Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    1/10 a to jen proto, že na to měl pewdiepie dobrý letsplay
  • Tohle recenzovat... Když je zde třeba ten Dex a další zajímavé hry.
    • nightborne
      Ehm, třeba proto, že Dex vyšel v podstatě teď, někdo ho musí dohrát, pak o tom musí napsat, pak to musí poslat, pak se to musí zeditovat a pak se to teprv dá vydat? Takže můj odvážnej tip je to, že třeba zrovna na Dex ta recenze prostě ještě není hotová. Holt si ji přečteš o den dva tři pozdějc. No a co?
      • Keyz
        Tak snad mají hru předem ne? Jako pořádný web....
        Pak by to mohli vydat v den vydání jak, se to dělá.
  • Každý kdo ve škole o přestávce přilepil chleba s máslem na strop, nechť si přidá alespoň 2 body.
    • jaj přilepit chleba s máslem na strop lol to musí bejt prča hahahahahah haahahha hahah ha ah
      • Ani nevíš jak bylo před mobilní érou házení se svačinou populární :)
        • Jj... to byly casy... tenkrat se proste mrhalo jidlem a ne casem jako dneska. Ta dnesni mladez se proste neumi bavit.
  • Proc porad recenzujete tyhle osklivy polygonovy hry? Posledni dobou je to tady fakt sama recenze na hry s hnusnejma polygonama. Nemate tam radsi nejakej poradnej pixel art s krasnou grafikou?
    • Příští recenze bude na hru, kde na polygonech jsou namapovýny překrásné pixel-artové textury. Jméno ti neprozradím, abys došel překvapení.
  • co mate proti YT, taky mam svuj kanal a hezky se to rozjizdi vydelam spoustu penez. už tedko mi to hazi mesicne peknou sumu. (pak ani nemusite chodit do prace) *4*
  • Typicka prikladna PC exkluzivita ako vínko ;)
    • Ty jsi typický příklad exkluzivního variota.
    • takove hovadiny vychazi i na konzole sasku *7*
  • Jack1947
    Mimochodem celkem trapnej pokus jak přitáhnout více "čtenářů" úvodním obrázkem lol Rly? *7*
  • pb_historic
    I když to může být skvělá hra, ale pro mě to není. Představa, že hraju za chleba, to ne, to fakt nejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit