Přejít na výpis diskuzí
I DayZ, mod pro Arma II, byl napaden hackerem
11.6.2012 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
A není to demagogie?
Prej si místní odborník na její rozpoznání... -
Tomu rikam kvalytni nazor!
-
vsadím se že teď chodí někde s pořádnou boulí v kalhotech *15*
-
žádného. a taky neznám jediného vraha a přesto si dovolím o vrazích říct, že jsou to zrůdy. nebo snad všechny musím znát osobně, abych mohl soudit?
nebavme se o tom, že tu a tam je nějaký hacker dobrák. berme můj příspěvek v kontextu článku - píšu o těch debílcích, co ničí ostatních práci. to je přeci jasné, no ne? -
Není hacker jako hacker. Idealisti mi nevadí, ovšem tohle je obyčejný terorista, a tak by se s ním také mělo zacházet.
-
Pokládal bys, můj synu, nebe za místo nehynoucí krásy a dobra, bez opravdu rychlého širokopásmového připojení k internetu? To ten dole je odkázán na vytáčené 56kbps dial-up připojení. *5*
-
Mně je to celkem fuk :) Já ty lidi považuju za blby obecně, nicméně je pravda, že tady to štve z principu, že někdo przní zdarma projekt právě díky tomu, že to otevřeli komunitě.
-
No keď sa nechal takto trápne chytiť, tak to bude len nejaké priteplené 16-ročné decko *4*
-
Nemam rad tyhle lidi. Nicmene docela zmena oproti predchozimu clanku "Účty evropských serverů League of Legends hacknuty". Ted premyslim, proc najednou takove citove zabarveni :D
-
Já myslel,že tě ukřižovali *3*
-
A že jsem tak smělý - pověz mi, kolik takových hackerů osobně znáš?
-
Nesuďte jej, abyste sami nebyli souzeni *5*
-
Nejenom - ještě mi tam chybí jedno zvratné sloveso a čárka.
Já chápu, že takovéhle chyby mohou vzniknout neustálým modifikováním textu, ale přece jen se dají velice lehko odstranit tím, že si to po sobě autor normálně přečte. -
Stačilo by padesát ran po hlavě českým syntaktickým slovníkem . *14*
-
Veřejně takovým sekat ruce... *7*
Nesnáším hackery. Většinou jsou to ti největší debílci. -
Rozumněli byste si.
-
Já jsem pro 50 ran sloním byčem!
-
DayZ neľubíš?
-
Chybí tam jedno slovo, "pracuje", pojďme za to Aleše Smutného krucifikovat.
-
Aleš se asi pořádně naštval, tak to vzniklo.