Přejít na výpis diskuzí
HW nároky a další specifika PC verze BioShock Infinite
15.1.2013 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
To pak ale nedelaji spravne, spravne je to jedine tak jak to dela jejdasek konzolasek! *10*
-
ale vies, niekoho nebavi len hrat, su aj technicke typy, ktore sa radi babru v PC a skusaju rozne nastavenia v hrach tak, aby im to vyhovovalo co mozno najlepsie po vizualnej stranke a zaroven v plynulosti, pretoze prave to kazdy vnima trosku inak.
-
Enjoy tech 320x240 s na metrove LCD *15*
-
Měl jsem před lety v notebooku srovnatelně výkonnou grafiku, a první Bioshock na ní běžel 720p úplně v pohodě. Bacha, ona tahle grafika od Intelu nemá nic společnýho s prastarou X3100 nebo Intel HD Graphics. Výkonově šlape na paty sice starý GF 8600 GT, ale tak proč by ta neměla na Unreal engine stačit, že jo *3*
-
Pozadavek na hardware PS3 a vic nemusim resit.
-
Uz nekdo rozchodi plynule kampan Army2, kdyz mame na krku trojku? :-)
-
Ty si taky dobrý kok*t. Na Steamu mám 191 her a z toho jen jednu v krabičce. Myslíš, že je stahuju přes Steam z nějaké jiné dimenze? *1*
-
Čekal jsem, že Irrational se k tomuhle nesníží...
-
jasne, tiez to mam (Virtu) ale pouzivam dva monitori a ta integrovana karta nema dva DVi vystupi, cize musim mat monitor pripojeny do "velkej" karty, takze integrovana je vypnuta, ale chystam sa to niekedy spojazdnit, vlastne aj preto som kupoval dosku s chipsetom, nato prisposobenom
-
reakce k tomu níže :) : Když to rozklikneš, je tam vždy v jakém rozlišení a za jakých podmínek (AA apod.) Mně to +- sedí ..
-
Tyhle integrovaný grafiky jsou super v případě jak to mám ted, jako sekundární kartu (Intel HD) k primární (nVidia) .. zkrátka pro windows jako takový, net, písničky apod. jede integrovaná a když spustíš aplikaci (hru) automaticky se přepne na výkonnější.
-
30 to bude spíš svět na placce, pač to není možný, FC3 má nainstalovany 10 GB ani ne, a to má grafiku jak prase, takže nevim co lepšího by mohli mít...resp o tolik
-
ja ti to verim, mam integrovanu Intel HD 3000 v procesore a ked som ju skusal...no povedzem,ze vykon na rozhranie Aero a par FB blbiniek ok, ale pri rozumnom hrani, to nikto nemoze mysliet s touto kartou vazne
-
aspoň je vidět, co si představují pod slovem minumum, jen aby to lidi co tomu nerozumí koupili ... realita je, že si to absolutně nemáš šanci zahrát i kdybys tam dal 640x480... Podobnou integrovanou (akorát od Ati) jsem měl ve starym notasu a zahrál jsem si na tom Doom 3 max .. z novějších (pár let zpět) her absolutně nic...
-
Jop, zahraješ si taky.
-
fizola:
Far Cry 3 na ultra s 540M ? To se mi moc nezdá. FC2 na max cca 20 FPS, natož 3... http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41714.0.html
Moje 630M je rychlejší trošku než tvoje 540M a na střední cca 35 fps a vysoké 17 fps (samozřejmě +- v závoslosti na procesoru)
http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63760.0.html -
pravdepodobne to pre srandu nebude, zrejme ta karta hru spusti, ale v ako moc zalostnom stave... *7*
-
Intel HD 3000 Integrated Graphics. Tohle je tam pro srandu, nebo to myslí vážně?
-
Mě by docela zajímalo, jak to bude s tím kdysi zmíněným 1999 módem.
http://games.tiscali.cz/oznameni/bioshock-infinite-bude-mit-specialni-1999-mod-58211
Od toho článku se o tom snad nikde nemluvilo. Nemá někdo nějaké info? *4* -
U všech her za posledních 5 let jsou úplně stejný.