Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím co za problém má recenzentka s I´m Alive.Je to parádní hra s krásnou grafikou,atmosférou.Název této hry přesně odráží atmosféru..Pro mě je to svěží vánek v moři nepodobenin jiných her.Konečne něco originálního a recenzentka dá 6/10??Nevím co slibovali původní tvůrci,vůbec neřeším reklamy na hry na kterých se ani nezačalo makat,jediné co vím je to,že je to jedna parádní hra.Není to žádný HC.A pro všechny co tady kritizují automatické zaměřování-kdyby jste otevřeli oči a začali u hry i přemýšlet,tak by jste si v menu auto aim vypnuli.Pro mně 9/10..
  • svata pravda!!
  • Boze, dneska uz muze kazdej idio.. recenzovat hry, ach jo...:((((
  • JohnyTheZik
    Promin, ale nevim, co je na tom lanu s kotvickou tezkyho.. Dopredu, dozadu, skok.. O.o I Am Alive neni tezka hra, pokud by to nekoho odrazovalo.. Opravdu neni, zjistite, jak musite na souboje a v tu ranu je to hra hodne jednoducha..
  • Nemůžu než souhlasit. Jen bych dodal ještě hroznou grafiku. Textury jsou občas děs a hrůza. A jak píšeš, když sem hned na začátku musel chlápkovi se zbraní utýct, místo toho abych ho praštil nebo cokoli, tak mě to hodně zklamalo. Ani zbraně nejdou používat jak bych si přál ale pouze podle situace, do které se přijde. Šest je v tomhle případě až moc.
  • Další obrovskej potenciál, totálně zmařenej.
  • I Am Alive není první survival akce, kterou jsem měla možnost hrát. V ostatních hrách mi restart tolik nevadil, zde se ale nedokážu zbavit pocitu, že autoři se za pomoci náročné obtížnosti snažili uměle natáhnout velmi krátkou hrací dobu. Kromě toho - dočkat se 6ti restartů jen kvůli tomu, že objevíte lano a kotvu, s kterými ještě neumíte zacházet a nedostanete příležitost, naučit se to bezpečně, je podle mě maličko jiná záležitost, než o které se tu zmiňujete vy. Na zkoušení "různých" taktik tady můžete rovnou zapomenout. Všude se dostanete jen jednou předem danou cestou, jedním jediným způsobem. Co se týče bojů, je to úplně to samé, na všechny narazíte tváří v tvář (vyjma dvou situací, kdy se vám lukem nenápadně podaří eliminovat jednoho či dva z větší party nepřátel). Určitě to není stealth akce kde by bylo potřeba velkého taktizování. Ostatně vyzkoušejte sami. Navíc jsem zjistila, že hra neobsahuje žádné místo, které by nebylo předem prezentováno v trailerech. Je to vážně bída...
  • I Am Alive není první survival akce, kterou jsem měla možnost hrát. V ostatních hrách mi restart tolik nevadil, zde se ale nedokážu zbavit pocitu, že autoři se za pomoci náročné obtížnosti snažili uměle natáhnout velmi krátkou hrací dobu. Kromě toho - dočkat se 6ti restartů jen kvůli tomu, že objevíte lano a kotvu, s kterými ještě neumíte zacházet a nedostanete příležitost, naučit se to bezpečně, je podle mě maličko jiná záležitost, než o které se tu zmiňujete vy. Na zkoušení "různých" taktik tady můžete rovnou zapomenout. Všude se dostanete jen jednou předem danou cestou, jedním jediným způsobem. Co se týče bojů, je to úplně to samé, na všechny narazíte tváří v tvář (vyjma dvou situací, kdy se vám lukem nenápadně podaří eliminovat jednoho či dva z větší party nepřátel). Určitě to není stealth akce kde by bylo potřeba velkého taktizování. Ostatně vyzkoušejte sami. Navíc jsem zjistila, že hra neobsahuje žádné místo, které by nebylo předem prezentováno v trailerech. Je to vážně bída.
  • uz si zistil ci to je vobec pani? predtym nez zo seba zacnes robit blazna *1*
  • claymen
    zabija za flasku vody, tak jsem si vzpomněl na trailer k této hře a na to, jak jsem po něm byl uplně natěšený...
  • smejki
    už tehdy mně to strašně pilo kref *1*
  • Zatím...
  • jj, hezky to vystihuje toto video http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU *3*
  • To je fakt. Ale zase tak dobré to nebylo abychom se k tomu museli ve 21. století vracet. *4*
  • jnsCZ
    ...tenkrát, když jsem hrával střílečky, tak neexistoval pořádný mouselook a vertiální míření bylo do značné míry automatické :)
  • Taky mě ty screeny zmátly a nejprve jsem si pomyslel, co se v NaughtyDog stalo, že to tak podělali. Ale pak četl pařížské studio a Šanghai a bylo jasno.
  • Nebo to kup ted za 300,-
  • Tohle neni PR, ale důsledek toho, že hra v první fázi měla vypadat úplně jinak. Pak to vypadalo, že ji dali k ledu, a nakonec se rozhodli ji s určitými úpravami vydat aspoň takhle.
  • Nepleties si to nahodou s Last of Us, ktore este nevyslo?
  • Souhlasim s tim, ze podle vyvojaru prach a ohen bude nazvdycky. Jinak ke strecham v metru... ono v metru na nekterych mistech prosakuje voda i ted a natoz po nekolika zemetresenich

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit