Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na jeho místě bych zůstal ve stanu a vzal Scotta po hlavě zmrzlým huskym. A pak ho snědl.
    LISTER: Jo, to seš celej ty.
    RIMMER: Dějiny, Listere, píšou vítězové. Jak víme, že se Oates vydal na tu legendární cestu? Z jediného dochovaného dokumentu: Scottova deníku. A ten by si těžko zapsal: „Prvního února - umlátil jsem spícího Oatese k smrti a zbaštil ho se sáčkem instantní kaše.“ Jak by to vypadalo, až by ho zachránili? Né, napsal radši: „Oates přinesl nejvyšší oběť“, zatímco si do guláše z jeho ostatků drobil chleba.
  • vralis
    "Pořád sice platí, že má člověk pod kontrolou pět odlišných hrdinů se specifickými schopnostmi"

To je hloupost ne? Hráč hraje pouze za jednoho hrdinu.
    • sleepless
      Ano, je to hloupost. Omlouvám se, namísto čelí jsem napsal kontroluje. A díky za upozornění.
    • smajdal
      Dokonce si myslím, že Poláček opravdu věří tomu, co napsal.
  • XXDarthVaderXX
    Huskyho jsem si oblíbil především díky Starcraftu II. Nejen dobrý komentátor, ale i hráč za tosse.
  • Pilgrim66
    Museli vymyslet úplně stejnou zkratku?

HotS - Heart of the Swarm, Heroes of the Storm...
    • vralis
      HS - Heart of the Swarm
      HS - Heroes of the Storm
      HS - Heartstone

Jednodušší, lidi ignorují malé písmena :)
      • Asharak
        http://www.youtube.com/watch?v=VKgyH9k1CSM
  • Lawliet
    Když se na to koukám já, vidím Warcraft IV. Škoda..
    • Tak ono bude dlouho trvat, než vůbec něco vydají a jak znám Blizzard, bude se všechno ještě 100x měnit. Tady je základní info. Docela slušná stránka: heroeszone.cz/
    • ja osobne už nad blizzardem zlomil hul a nečekam nic. i kdyby začali delat na w4 tak ho podelaji jako všechny ostatni hry
      • Jack1947
        Ty si zlomil hul uz nad hodne vecma...
        • herní prumysl upada, bohužel
          • Jack1947
            DLC - AC IV:Freedom cry, Saints row IV: How saints save christmas.
            Prokladam to, onlinovkama Warface, Browserovkou - Contract wars... zacnu hrat BF3 (prinejmensim zkusim). Jo a jeste , se vrhnu na PS3 hry. Hezky poprade ale ze.
          • Jack1947
            To uz jsem slysel... co treba tedkanc z jineho soudku hmm... *3*
            • jake hry hraješ prave ted?
  • pro každou dutou hlavu co tu hru tak odsuzuje: "Je to alpha verze!!" Ve finále to může vypadat úplně jinak, radši jsi jděte honit nad LoL
  • Preed
    Tak podla toho videa to vyzera tak,ze Blizzard splni co slubil,casual dota podla zauzivanych principov blizzardovych hier ''easy to learn hard to master'' hram dotu a dalsia dota by bola pre trh zbytocna,urcite si to rad zahram a ako poznam blizzard tak to bude fajn,len tie kone by mali dat prec odtial lebo to vyzeralo debilne :).
    • Shania
      mountu bude hodne a hrac si je muze vybrat jakeho pouzit.
  • Dag0
    Zatím pěkný, čekám na klíč. A jestli matchmaking povalí stejně dobře jak v SCII, tak to bude hra opravdu pro všechny.
  • To je teda hovadiny vsem svitej oci trpaslikovy,Utherovy I Nove vsem vsichni jso osviceni legendarni silo proto jim svitej oci peknej B U L L S H I T tady blizzard prichystal
    • nebo ten tank ve videu č. 2, je tak malej že by se do nej nevešel ani jeden pandulak. taky je divny proc ma otočnou vež, když se tak lehce otači celej. Proste tam v Blizzardu nad dizajnem moc nepremysleji. ale jinak hezka grafika
  • Broooonze Leeeeague Heeeeeroes ftw *1*.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit