Přejít na výpis diskuzí
HW nároky a další specifika PC verze BioShock Infinite
15.1.2013 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
Jestli píšeš z PS3, tak tě to jakžtakž ospravedlňuje. No a jestli ne, tak ne.
-
A toto je přátelé krásná ukázka nepovedeného trollingu *1*
-
Ty si moc nefandi a místo "biosocku" si kup učebnici češtiny!
-
A co to má společného s tím co jsem napsal ? :)
-
Já si ty hry teda dokážu v pohodě užít i na těch 30FPS, Far Cry zrovna hraju a i těch 20, nebo kolik, mi přijde v pohodě, to mi tam spíš vadí jiný věci (divný stíny, díky kterým je v džungli při ostrym slunci fakt ho*no vidět atd). Chápu, že někomu, kdo je na to fakt citlivej to může vadit, ale v některých případech (neříkam že jsi to nutně ty) mi to přijde jako zbytečný hledání chyb
-
Poviem ti tajomstvo, vacsina hracov hra na notebooku.
-
Oh zajímavý když to na konzolích běží jen na 30FPS.
A teď pár zajímavostí předem říkám že proti konzolím nic nemám (mám doma PS3 a i na xboxu jsem nahrál hromadu hodin)
Dark souls má problémy na všech platformách jestli ti běží stabilně gratuluji jsi první.
Splinter cell sice nevím, ale podle ohlasů s tím mělo problém víc lidí (taky je možnost že někteří si toho nevšimli), ale i tak mě hra běží alespoň na 40FPS (většinu času na 60FPS), předpokládám že na konzolích to dává sotva 30.
A takové FC3 běží na konzolích sotva na 20FPS.
To že se některé konverze nepovedou a že vývojáři se*ou jak na PC tak mnohdy i na PS3 a cpou hlavy do zádele microsoftu je bohužel smutná pravda. kdyby chtěli vytáhnou z PS3 mnohem víc a kdyby chtěli trochu víc byla by PC verze lahoda. -
Je rozdíl mezi překlepem a psaním jak člověk s IQ zmrzlýho pomeranče
-
zajímavý, mě se to na xboxu ještě nestalo. Oh wait...
-
*větách
Ten člověk sice má vážně velké problémy s psaním, nebo mu chybí pár kláves. Ale ty by sis měl do příště také dávat pozor. -
Tomu už dnes nevěřím. HW jsem spňoval mnohokrát a pak bum vyvojáři udělali nějakou chybu v enginu a stejně framerate kolísal. Prvně sosnu a pak buď smažu nebo koupím. Po failech jménem bulletstorm, GTA IV, Splinter cell conviction (zde to není tak strašný, ale v některých místech kolísá FPS a je jedno na čem to hrajete) a dark souls (PC verze), nechci nic riskovat. A to mám kompl na kterým si dávám Battlefield 3 nebo Witchera 2 na skoro MAX
-
Tak tady se evidentně šetří, hry na konzole jsou drahé. Aktivní hráč může na PC ušetřit za hry tolik, že to v pohodě vystačí na upgrade PC každé 2 roky.
-
Maminka a tatínek založili celej PC viď.
-
Obojí šrot?
-
Crysis být tebou bych vynechal, protože to není původní hra, ale jen remake s ořezanou grafikou aby se hejbala na šrotu. Zahraj si původní PC Crysis na very high dx10 a uvidíš. ;)
-
No já se setkal s jedinou hrou na ps3 ktera mela 1080 (metal gear solid 4), ostatni co sem hral nebo koukal na obaly měli jenom 720. HD to je, ale pravdu bdíš, FullHD nerozjedeš ani s pořádnou telkou a nejlepším HDMI kabelem. :)
-
Nebylo by jednodušší a zároveň lepší si rovnou koupit třeba Xbox ?
Příjde mi zbytečné pokud mám stařší pc si kupovat cesor za 24oo,- s integrovanou grafikou.
Do kancelářského pc nepochybně dobrá volba. -
btw jen tak pro zajímavost: APU od AMD (low end čip s integrovanou grafikou)(a RAMkama 1600MHz+), předposlední verze A8-5600K, které stojí ~2400,- , celkově jde pak sestavit komp za 6000,- Kč, zvládne i FarCry 3 s ~20FPS na medium. Jinak v pohodě ostatní nové hry, jsou testy i ve Full HD a je to OK. Tak kdyby chtěl někdo tip na levné APU (misto CPU + GPU)... ;)
Pro srovnání, Intel HD Graphic 4000 (poslední řada) je výkonově 2x-3x slabší než integrované GPU v AMD čipu, a moc si s hrama neporadí. (Ale prej mají teď něco nového, uvidímě, už se těším.) -
Na cvičení se vy*er, prostě piš jako člověk. Pro začátek zkus občas rozlišit velký a malý písmenka, přečíst si to po sobě a opravit překlepy.
-
ja by ch na pc uvital vic exluzivit a vic her z vic nez prumernou znamkou.kdyz uz to stoji 16000kc az 35000 treba.jinak u me vitezi ps3 za 5000kc co se tyce kvalitnich a exluzivnich her .kdyz to beru jen na game.jinak mi je 32.a zazil jsem snad vsechny computery od atari,amigu,c64 az,az ,az sem a muzu rict pc je na hry tou nejhorsi platformou a taky nejdrasi.ted!treba se to zmeni.