Přejít na výpis diskuzí
Imperiálové v The Elder Scrolls Online nebudou zvýhodněni
5.2.2014 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
Presne dle hesla "vyryzujme z toho co nejvic, nez lidi konecne zjisti jaky sunt jsme to vlastne vyrobili".
-
-
naprosto presne, uz tusi ze to bude fail, tak se snazi nalakat co nejvic lidi v prvni vlne na co nejdrazisi krabicku
-
-
Tak jsem zvedav co se z toho vyvrbi a s tim konem nevim jak to je. Prece jenom ve SWTOR jsem potreboval skill na to abych mohl pouzivat mounta, takze jde o to jak to maji udelane. Jestli proste staci si koupit kone a jezdim, a klidne od levelu jedna, tak je to blba vyhoda, ale zase nic co bych nekomu zavidel kdyz za to dal takovej ranec.
-
-
Pak ještě ale taky záleží na tom, kolik ten kůň stojí... Třeba klidně může být od lvl 1.. ale když bude stát nehoráztné prachy tak si ho stejně po nějakou dobu nebudeš moct koupit.. vždycky se to dá očůrat z více směrů..
-
-
... kez by nekdo implementoval "realny" kone => kun muze umrit, nezmizi do zadnyho inventare/ikony ... a lze jej taky ukrast (i hraci).
...
Ve vetsine her postrada mout jakejkoli smysl, je to jen vizualizace rychlejsiho behu ... aby to smysl melo, mel by ti mout neco extra davat => boj z kone, nekterej je rychlej, ale neunese te v platovy zbroji, jinej te unese, ale je pomalej ... pripadne samo ruzny extraburty = max pavouka, tak ma spoustu hoh kterejma mlati kolem sebe v boji = nadela skody, mozna umi pouzit pavuciny ... nebo mas neco co kouse/kope/... pak by to davalo nejakej smysl. -
-
Jo, v LOTRO je boj z koně a kůň se dá expit a tak. Jen ten boj má určité technické problémy, ale dá se to.
Jinak souhlas, že mounti jsou jen skill pro rychlejší běh či létání, což je fakt škoda. V tomhle mají MMO velkou rezervu. Já bych si tak rád svého mounta vychovával, vylepšoval atd.
-
-
-
-
Ja koupil Imperial a dostal k tomu zadara posledniho AC IV Black Flag. Naprosto super koupe imho.
-
-
Black fag na dlouhy osamocený vecery zdarma? No neber to!
-
-
Jednou se hry dostanou do takové fáze, že se ve speciální edici bude zobrazovat kurzor myši *4*
-
-
o pár rokov to bude: Speciálna edícia - hra sa dá spustiť
-
-
To uz je ... dneska je "normalka", ze se hra bude par hodin patchovat, a pak se stejne nenastartuje, takze pokud ti jde uz i spustit, mas spesl edici.
-
jn vsichni zacnou delat slibne projekty na ktere nestaci a budou nam hru prodavat kousek po kousku :D...somzdrejme za plnou cenu
-
-
pockat to uz delaj tedka :D
-
-
-
-
Tohle půjde po stopách Swtor.
-
Jak tady čtu ty příspěvky, tak jsem vážně zvědavý, jak to nakonec s tímto MMO dopadne....
-
to je drzost, koupíte krabici, platite mesicni poplatky a jeste je to p2w
-
-
trololol :)
-
-
Teraz bonus k imperial edition, v buducnosti dokupitelná rasa.
Edit: prave mi prišla pozvanka do BETY tak uvidim -
-
Imperial edice půjde koupit pořád. Pokud máš normální tak půjde koupit upgrade. Takže nemyslím, že budou v budoucnu dokoupitelná rasa. Prostě budou součástí té edice.
-
-
upgrade != placena rasa? lol premenujem placeny pridavky na upgrade a budeme tvrdit, ze i kdyz se za ne plati, sou vlastne zadarmo.
-
-
Ne tak sem to nemyslel ... myslel sem, že nepude koupit samostatně. Placená rasa to je. O tom žádná.
-
-
"mperial edice půjde koupit pořád. Pokud máš normální tak půjde koupit upgrade."
tak si vyber ... pokud se ta rasa neda koupit samostatne, tak to znamena, ze si musis znova koupit celou hru ... za vyssi cenu, abys je tam mel? lol lol lol ...
"Koupil ste si auto za 1/2M bez volantu? Chcete volant? Kupte si variantu za 3/4M s volantem. Ne, ten volant za 1/4M vam vazne prodat nemuzem ..."
-
-
-
-
-
já bych rovnou udělal samostatnou edici pro každou rasu
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=zyu2jAD6sdo
-