-
S napětím očekávám let's play nahoře bez s Olejníkem a chlebem s marmeládou
-
-
Něco takovýho myslíš ?
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/73/dc/9e/73dc9e0e9f84334719c51995ab7f9529.jpg *15* -
-
ještě chybí ta marmeláda *1*
-
-
Ojelníkem
-
-
Tohle se nepovedlo. Zas ne každa šilenost ma uspech jako napriklad simulator kozy. Chleba je nuda.
-
-
A Koza nudná není? *7*
-
-
Ne. Kozy budou vždy legrační.
-
-
Ale neni koza jako koza :D
-
-
-
-
I am Bread....Bread Pitt.
-
proc recenzujete takovou blbost,je tu spousta jinych her ktery stoji za pozornost
-
Proč proboha jsou hry s propracovanější fyzikou takové obskurity? Proč nemáme opravdu promakanou fyziku v AAA hrách? Sem z oucí v peudeli pržátelé...
-
-
Současné konzole horko těžko zvládají FullHD a ty by jsi po nich chtěl ještě pokročilejší fyziku? Neblázni. *1*
A pc zase hraje druhou ligu v očích vydavatelů (bohužel právem).
-
-
kdyz si s nostalgii otevru svoje stare herni casaky datujici se v obdobi roku 96-04, tak se vzdy nasmeju u mini recenzi u ruznych ptakovin a low end her, ktere povetsinou sbiraly hodnoceni do 3/10 max. Na rovinu dle meho to odpovida temto hram sedi az az. Ovsem dneska je doba takova, ze kazda podobna hra je skoro povazovana za zazrak a tyto hry atakuji i ta nejvyssi hodnoceni. Ale kdo vi, treba se za par let se dockame doby, kdy clovek slapne do lejna, za pomoci nehtu na ruce ho seskrabne z boty, opatrne ho polozi zpet do prirody a za to bude ocenen v podobe nobelovy ceny za mir.
Lejnum zdar !!! At uz tem prirodnim a nebo i temto hernim... -
Tohle je fakt vtip.
Tohle hodnocení je fakt vtip. -
-
Já bych internet zakázal, dává blbečkům prostor pro vyjádření. Takže si shrňme proč přesně jsi napsal úplnou blbost:
1. Recenze začíná až pod číslem.
2. Hry by se měly hodnotit v rámci žánrů a I am Bread je v žánru "youtube bait" jedna z nejlepších her, protože narozdíl od většiny her v tomto žánru má docela propracované mechaniky a level design.
3. Autor recenze a ty, jsou dvě odlišné osoby, kterým se líbí něco jiného a to že tě recenzovaná hra nebaví(pokud jsi ji vůbec hrál, o čemž pochybuji), neznamená že nebaví nikoho. -
-
Chlapče bude mi třicet. Finančně jsem za vodou a vedu dvě středně velké prosperující firmy.
Proč ti to říkám? Anonymita internetu ti dává možnost si "myslet".
Například si myslet že tvůj názor bude někdy podstatný.
Například si myslet že jsme si rovni.
Například myslet že mne můžeš čímkoliv nějak naštvat či rozvášnit.
Víš já totiž kouknu na po svém velkém domě. Na svou krásnou ženu a pomyslím si jen "proč bych ho měl brát vážně?".
Ten důvod prostě není. Ale je zajímavé jak se trollík jako ty snaží. Skutečně je to velmi zajímavé pozorovat. Ale nic víc. -
-
to je tak, keď len dostatok peňazí a pekná žena k šťastiu nestačia, pretože nemáš nikoho kto by ťa pochopil a tak pochopenie hľadáš v anonymných diskusiách a kdeď ti náhodou tvoje názory skritizujú ihneď sa urazíš :D
-
Můžeš si myslet, že jeho příspěvek tě nijak nerozvášnil, ale pravdou je, že v tobě vyvolal neovladatelnou touhu si tu honit triko.
-
I kdyby tvoje ženuška byla miss america, měl bys vilku na Měsíci a víkendy trávil na golfu s Donaldem Trumpem, tak to nic nezmění na tom, že se tu vyjadřuješ jako blbeček...
Hloupější reakci (na Vogona) už snad napsat ani nešlo. -
Pointa tak hluboká, že dna nedohlédnu.
-
-
Přesně tak ! Dávat starým a zakomplexovaným blbečkům prostor pro vyjádření.. radši bych ten internet zakázal !
-
-
Som to chcel prave napisat *1*
-
-
Skvělá hra pro zoufalce, kteří zjistili, že v životě nic nedokážou a rozhodli se svůj život věnovat lets play videům. A někdy takový člověk vydělá tolik co se pracujícím nepovede za celý život. Smutná to doba, děkujeme západnímu kapitalismu.
-
-
Aspoň že máš svůj bídný život na koho svést. Kde by bylo plno Novinkářů, kdyby jim kapitalisti neházeli klacky pod nohy.
-
-
Já naopak nemám bídný život, jen mě serou lidi co nemakaj a ještě se považujou za celebrity.
-
-
Tato diskuze bude asi plná tzv. "Blbce Diskuzního", tak prosím tuto elitu, aby se alespoň vyrovnala do řady, abych to měl lehčí.
Pojďme si shrnout, proč je to, cos napsal, tak vymaštěné.
1. Bavičství je považováno za povolání už od dávných dob.
2. Z tvého komentáře vyznívá, že tuto formu bavičství považuješ za jednoduchou, takže se tě
musím zeptat: "Proč ji neděláš, když se za ní podle tebe dostává hodně peněz a dokáže ji vykonávat každý zoufalec?". Když se nad tímto zamyslíme, tak si uvědomíme, že jsi ještě větší "zoufalec" než tito "zoufalci".
3. Jenom ti nejpopulárnější baviči dokáží vydělávat pomocí bavičství více než průměrný pracující člověk. -
-
Ty vole kup si děvku, nebo si vyhoň, ta frustrace z tebe úplně kape,
-
Stejně tak můžu jít do klubu, zapálit sirku, a začít na ni prdět... Určitě se pár lidí zasměje, třeba mě i budou považovat za baviče, ale nepochybuji o tom, že spousta jiných lidí si o mě bude myslet že jsem deb1l, id1ot, hlupák, a třeba i zoufalec....
Tak a ted co jsem, zoufalec nebo bavič ? -
-
Další pán na holení. Pleteš si pojmy s dojmy. Já jsem mluvil o zaměstnání bavič, ne o sociálním zařazení. Vysvětlím ti to, naprostá většina youtuberů, kteří něco vydělávají, jsou zaměstnanci nějaké korporace(třeba teď už neexistující TGS) a dostávají výplatu. Kdežto když se chováš jak blbeček mimo internet a říkáš si bavič, žádné peníze nedostaneš.
-
Ani jedno, jsi honič!
-
-
-
Obyčejná závist... Můžeš se tady vyplakat jaká jsi nula a třeba ti taky někdo ten halíř pošle.
-
ty hlavne podekuj zapadnimu kapitalismu za pocitac a internet, diky kterym muzes publikovat ty svoje nesmysly
-
-
Jistě tak jako žárovky, které taky "přišly ze západu" *1* Nevím proč na mě vůbec reaguješ očividně máš v hlavě nasráno *1*
-
-
co je na tom smutneho? vydelavas tolik, kolik ti lidi daji za to, co nabizis. pokud let's playeři mají víc než ti tvoji "pracující" lidi, asi to zas takoví zoufalci nejsou...
-
-
4/10 To jsem ještě hodný! *12*
-
-
Nene, ona to z počátku vážně je docela zábava, ale omrzí =).
-
-
No tak jo ale hrát to fakt nemíním. Stačil mi Goat bimulator.
-
-