Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přeložíte mi to někdo ?
  • jo budu cvicit.pro tebe to udelam.mir v dusi.
  • treba taky bude.dishorned byl taky s titulky.ja tam treba labuse v cz slyset nemusim,me staci original zneni s titulky.
  • budou za chvily ps4 a vse bude na max.ted se tomu smeju.obraz na max.grafika na max a ve 3d.filmy ve 4k rozliseni.exluzivity na max.a hlavne hratelnost to playstation umel vdycky dobre.ale biosocku fandim at se to hraje na pc nebo konzolich.
  • coze?
  • Veskoslav
    Bože....Prolezl jsi vůbec 2. třídu ZŠ? Sice zkousnu spoustu věcí a sám dělám i chyby, ale toto se nedá vůbec číst......
  • jo to bude na ps3 a vita novej sly.haha
  • Totální chaos ve vštách. Vůbec nevím co chceš .
  • *15* *15*
  • cestina na max. *15*
  • jo na to ti to cryssis bude stacit, hrej si s nastavenim.a hru co sis koupil nehrej.ja na konzoli udela presnej opak.
  • konverze z konzoli.co furt urazite konzole.obycejny port .takovy keci si fakt nech!grafikuna pc muzes zmenit ovladani taky.ale jestli to bude dobra hra nebo ne, to si v pc nenastavis.pc nastaveni hry cryssis grafika na hard nastaveni hratelnosti prumer nebo low.nastaveni na konzolich prtte na cryssis hallo4 nebo killzone 2,3 vse na max.atmosfera na max.hratelnost na max.vydrz hry na max.co bys od tech blbejch konzoli vubec chtel vid.
  • ty si zas socka v inej sfere *1*
  • Spades
    No kdyby to kompresovali, tak místo aby použili bezztrátovou kompresi, tak z toho udělají roztáhnutý sh1t... Nevím kdo ty vývojáře učí kompresovat textury...
  • misho8723
    No len toľko, že v hre bude.. a tie známe fakty : podľa všetkého najnáročnejšia obtiažnosť v hre, človek sa musí rozhodnúť načo sa bude v hre zameriavať a všetky rozhodnutia čo človek v hre spraví sú permanentné a nedajú sa zmeniť a mali by mať väčšiu rolu v príbehu
  • Ja jo. To vis mam prachy a nejsem neaka blba socka s triosmsestkou.
  • ringmancz
    martyd: říkal to Čočík v té své přednášce už nevím odkud
  • Veskoslav
    No zase tuto grafárnu nepodceňuj, měl jsem ji cca dva roku zpátky v notebooku a Bioschock 2 jel skoro na max:)
  • Veskoslav
    No jo no, někteří znás ocení i více než 30fps a HD rozlišení:)
  • Grafiku jsem musel taky vyměnit asi před rokem a půl. Stará buhužel shořela. Jináč mě nic neomezuje, jediné co pomněrně často dokupuji jsou HDD na zálohy dat, čož je kvůli RAIDu celkem drahá sranda, ale DVD a BR nemají perspektivu. Nicméně jde o to, že nemá cenu kupovat extra levné PC, abych to musel každým rokem měnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit