-
Stejně tak můžu jít do klubu, zapálit sirku, a začít na ni prdět... Určitě se pár lidí zasměje, třeba mě i budou považovat za baviče, ale nepochybuji o tom, že spousta jiných lidí si o mě bude myslet že jsem deb1l, id1ot, hlupák, a třeba i zoufalec....
Tak a ted co jsem, zoufalec nebo bavič ? -
Každý kdo ve škole o přestávce přilepil chleba s máslem na strop, nechť si přidá alespoň 2 body.
-
Tohle recenzovat... Když je zde třeba ten Dex a další zajímavé hry.
-
1/10 a to jen proto, že na to měl pewdiepie dobrý letsplay
-
proc recenzujete takovou blbost,je tu spousta jinych her ktery stoji za pozornost
-
Tato diskuze bude asi plná tzv. "Blbce Diskuzního", tak prosím tuto elitu, aby se alespoň vyrovnala do řady, abych to měl lehčí.
Pojďme si shrnout, proč je to, cos napsal, tak vymaštěné.
1. Bavičství je považováno za povolání už od dávných dob.
2. Z tvého komentáře vyznívá, že tuto formu bavičství považuješ za jednoduchou, takže se tě
musím zeptat: "Proč ji neděláš, když se za ní podle tebe dostává hodně peněz a dokáže ji vykonávat každý zoufalec?". Když se nad tímto zamyslíme, tak si uvědomíme, že jsi ještě větší "zoufalec" než tito "zoufalci".
3. Jenom ti nejpopulárnější baviči dokáží vydělávat pomocí bavičství více než průměrný pracující člověk. -
Já bych internet zakázal, dává blbečkům prostor pro vyjádření. Takže si shrňme proč přesně jsi napsal úplnou blbost:
1. Recenze začíná až pod číslem.
2. Hry by se měly hodnotit v rámci žánrů a I am Bread je v žánru "youtube bait" jedna z nejlepších her, protože narozdíl od většiny her v tomto žánru má docela propracované mechaniky a level design.
3. Autor recenze a ty, jsou dvě odlišné osoby, kterým se líbí něco jiného a to že tě recenzovaná hra nebaví(pokud jsi ji vůbec hrál, o čemž pochybuji), neznamená že nebaví nikoho. -
4/10 To jsem ještě hodný! *12*
-
Som to chcel prave napisat *1*
-
Obyčejná závist... Můžeš se tady vyplakat jaká jsi nula a třeba ti taky někdo ten halíř pošle.
-
ty hlavne podekuj zapadnimu kapitalismu za pocitac a internet, diky kterym muzes publikovat ty svoje nesmysly
-
co je na tom smutneho? vydelavas tolik, kolik ti lidi daji za to, co nabizis. pokud let's playeři mají víc než ti tvoji "pracující" lidi, asi to zas takoví zoufalci nejsou...
-
Skvělá hra pro zoufalce, kteří zjistili, že v životě nic nedokážou a rozhodli se svůj život věnovat lets play videům. A někdy takový člověk vydělá tolik co se pracujícím nepovede za celý život. Smutná to doba, děkujeme západnímu kapitalismu.
-
Tohle je fakt vtip.
Tohle hodnocení je fakt vtip.