Přejít na výpis diskuzí
HW nároky a další specifika PC verze BioShock Infinite
15.1.2013 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
30 Gb ??? Ty vole to je už jak World of Warcraft ! *8*
-
Clovece, mam pocit, ze jsem nedavno nekde cetl nebo slysel, ze v Cine jsou konzole zakazane. Daji se sehnat jen na cernem trhu. :-) A to se v Cine pritom konzole vyrabi.
-
To těžko, Disnohored jsem hrál na max. Unreal engine 3 je pecka.
-
nejsou to nároky stejné co měl Dishonored?
-
Mam taky PC z roku 2007 (krom grafiky, tu sem obnovoval před dvěma lety) a taky přesahuju doporučené zatim všech her...
-
Ok, tak cca za 4 roky mi to připomeňte *1*
-
Co máš a kolik stál? kupoval sám nebo maminka?
-
Viz první část věty.
-
Na Steamu jsou převážně herní PC z EU, Ruska a USA. Číňani hrajou na konzolích a handheldech.
-
Dobrý, 4 roky starej PC mi hravě přesahuje doporučené. Postupem času vidím, že to nebyla zase tak zlá investice.
-
Mě zajímá na čem hrají lidi okolo mě a ne nějaký asiat někde v Pekingu.
-
http://store.steampowered.com/hwsurvey
-
Vždyť se podívej do hardware survey na Steamu, tam máš data od 50 milionů lidí.
-
Stejně by bylo zajímavé udělat tady na games.cz anketu kdo má co za grafickou kartu (Mohlo by to mít zajímavou vypovídací hodnotu, odečteme li nějaké procento za pitomce co tam budou psát nesmysly)
-
Vždyť autor článku píše, že textury nebudou komprimovany, proto tolik GB.
-
No vzhledem k tomu, ze se hra bude take distribuovat digitalne tak nevim. Spis kaslou na kompresi textur. Pripomina me to nektery japonsky VN, kde neresej, jestli obrazek bude v png nebo v bmp....
-
30GB? Tak to očekávám grafické zpracování na urovni Maxe Payna 3.
Což nejspíš nedostanu, ovšem počtem filmečků Maxe možná přeskočí, jinak nechápu, kde by se těch 30GB vzalo. -
idi*t
-
"možnost mačkat tlačítka na gamepadu, ale namísto analogu používat WASD na klávesnici" wtf? a rozhlizet se bude cim?
-
ja zacinam mit pocit že to začínaj dělat jen kvuli tomu aby to alespoň trochhu znepříjemnili těm co si to stahnou riply z netu.