Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    doba trochu pokročila :) mnohé editoru sú veľmi dobre prispôsobené na tvorbu zložitých štruktúr a ktoré poskytujú komfortnejší worflow pretože sú úzko špecializované. Cryengine editor má pomerne robusné nástroje na tvorbu terénu aj veľmi zložitých organických tvarov. Na presné tvary a modely typu charaktery, budovy, predmety je samozrejme určené 3ds a pod...
  • Omezenymi prostredky je samozrejme myslen pocet polygonu. Clovek co dokaze vymodelovat superrealistickej model z 200k polygonu je pro herni vyvoj naprosto k nicemu
  • Mechwarrior_bw
    držím im palce, vybrali si dobre ... ale samozrejme top engine a kvalitný editor ešte neznamená záruku kvalitnej hry.
  • Amylee.Anderson
    Husiti kadili v křoví a utírali se jeličím!
  • Tak tak, naštěstí Crytek (alespoň na papíře) přislíbil pomoc při jejich řešení. Tato volba je zdá se prospěšná pro obě strany.

Hra by mohla být velice slušná (i když prozatím nezbývá než věřit ve známá jména) a Crytek asi bude chtít pozitivní reklamu pro svůj engine, takže bezpochyby určitou pomoc poskytne a otevřené RPG je pro něj příležitost přihřát si PR polívčičku, že CryEngine 3 zvládne i rozssáhlá náročná prostředí.
  • Hairy_Ass
    Třeba se to vůbec na bitevním poli odehrávat nebude, ale půjde o simulátor osobního kuchaře Jana Žižky. *3*
  • Vtipné to bolo 2 mesiace dozadu teraz je to už trápne...
  • Doufam, ze se vsechny metalicky prvky budou poradne lesknout jak v dnesni dobe byva zvykem. Na bitevnim poli budete u pc potrebovat slunecni bryle.
  • Většinou jde v enginu vytvářet modely, ale používá se to maximálně na jednoduchý tvary jako koule nebo krychle. Ty se dají většinou "spojovat" do složitějších struktur jako jsou domečky a autíčka, ale kdo by to dělal, když v 3D studiu to máte mnohem jednodušší. To je jako dělat úpravu fdotek v paintbrushi. Taky to jde, ale neni to úplně nejlepší.
  • proste zvolili to nejlepsi, vcelku logicky tah... jedine ceho bych se bal je, ze jeste zadny solidni rpg na tomto enginu neni, a muzou se vyskytnout neocekavane problemy...
  • Uvidíme co z toho Warhouse studio vykouzlí, sám mám stažený CryEngine 3 free SDK a umí to vykouzlit velmi, velmi krásně věci a to si nemyslím, že v tom bůh ví jak umím...držím pěsti
  • Malleth
    To spíš popisuješ Crysis 2 než ten engine :)
  • byl forék jenom
  • Nevim, asi ne, to mě jenom tak napadlo, když jsem tu zprávu četl.
  • Hm, tak teď jsi mi to vysvětlil *7*
  • Nope http://warhorsestudios.cz/index.php?page=jobs&lang=cz
  • potom si riadny kar a neviem co sa zapajas do diskusie ked tomu nerozumies nic :)
  • Atmosféru dělá především kanalizační systém *12*
  • udělat něco hezčího než skyrim neni velký umění *12*
  • Taky tomu nerozumím, ale nedokážu si představit, že by se v něm ty 3D modely nevytvářely.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit