Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no to je zas odborník ...grafika na max...no možná tak na max co dovolí HW ps-ka, 4k video ti bude asi naho.... na tvém rádoby HD redy monitoru (a to dnes umí přehrát každé průměrné PC) PSsrajdy jsou proste pro decka, co neumí ani nastavit rozlišení,, proste BUFU - dát placku a load game....tot vse *1*
  • sorry, ale toto je riadny blabol, konkretne myslim ten zaver, Grafika je tak isto dolezita sucast hry, ako hratelnost, jedno bez druheho zas tak uplne nefunguje, nemozes sa pozerat na nieco, co ti pripada hnusne uz na pohlad a tvarit sa, ze ta to bavi.
    Tym som myslel grafiku, ako taku, nemusi byt ta najmodernejsia, ale rozhodne by mala vyzerat na pohlad prijemne, ako je tym docielene, uz nehra rolu.
  • Jestli bude mit PS4 procak i5 tak bude na urovni myho 3 roky staryho kompa. Ale nebude stat pod 10-12 tacu. Leda ze by dotovali.
    Jestli bude mit APU od AMD, tak to bude low-end (maximalne mainstream) uz v dobe vydani ale bude mit dobrou cenu.

Muzes si vybrat. Za rozumnou cenu neposkladas HW ze kteryho by si 3 roky starej hi end komp sedl na zadek.
  • Veskoslav
    Skutečně? Zjisti si statistiky;)
  • Veskoslav
    Nepiš jak debil;)
  • ke konzoli potrebujes zobrazovadlo (monitor/tv) taky
  • nic jinyho neumis,jen urazet.jo uz bych si mel poridit klavesnici k ps3.pak uvidi diktatove eso.kompiku.kdyz pisu sem na forum.tak pisi bez diakritiky.staci?
  • asi si muzes nainslatovat verzi z horsima texturama
  • ano podle penez.za 6000 si muzes skladat tetris.a jeste monitor abys na to videl.rekni za 3000 tak nejsi paran,ale mastnak.
  • tady je to samej priblblej kompar jak na eurogameru,nevidi si do huby.placaj nesmyslny mega,giga,tera,co ma vse doma a jak kazdej vsemu rozumi a ze komp je nej na hry.mozna tady v cesku.a kdyby to byla pravda tak neexistuje plystation,xbox,nintendo.zaplacne te si pusu betonem.kazdej v nesni dobe ma sotva na chleba a panove maj doma pc za 30000.
  • Veskoslav
    Akorát, že rozdíl mezi pc a konzolí víme asi všichni:)
  • jak drahy?jen o 300kc.nekdy i min.musis mit typka,kterej ti ji sezene za levno.ja mam typka s gamebazaru.cza mam novinky zabaleny za1000kc
  • ty si taky moc nefandi.az vyjde ps4 tak ten tvuj komp hod zrovna do popelnice i z monitorem.kazdej se chvasta co ma za zelezo a jakej ma monitor.a kdyz k nekomu prijdu,tak se pravda vzdy ukaze.bud mu hra nejde nahrat nebo to zamrza nebo se hrabe pul hodiny v nastaveni.na monitor abych mel lupu.kouknu na hodinky.zdar musim domu.to jsem si zas zahral.zapnu doma ps3 a 3d monitor od sony.motorstorm online a jsem spokojen.
  • Jsme nepochopil proč je v minimalních požadávcích HDD 20 GB a Doporučená HDD 30 GB :D
    a Ten Dark soul : ja hraju na gamepadu a kamera někdy zlobí je totiž dost citliva a nějaké bagy a grafika jde, přeci hrajeme hry o hratelnosti a ne o grafice :D
  • deridon
    nehrál si moc Crysis? MAX..imum wtf
  • Vykasli sa na AMD, to co na nom usetris, ti intel dorovna vykonom a hlavne sa vykasli na nejake 6 ci 8 jadro, to intelacke 4 jadro prevalcuje tak ci tak a obzvlast v hrach.
  • Tak to je najvacsia kravina, aku som za posledny rok pocul
  • A10-5800 stojí rovné 3tis a je to 3,6 4jádro s radeonem 7660D (pokud se nepletu u grafiky, zkrátka o stupeň lepší než a8-5600) to už se těch pár stovek vyplatí přidat.
  • Ne, byl to priklad stupidne prehnane nadsazky, basnik tim chtel rict ze 720p na metrove televizi by pro nej bylo silene, kdyz sam ma 1920x1200 na 24''.
  • A k čemu přesně (mě jako PS3 hráči) má být fakt, že hry na PS3 běží jen ve 30 FPS a jen v HD rozlišení, když ta hra se hýbe, vypadá a hraje naprosto parádně?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit