Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Big_Pete
    R.I.P. LoL

R.I.P. DotA
    • všichni už zapoměli na HoN, R.I.P.
      • ani nie stale nas tam je dost:)
  • eStar
    MOBA - nezájem.
  • Tahle hra urcite nebude o skillu jako lol nebo dota
    spis to vypada jak nejakej beckovej mod do warcraftu
    • Ta hra je zatím v alfaverzi...
    • Tak LoL se v zacatcich taky rikalo propadak, kvuli jinemu stylu a grafice, a je to nejhranejsi MOBA nyni. Vypada to divne, se vsemi temi hrdiny z blizardu nebo siege tankem..

Ale zalezi potom na hratelnosti, jestli bude dobra, a lidi to chytne tak v tom nevidim problem.
      • Nezapomen ze LoL zacinalo jako projekt par kamaradu co se potkali na vejsce, kdezto za Dotou 2 stalo Valve plus uz byla hra kompletne vybalancovana od Icefroga.
        • BTW hra není kompletně vybalancovaná ani dneska -.-
          • Myslel jsem tim to, ze Valve stacilo udelat grafiku, o cisla, schopnosti a hrdiny se starat nemuseli, to jednoduse prevzali z jednicky.
            • a proto je už x tej patch kterej v 1 už nebude :) OK asi je čas si to zahrát a potom psát.
  • blahoslaveni chudi duchem
    • sledováním tohoto videa vam poklasne iq o 5 bodu, hranim her od blizzardu o 10
      • No ono tak nějak platí, že každé odvolávání se na iq :) nesvědčí o nějaké prudké inteligenci dotyčného :)
        • Jack1947
          Platilo by v pripade ze by se nejednalo o ocividny trolling, jestli Joe neni troll tak uz nevim co je. Zeme je tedy vysoce nestabilni. *3*
      • Asharak
        čtením některých tvých komentů, k nevyčíslení
        Ale jinak u her je někdy třeba vypnout IQ a být blázen ^^
      • Pilgrim66
        Na druhou stranu u tebe už nelze klesnout... Nebo jde IQ i pod bod mrazu?
  • JohnyTheZik
    Hrdinove se mi libej, ale zatim to vypada jako ten nejvetsi a skoro i jedinej tahak, co v ty hre maj.

Par drobnosti:
    - kun je fajn napad, ale ten stitches na nem vypadal smesne :D. Taky jsem cekal, jestli pojede siege tank na koni :D.
    - mapa je hrozne mala, coz sice vyhovuje tomu hernimu stylu, ale na streamovani je to neprijemnej paskvil, kde se naraz deje moc veci, takze minimalne na zacatku se to vubec nedalo sledovat (nejak prehledne), a to je v dnesni dobe celkem spatny.
    - chapu, ze tam maj svyho pudge/abomination, at uz z diabla nebo waru, ale prijde mi trochu zvlastni chlubit se vlastnima originalnima postavickama ze vsech blizz her, a pak dat ikonicky postavicce hook, coz je vymysl udelanej az v dote, kdyz nic takovyho v jejich hrach nemeli.
    - od nejaky paty minuty mi to prislo dost jednostranny a jenom nejaka vetsi hloupost modryho tymu by je mohla pripravit o vyhru
    - "trun" je v kazdy takovyhle hre nejaka majestatni zalezitost a tady to byl nejakej poseidon, kterej se trochu komicky otacel a strilel blesky :D.
    • Stitches na koni je pro mě to nejmenší. Já se spíš s velkou nedůvěrou dívám na ten proklamovanej koncept sdílené zkušenosti. Podle mě to bere hře tak 5x víc než jí to dává. Jasně, supporti budou rovnocennými s ostatními, jenže ... 1.) nebude možnost carry pro lepší hráče - tudíž pokud chytneš horší tým, tak jseš v čudu chlapečku a to můžeš bejt dobrej jak chceš.
      2.) týmové role budou dané na začátku a neměnné. To bude znamenat že DPS charakter bude od začátku nastavenej jako carry, tudíž ho jednak všichni budou chtít a pokud ho nedostanou, tak na hráče, kterej ho bude hrát budou klást obrovský nároky a bude pro ně zodpovědnej za hru. To není zrovna nejlepší krok pro hru, která si klade za cíl snížit toxicitu MOBA her.
      3.) Extrémně náchylná na snowball. Super proklamace: "odstranili jsme itemy, aby jsme zamezili snowballingu. Místo toho dáváme víc možností při levellingu". Super. Napadlo tam vůbec někoho co se stane pokud nějaký tým získá převahu byť jen jednoho jediného levelu a dosáhne levelu 10 jako první? Zčistajasna tu máme 5 ultin, proti 0. Ten tým bude absolutním pánem situace. Dál tady neexistuje protitaktika, když nějaký tým získá převahu. V LoL a Dotě je na výběr buď defenzivní hra farmení pod věžema, anebo útok, při kterém se focusuje carryna. Vzhledem k tomu že HotS je zaměřená na úkoly, defenzivní hra v úvahu nepřipadá, protože žádný úkol nesplníte. Dá se hrát akorát ofenzivně. A tady přichází třetí problém, protože díky sdílené zkušenosti nemáte nikoho na focus. Všichni jsou silnější, ne jen carryna.
      Nevím nechci vypadat jako velkej kritik ale nemyslím si že to byl zrovna šťastnej krok udělat tu hru takhle. Měli udělat prostě Dotu s postavami s Blizzardu. Sázet na víc map je podle mě blbost: hráči byli, jsou, a s největší pravděpodobností i budou konzervativní - určitý vyvolená, vybalancovaná mapa se ve většině případů bude hrát častěji, než všechny ostatní dohromady. Třeba de_dust2 v CS 1.6, CTF-Face v Unreal Tournament, Lost Temple ve Starcraftu, q3dm6 v Q3 arena atd.
      • 2) Jakoze Blizzard chce natvrdo urcit metu, tak ze proste prikaze, ze v tymu muze byt jen 1 tank, 1 support, 1 carry atp? Tudiz zcela eliminuje jeji vyvoj, napriklad do 1 carry 4 supp teamu?
        • Někde jsem četl že si volíš roli v teamu ještě před vstupem do queue. Říkal to tuším Browder, že tím chtějí zamezit "mid or feed" hláškám a omezit trolling, ale ten článek teď nejsem schopnej najít, takže ruku do ohně bych za to nedal. Pokud by to ale bylo tak, potom jo, pak ten kdo nastavuje ten systém kterej dává dohromady hráče s jednotlivejma rolema má absolutní moc nad metou.

V každým případě mi ale přijde že to nakonec stejně moc dobře ani jinak nepůjde. To že jsem psal, že role jsou prakticky dopředu nastavené, jsem myslel na základě té sdílené zkušenosti. To samotný způsobuje že DPS bude vždycky ta nejsilnější postava, od který opravdu budou všichni očekávat, že bude carry. To kouzlo že i tank, assasin, nebo fighter může být v LoLku carrynou svého týmu, je podle mě dost zásadní důvod, proč si je lidi i v nižších elo hrách vůbec berou. Tam nikomu zrovna dvakrát na nějakém teamworku nezáleží, podstatný je pro ně fun factor, a ten je mnohem víc v zabíjení, než sbírání assistů. Proto si myslím že když se jim tahle možnost prakticky vezme, tak pro ně budou defenzivní charaktery mnohem míň atraktivní. Ale třeba to může být jinak
          • Do LoLka by meli pridat teambuilder, ve kterem natvrdo ohlasis, kam a s jakym champem chces jit a ono te to hodi do tymu, ktery s tim nebude mit problem. Dost by me zajimalo, jak se pak vyvine meta, protoze 1-1-2 + jungler a nejaky ty laneswapy uz mame dost dlouho.
    • Je to crap. A blizzard jsou zoufalci, kdyz citi potrebu vydat neco tak neoriginalniho. To samy Heartstone...uz tezej jenom ze zasly slavy svych her z minulosti.
  • hello everyone it's h to the usky husky! joo, toho mám rád hodně. a to ani starcraft nehraju :)
  • InfidelBro
    Velká konkurence pro Legue of Legends. Dota může být v klidu.
    • Pokud to bude fakt dobrý, tak už vidim ten hate na Blizzard stejně jako u WoW hah...
    • Ani samotná Dota nie je konkurentom pre LoLko, nie ešte toto :D
    • Ted je jeste hodne brzo na nejaky soudy. LoL a Dota jsou v prvni rade dve diametralne odlisne hry, ktere maji spolecne jen nekolik zakladnich prvku, ale mechanismy a praxe jsou o necem uplne jinem.

Pokud bude nekdo chtit, muzu tu podrobne rozepsat analyzu LoL a Doty, ale nemyslim si ze ty dve hry jdou rozumne porovnavat, protoze kazda je o necem uplne jinem.
    • Spíš opačně. Vypadá to jak Dota skřížená se Starcraftem (designově). Ale je to teprve na začátku (alfa) takže se to postupem času změní stejně jak Dota a Lol a může z toho vzejít klidně i něco většího než co z toho "traileru" je vidět. Každopádně by bylo dobrý kdyby na poli MOBA her byl další klenot, který by se mohl Dotě a Lolku rovnat. Z těch dvou videí mi to ale moc nepříjde...
      • LoL je víc casual hra než Dota 2, to je fakt (na kterým není nic špatnýho, někomu víc casual verze vyhovuje). Tohle vypadá jako ještě víc Casual verze - bez lasthitovani, bez farmeni, proste konstatní boj.
    • smajdal
      *malá konkurence
  • TheGGG
    Ta stylizace postav je čím dál horší. Nevím proč blizzard dělá ze svých her omalovánky a karikatury.
  • NumberFiveAlive
    neprijde vam ta herni mapa celkem malinka? uz jsem teda dotu dlouho nevidel ale prijde mi extremne malinka, mozna je to schvalne pro to predvedeni, jinak jejich jediny eso jsou znamy postavy z warcraftu/starcraftu/diabla co maji lidi radi ale stejne si nemyslim ze muzou souperit s dotou 2 nebo lolkem co uz jsou dobre rozjety
    • má tam být víc různých map
  • Jinak takový detail na který jsem si vzpoměl. Pokud si vzpomínam tak původní mód je DotA (Defense of the Ancients) a hra od Valve čistě DOTA 2 nebo Dota 2.

Původní důvod byl že riot / blizzard si dělali nárok právě na Defense of the Ancients, takže název v začátku bety byl čistě "Dota", bez významu zkratky. I když to se později uklidnilo, čístě Dota 2 už zůstalo (protože přiznejme si, nikdo neříkal původnímu módi defense of the ancients, ale prostě dota).

(vim že je to rejpání do velikosti jednoho písmenka *4* )
    • Riot si nikdy nárok na název Dota nedělal, megaz*rd Pendragon pouze ukradl nápady z Dota fóra (a vlastně úplně celé fórum) a použil je k vytvoření vlastní hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit