-
... tenkrat, kdyz jsem hraval strilecky, tak jsme na nepratele museli opravdu zamirit!
-
Metacritic ztratil smysl u čtenářského hodnocení v momentě, kdy jsem se tam dočetl "Dávám 10 bodů jenom proto, abych vyvážil ty jedničky a nuly, co sem hází PS3 fanboyové. Hru jsem nehrál"
-
Určite žijeme poklidnejším spôsobom ako v tej hre kde sa zabíja za flašku vody
-
To víš, PR je prasárna..
-
Tak se mi zdá,že se z Ubi stává jakýsi monopol á la EA společně s jejich společným neoficiálním mottem "na co se snažit,když to ti lidi žerou i poloviční, hlavně že třískáme prachy".
Tyhle firmy naproste degradovaly pojem HRA. až budou moje děcka něco hrát, a já jím ukážu, čemu sme my říkali HRY, tak na mě budou čumět jak můj děda na barevnou televizi ... -
Jsem milovník Uncharted a těšil jsem se i na tento titul...bohužel po přečtení recenze jsem z toho celý nesvůj...asi to opět koupím za třičtvrtě roku na aukru za 435,- Kč... *1*
-
První trailer a říkám si wow, krásné prostředí, slunce tam svítilo a bylo to celé takové pozitívní, že by člověku ani nevadilo bloumat tak městěm, ale teď? Vypadá to jako horor, černý panáček, šedé prostředí a všechno takové hnusné, že bych si to ani nestáhl, kdyby to bylo free. Velké zklamání *16*
-
Nez zacnu delat vtipky o panu recenzentovi, zjistim si, zda to nahodou neni pani recenzentka, abych ze sebe nedelal blazna *3*
-
"Nenašel by se zřejmě člověk, který by věřil, že lidstvo bude žít v poklidu donekonečna"
Takže podle pána recenzenta teď lidstvo žije v poklidu? *7* -
to já bych v tvym případě radši ještě počkal - řekl bych že se to ankonec na PC objeví podobně jako Rayman Origins
-
Nejspis je omezeny pocet restartu opruz i v survival hre.
-
Metacritic? To ještě někdo bere vážně? Je to stejné jako recenze:-D I když tam je to ještě horší. Viz např. ME 3 a hodnocení 0-2 body a komenty k tomu.
-
Vytýkat omezený počet restartů do posledního úložného bodu survival hře zdá se mi poněkud nešťastné.
Po shlédnutí videa bych se spíš opřel do nelogičnosti světa- zemětřesení muselo proběhnout již před delší dobou (dle míry přestavby města do slumu ), tak proč se v ulicích pořád drží prach? (Navíc kvůli povaze prachu by měl k dýchatelnosti stačit kus látky přes gesicht); Hořící ohně bez toho aniž by je někdo udržoval?; Chlápci kteří se pro něco pobijou, ale jediná konserva v okolí je tak 10 m daleko? Proč mají v metru chýše skloněné střechy? (popravdě jakékoliv střechy v podzemí zdají se mi jako luxus a plýtvání materiálem). -
ze screenu to vypada jak silent hill 4
-
Jo, ale nekoukej se jen na ty čísla a čti. Tady máš 2 příklady z první strany, kde dávaj nejvyšší možnou známku a přitom píšou:
nayerr: 10b. "it's good, good not great, but definitely not bad. not good good, but just good."
jepainter: 10b. "Bad: There are occasional moments of frustration with gameplay. Too linear. I wish that problems could be approached from many different angles, instead of essentially one angle of attack." Následuje výčet pozitiv.
Ze sposty komentů je cítit především nadšení nízkou cenou - 15 dolarů. Asi taky záleží, jak k tomu kdo přistupuje. Zatím čtu Pozitivních 34, smíšených 10, negativních 9.
A nakonec - Metacritic ber vždycky s velkou rezervou *3* -
Zvláštní, že ti 6 & 6.9 přijde jako rozdíl hodnej zvednutejch očí.
-
Neni prumerny hodnoceni hracu a kritiku prakticky stejny?
-
Hodnoceni ovlivnuje prodejnost hry, ta ovlivnuje producenty a ti ovlivnuji, co se bude delat priste. Proto by dobre hry mely mit dobre hodnoceni a spatne hry spatne. Pokud dovolime, aby se hry kritizovali a spatne hodnotili za to, ze bylo nutno neco opakovat, budeme tady mit za chvili hry-nehry.
-
Hru som uz takmer presiel celu, ale po precitani tejto recenzie mam pocit, ze som hral uplne iny titul. Hodnotenie 6 si urcite nezasluzi, dal by som 8.
-
Hodnocení je vždy ta poslední věc, co mě zajímá a nejdůležitější je obsah. Často mám jiné požadavky než recenzent a hodnotím jinak, ale objektivní fakta jsou zaručená.....teda pokud recenzent zrovna nelže (samozřejmě vtip, i když všechno je možné) *4*