Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Reakce na smejki: A podle všeho tam nejsou "obstarožní partikly"
  • Trol.diskuzni
    Pan Vávra a spol. vytvoří kvalitní hru, která těm sra*koidním nedodělkům a stopadesátým pokračováním typu Skyrim, ME či AC nakope zadky...

A jelikož tam budou i záchody, hateři a pseudointelektuální žvanilové se budou moci bez okolků po*ělat závistí! *5* *2*
    • AC neni rpg takže konkurovat nemůže a nemyslím si že by to husitský rpg mohlo konkurovat Mass Effectu ale tím neříkám že to nebude dobrá hra třeba se z toho vyklube RPG podobný kvality jak zaklínač
      • Trol.diskuzni
        Zaklínač 1 i 2 je lepší než Skyrim, AC a ME dohromady...
        • Všetky tieto hovadiny ktoré vymenúvavaš úplne zatienuje najgeniálnejšia hra všetkých čias , TETRIS . Kam sa na to hrabe nejaký zaklínač...
        • Kam se to všechno hrabe na Realms of Arkania: Shadows over Riva *3*
        • Cahir
          Když myslíš.
        • No, jednicku jsem nedohral a dvojku ani nekupoval. Me asi nejvic oslovilo prvni neverwinter nights, to jsem dohral opakovane za vsechny druhy povolani vcetne vsech datadisku. A pak take zangband a tome. A z posledni doby dark souls.
  • Wyder
    Hele, o té hře prej měl "přednášku" Martin Klíma tenhle víkend na PragoFFestu. Byl tam někdo? Shrnutí?
  • jindra.veliky
    hlavne at tam jsou kadibudky *15*
    • Trol.diskuzni
      Samozřejmě, že budou... A bude tam plno dalších věcí, na které si ta takzvaná "ultimátní otevřená hra, kde můžete najít a dělat vše" jménem Skyrim ani nevzpomene. *3*
      • jindra.veliky
        a nesmi tam byt zadny sexy zensky jen obtloustly sadelnice s poradnejma mlicnakama takovy ve stredoveku byly... *14* ve velkejch spodarach
        • Ach, koukám, že pán je na středověk odborník!
          (hint: Ne, ve středověku spoďáry, jaké si představuješ, nebyly, v husitské době tuplem ne. To bylo o pár set let později. Ne, to už není středověk.)
        • Panu vavrovi v otazce verohodnosti historickeho podani naprosto duveruji. Je to profesional, zadny poutovy vyvolavac. *3*
  • no zni to pohádkově, ale raději dukaz bych chtěl vidět?
    • skladba vety za 1 *14*
      • diky(sheldon cooper)
      • Wyder
        To byl zrejme zacatecnickej pokus o "Yodic";-)... :D
  • Jsme si jisti, že nám v plné míře umožní realizaci naší, ..... naší co tak trochu chybí konec věty ne???
  • co má Mafia 1 a OFp co dočinění s RPG ?
  • Tak toto ma celkom potešilo, konečne by sa mohla ukázať plná sila cry enginu 3 lebo nemôžem povedať že crysis 2 ma naj grafiku, cry engine 3 je mocný engine ale väčšina tých pekných videí sú buď nejake módy, demonštrácie alebo benchmarky, proste čo všetko sa dá urobiť.Proste je pravda nejde o grafiku ale čo je pojem grafika čiže takisto ide o príbeh a povedane presnejšie aj o svet jeho dizajn a detaily.Čiže nemusí to byť počet polygónov ale ručná práca umelcov.Zatial čo som videl tak naj svet mal zaklínač 2 jasne je to subjektívne ale tie detaily , atmosféru mu nemôžem neuprieť a z tých akčných sa mi najviac páčilo metro 2033.Čiže ide o príbeh a o svet plus detaily a herne mechanizmy.
  • Ocelot23
    CryEngine mi příjde takovej bez emocí, bez hluboké atmosféry...ale rád budu vyveden z omylu :)
    • Napiš na to ódu, něco jako:
      Ó kdepak Tvé emoce jsou, KrajEndžine ...
    • Malleth
      To spíš popisuješ Crysis 2 než ten engine :)
    • Engine byva bez emoci. Emoce tomu davaji az grafici a designeri ;)
    • Tiež mám taký pocit... (teda mal som pri prvom crysise možno sa to už zmenilo)
    • Engine nedela atmosferu :-D
      • Presne jak hovoríš robia to zbrane...
        • Atmosféru dělá především kanalizační systém *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit