Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 3d modely se snad nevytvari primo v CryEngine? Tam se snad az pouzivaji? (I kdyz zas tak do toho nevidim, tak me kdyztak opravte :)
  • Tým mysleli to že nemajú licenciu na 3Ds *1* (only joke)
  • Třeba tim mysleli platový podmínky :)))
  • http://www.youtube.com/watch?v=VJEL9Kipuw4&feature=fvwrel

Mě příde, že v takovym enginu se dá udělat ledacos xD

Ikdyž je pravda, že unreal engine 3 vypadá taky moc dobře
    http://www.youtube.com/watch?v=h5XahF-3DWo

Vůbec bych se nezlobil, kdyby vývojáři uvedli konkrétní důvody, proč se rozhodli zrovna pro cry engine.

A jinak samozřejmě držím palce ať se to povede.
  • Engine byva bez emoci. Emoce tomu davaji az grafici a designeri ;)
  • Tohle mě docela dost překvapilo, nečekal jsem zrovna CryEngine, když napsali jako požadadavek na senior 3D grafika "umění předvést hodně muziky s omezenými prostředky".
  • Presne jak hovoríš robia to zbrane...
  • Tiež mám taký pocit... (teda mal som pri prvom crysise možno sa to už zmenilo)
  • Engine nedela atmosferu :-D
  • "A proč u toho sedí? To je gembl vole!"
  • Wyder
    Já už vidím ty zprávy na Téencézet, kde je palcovým titulkem napsáno něco ve smyslu: "Teenager nalezen mrtev u počítače ve svých výkalech, na záchod chodil pouze ve hře ******" ... :-)))
  • Ocelot23
    CryEngine mi příjde takovej bez emocí, bez hluboké atmosféry...ale rád budu vyveden z omylu :)
  • Výhovorka aby si nevyzeral trápne priznaj to...
  • diky(sheldon cooper)
  • Hairy_Ass
    No, jsem zvědav, co nakonec vykoumají.
  • Wyder
    To byl zrejme zacatecnickej pokus o "Yodic";-)... :D
  • Marllone
    Já to nemyslím ve vtipu, já fakt chci aby tam teda byly
  • Vtipné to bolo 2 mesiace dozadu teraz je to už trápne...
  • Cryengine je řekl bych (z mého velmi laického pohledu) dobrá volba.Jinak si myslím že unreal engine není stavěný na otevřené světy(Nejrozlehlejší hra na unreal enginu co jsem hrál byl patrně poslední batman a i tak bylo to "město" rozlohou vcelku skromné)....
  • Jsme si jisti, že nám v plné míře umožní realizaci naší, ..... naší co tak trochu chybí konec věty ne???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit