-
Co sa mi na New Vegas nepaci, ze ponechali nielen rovnaky engine, ale je pouzitych velmi vela rovnakych textur, itemov i postav...atd. Ale ved uvidime.
-
-
Proč neponechat pokud stále fungují a ušetří se čas na podstatnější změny ?
-
-
Ano, tomu rozumiem. Ale kedze som s F3 stravil desiatky hodin, tak mi to pride po vzhladovej stranke dost rovnake. Este aj "raiders/thugs" maju rovnaku tvar. Engine - OK, mozu ponechat, ale nech sa aspon trosku s texturami pohraju. Sice F2 toho po vzhladovej stranke z F1 vela nezmenilo a bola to stale super zabava, neviem, ci to tak dobre bude fungovat v 3D. Ale ak sa podari si udrzat dobru atmosferu, tak moje obavy sa rozpustia prvou-kozmickou :)
-
-
-
Na takovem stroji to pojede mozna tak na 640*480 při 20 FPS :)
-
-
Engine se nezmenil a ja osobne jsem F3 na takovem stroji hral pri rozliseni tusim 1024 nastaveni detailu na medium pri prumernem frame rate 30. Engine je zastaraly, stale ale vypada dobre a je na dnesni pomery sakra nenarocny. *3*
-
-
I kdyz.. ted tak uvazuji jestli to bylo pred vymenou grafiky X1300 za x1600xt, nebo az po ni. Pravepodobne az po ni.. Hmm, tak na takovem stroji by to asi skutecne nejelo moc dobre. *2*
-
-