Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A není to demagogie?

Prej si místní odborník na její rozpoznání...
  • Tomu rikam kvalytni nazor!
  • vsadím se že teď chodí někde s pořádnou boulí v kalhotech *15*
  • žádného. a taky neznám jediného vraha a přesto si dovolím o vrazích říct, že jsou to zrůdy. nebo snad všechny musím znát osobně, abych mohl soudit?

nebavme se o tom, že tu a tam je nějaký hacker dobrák. berme můj příspěvek v kontextu článku - píšu o těch debílcích, co ničí ostatních práci. to je přeci jasné, no ne?
  • hitokage
    Není hacker jako hacker. Idealisti mi nevadí, ovšem tohle je obyčejný terorista, a tak by se s ním také mělo zacházet.
  • Pokládal bys, můj synu, nebe za místo nehynoucí krásy a dobra, bez opravdu rychlého širokopásmového připojení k internetu? To ten dole je odkázán na vytáčené 56kbps dial-up připojení. *5*
  • ales.smutny
    Mně je to celkem fuk :) Já ty lidi považuju za blby obecně, nicméně je pravda, že tady to štve z principu, že někdo przní zdarma projekt právě díky tomu, že to otevřeli komunitě.
  • No keď sa nechal takto trápne chytiť, tak to bude len nejaké priteplené 16-ročné decko *4*
  • Nemam rad tyhle lidi. Nicmene docela zmena oproti predchozimu clanku "Účty evropských serverů League of Legends hacknuty". Ted premyslim, proc najednou takove citove zabarveni :D
  • Keyz
    Já myslel,že tě ukřižovali *3*
  • PreidaQ
    A že jsem tak smělý - pověz mi, kolik takových hackerů osobně znáš?
  • Nesuďte jej, abyste sami nebyli souzeni *5*
  • PreidaQ
    Nejenom - ještě mi tam chybí jedno zvratné sloveso a čárka.
    Já chápu, že takovéhle chyby mohou vzniknout neustálým modifikováním textu, ale přece jen se dají velice lehko odstranit tím, že si to po sobě autor normálně přečte.
  • Stačilo by padesát ran po hlavě českým syntaktickým slovníkem . *14*
  • Veřejně takovým sekat ruce... *7*

Nesnáším hackery. Většinou jsou to ti největší debílci.
  • GlaDOS
    Rozumněli byste si.
  • Lem0n
    Já jsem pro 50 ran sloním byčem!
  • DayZ neľubíš?
  • Chybí tam jedno slovo, "pracuje", pojďme za to Aleše Smutného krucifikovat.
  • MickeyMutant
    Aleš se asi pořádně naštval, tak to vzniklo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit