou a ne jako hra bez kadibudek, tam je to opravdu "smutný příběh".
Podobně by se dalo mluvit o soubojovém systému - jako fádní, je korektní, byť nepřesný výraz. Hledat v tomto inspiraci u takového Dark Souls, to je jako učit se u mistra.
Rovněž 1th person neni zrovna vhodný pro melee combat, nejen že ruší omezeným zorným polem a neposkytuje situační povědomí, nevypadá ani moc dobře. Rozhodně bych se přimluvil za 3th person souboje - při kvalitních animací to vypadá skvěle, jen to nesmí nabrat grotesktní charakter.
Grafická stránka náročnější hráče zas tak moc nezajímá, no ne? Důležitější než blištivý obal je kvalitní obsah.
Doufám, že nedostanu moc mínusek *2* myslím, že jsem pojmenoval věci tak jako jsou a ne jak je vidí nekritický nebo nenáročný jedinec. -
Hmm dobry krok jak pre tvrcov tak pre mod scenu *14* *14* *14*
uz sa tesim jak si tam dam texture pack *4* -
Všetky tieto hovadiny ktoré vymenúvavaš úplne zatienuje najgeniálnejšia hra všetkých čias , TETRIS . Kam sa na to hrabe nejaký zaklínač...
-
Kam se to všechno hrabe na Realms of Arkania: Shadows over Riva *3*
-
Nejen nerez se leskne- jako správný mistr kuchař bude muset mít hráč vysoký skill lesku, aby mohl postoupit o kapitolu dál.
Vidím to dokonale živě- první kapitola- chudý pasáček koz si ve své chýši u Grunwaldu vaří maštěnou kaši a v tom k němu vtrhna Jan Žižků a toliko pro dobrou krmi jej neproklá mečem- poslední kapitola (u Přibyslavi)- starý kuchař se loučí se svým nejlepším druhem Honzou bohatou hostinou vyrobenou ze skladů nedalekého kláštera v naleštěných nádobách (rovněž klášterních- potřebný skill lesku 50 + amulet (křížek) na otevření možnosti leštění duchovních nádob) ... -
Když myslíš.
-
Samozřejmě, že budou... A bude tam plno dalších věcí, na které si ta takzvaná "ultimátní otevřená hra, kde můžete najít a dělat vše" jménem Skyrim ani nevzpomene. *3*