-
I když to může být skvělá hra, ale pro mě to není. Představa, že hraju za chleba, to ne, to fakt nejde.
-
Ale neni koza jako koza :D
-
kdyz si s nostalgii otevru svoje stare herni casaky datujici se v obdobi roku 96-04, tak se vzdy nasmeju u mini recenzi u ruznych ptakovin a low end her, ktere povetsinou sbiraly hodnoceni do 3/10 max. Na rovinu dle meho to odpovida temto hram sedi az az. Ovsem dneska je doba takova, ze kazda podobna hra je skoro povazovana za zazrak a tyto hry atakuji i ta nejvyssi hodnoceni. Ale kdo vi, treba se za par let se dockame doby, kdy clovek slapne do lejna, za pomoci nehtu na ruce ho seskrabne z boty, opatrne ho polozi zpet do prirody a za to bude ocenen v podobe nobelovy ceny za mir.
Lejnum zdar !!! At uz tem prirodnim a nebo i temto hernim... -
to je tak, keď len dostatok peňazí a pekná žena k šťastiu nestačia, pretože nemáš nikoho kto by ťa pochopil a tak pochopenie hľadáš v anonymných diskusiách a kdeď ti náhodou tvoje názory skritizujú ihneď sa urazíš :D
-
Ty jsi typický příklad exkluzivního variota.
-
I am Bread....Bread Pitt.
-
Mimochodem celkem trapnej pokus jak přitáhnout více "čtenářů" úvodním obrázkem lol Rly? *7*
-
Můžeš si myslet, že jeho příspěvek tě nijak nerozvášnil, ale pravdou je, že v tobě vyvolal neovladatelnou touhu si tu honit triko.
-
takove hovadiny vychazi i na konzole sasku *7*
-
Typicka prikladna PC exkluzivita ako vínko ;)
-
co mate proti YT, taky mam svuj kanal a hezky se to rozjizdi vydelam spoustu penez. už tedko mi to hazi mesicne peknou sumu. (pak ani nemusite chodit do prace) *4*
-
Tak snad mají hru předem ne? Jako pořádný web....
Pak by to mohli vydat v den vydání jak, se to dělá. -
Jistě tak jako žárovky, které taky "přišly ze západu" *1* Nevím proč na mě vůbec reaguješ očividně máš v hlavě nasráno *1*
-
Já naopak nemám bídný život, jen mě serou lidi co nemakaj a ještě se považujou za celebrity.
-
Ty vole kup si děvku, nebo si vyhoň, ta frustrace z tebe úplně kape,
-
I kdyby tvoje ženuška byla miss america, měl bys vilku na Měsíci a víkendy trávil na golfu s Donaldem Trumpem, tak to nic nezmění na tom, že se tu vyjadřuješ jako blbeček...
Hloupější reakci (na Vogona) už snad napsat ani nešlo. -
No tak jo ale hrát to fakt nemíním. Stačil mi Goat bimulator.
-
Jj... to byly casy... tenkrat se proste mrhalo jidlem a ne casem jako dneska. Ta dnesni mladez se proste neumi bavit.
-
ještě chybí ta marmeláda *1*
-
Ani nevíš jak bylo před mobilní érou házení se svačinou populární :)