Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smetana.pavel
    Ok, tak cca za 4 roky mi to připomeňte *1*
  • tady je to samej priblblej kompar jak na eurogameru,nevidi si do huby.placaj nesmyslny mega,giga,tera,co ma vse doma a jak kazdej vsemu rozumi a ze komp je nej na hry.mozna tady v cesku.a kdyby to byla pravda tak neexistuje plystation,xbox,nintendo.zaplacne te si pusu betonem.kazdej v nesni dobe ma sotva na chleba a panove maj doma pc za 30000.
    • Veskoslav
      Nepiš jak debil;)
  • KIMCID
    nejsou to nároky stejné co měl Dishonored?
    • U všech her za posledních 5 let jsou úplně stejný.
    • To těžko, Disnohored jsem hrál na max. Unreal engine 3 je pecka.
  • konverze z konzoli.co furt urazite konzole.obycejny port .takovy keci si fakt nech!grafikuna pc muzes zmenit ovladani taky.ale jestli to bude dobra hra nebo ne, to si v pc nenastavis.pc nastaveni hry cryssis grafika na hard nastaveni hratelnosti prumer nebo low.nastaveni na konzolich prtte na cryssis hallo4 nebo killzone 2,3 vse na max.atmosfera na max.hratelnost na max.vydrz hry na max.co bys od tech blbejch konzoli vubec chtel vid.
    • Jestli píšeš z PS3, tak tě to jakžtakž ospravedlňuje. No a jestli ne, tak ne.
    • přeložíte mi to někdo ?
    • Veskoslav
      Bože....Prolezl jsi vůbec 2. třídu ZŠ? Sice zkousnu spoustu věcí a sám dělám i chyby, ale toto se nedá vůbec číst......
      • jo budu cvicit.pro tebe to udelam.mir v dusi.
        • Na cvičení se vy*er, prostě piš jako člověk. Pro začátek zkus občas rozlišit velký a malý písmenka, přečíst si to po sobě a opravit překlepy.
    • Totální chaos ve vštách. Vůbec nevím co chceš .
      • *větách
        Ten člověk sice má vážně velké problémy s psaním, nebo mu chybí pár kláves. Ale ty by sis měl do příště také dávat pozor.
        • Je rozdíl mezi překlepem a psaním jak člověk s IQ zmrzlýho pomeranče
          • nic jinyho neumis,jen urazet.jo uz bych si mel poridit klavesnici k ps3.pak uvidi diktatove eso.kompiku.kdyz pisu sem na forum.tak pisi bez diakritiky.staci?
    • cestina na max. *15*
      • treba taky bude.dishorned byl taky s titulky.ja tam treba labuse v cz slyset nemusim,me staci original zneni s titulky.
      • jo to bude na ps3 a vita novej sly.haha
      • *15* *15*
  • jesusek
    Mě by docela zajímalo, jak to bude s tím kdysi zmíněným 1999 módem.
    http://games.tiscali.cz/oznameni/bioshock-infinite-bude-mit-specialni-1999-mod-58211
    Od toho článku se o tom snad nikde nemluvilo. Nemá někdo nějaké info? *4*
    • misho8723
      No len toľko, že v hre bude.. a tie známe fakty : podľa všetkého najnáročnejšia obtiažnosť v hre, človek sa musí rozhodnúť načo sa bude v hre zameriavať a všetky rozhodnutia čo človek v hre spraví sú permanentné a nedajú sa zmeniť a mali by mať väčšiu rolu v príbehu
  • budou za chvily ps4 a vse bude na max.ted se tomu smeju.obraz na max.grafika na max a ve 3d.filmy ve 4k rozliseni.exluzivity na max.a hlavne hratelnost to playstation umel vdycky dobre.ale biosocku fandim at se to hraje na pc nebo konzolich.
    • no to je zas odborník ...grafika na max...no možná tak na max co dovolí HW ps-ka, 4k video ti bude asi naho.... na tvém rádoby HD redy monitoru (a to dnes umí přehrát každé průměrné PC) PSsrajdy jsou proste pro decka, co neumí ani nastavit rozlišení,, proste BUFU - dát placku a load game....tot vse *1*
    • deridon
      nehrál si moc Crysis? MAX..imum wtf
    • Ty si moc nefandi a místo "biosocku" si kup učebnici češtiny!
      • ty si taky moc nefandi.az vyjde ps4 tak ten tvuj komp hod zrovna do popelnice i z monitorem.kazdej se chvasta co ma za zelezo a jakej ma monitor.a kdyz k nekomu prijdu,tak se pravda vzdy ukaze.bud mu hra nejde nahrat nebo to zamrza nebo se hrabe pul hodiny v nastaveni.na monitor abych mel lupu.kouknu na hodinky.zdar musim domu.to jsem si zas zahral.zapnu doma ps3 a 3d monitor od sony.motorstorm online a jsem spokojen.
        • Jestli bude mit PS4 procak i5 tak bude na urovni myho 3 roky staryho kompa. Ale nebude stat pod 10-12 tacu. Leda ze by dotovali.
          Jestli bude mit APU od AMD, tak to bude low-end (maximalne mainstream) uz v dobe vydani ale bude mit dobrou cenu.

Muzes si vybrat. Za rozumnou cenu neposkladas HW ze kteryho by si 3 roky starej hi end komp sedl na zadek.
  • fizola:

Far Cry 3 na ultra s 540M ? To se mi moc nezdá. FC2 na max cca 20 FPS, natož 3... http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41714.0.html

Moje 630M je rychlejší trošku než tvoje 540M a na střední cca 35 fps a vysoké 17 fps (samozřejmě +- v závoslosti na procesoru)

http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63760.0.html
    • reakce k tomu níže :) : Když to rozklikneš, je tam vždy v jakém rozlišení a za jakých podmínek (AA apod.) Mně to +- sedí ..
  • Vakek
    skoro doporučený požadavky splňuji :)) v poohodě
  • eeeee
    Pozadavek na hardware PS3 a vic nemusim resit.
    • Veskoslav
      No jo no, někteří znás ocení i více než 30fps a HD rozlišení:)
      • A k čemu přesně (mě jako PS3 hráči) má být fakt, že hry na PS3 běží jen ve 30 FPS a jen v HD rozlišení, když ta hra se hýbe, vypadá a hraje naprosto parádně?
      • ja by ch na pc uvital vic exluzivit a vic her z vic nez prumernou znamkou.kdyz uz to stoji 16000kc az 35000 treba.jinak u me vitezi ps3 za 5000kc co se tyce kvalitnich a exluzivnich her .kdyz to beru jen na game.jinak mi je 32.a zazil jsem snad vsechny computery od atari,amigu,c64 az,az ,az sem a muzu rict pc je na hry tou nejhorsi platformou a taky nejdrasi.ted!treba se to zmeni.
    • ale vies, niekoho nebavi len hrat, su aj technicke typy, ktore sa radi babru v PC a skusaju rozne nastavenia v hrach tak, aby im to vyhovovalo co mozno najlepsie po vizualnej stranke a zaroven v plynulosti, pretoze prave to kazdy vnima trosku inak.
      • jo na to ti to cryssis bude stacit, hrej si s nastavenim.a hru co sis koupil nehrej.ja na konzoli udela presnej opak.
      • To pak ale nedelaji spravne, spravne je to jedine tak jak to dela jejdasek konzolasek! *10*
    • Enjoy tech 320x240 s na metrove LCD *15*
      • A toto je přátelé krásná ukázka nepovedeného trollingu *1*
        • Ne, byl to priklad stupidne prehnane nadsazky, basnik tim chtel rict ze 720p na metrove televizi by pro nej bylo silene, kdyz sam ma 1920x1200 na 24''.
  • takze si hrajou i socky se slabsim kompem jo?
    • GlaDOS
      Jop, zahraješ si taky.
    • idi*t

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit