Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jojo grafika vypadá úžasně. Holt pokud se hra dělá přímo pro danou konzoli, tak je ucházející... Pokud je to pitomý port jako např. Shift 2, tak vypadá mnohem líp i Forza 3 z roku 2009
    • zrovna včera jsem zkoušel shift2 vs Forza 3 a zprominutím forza 3 je o několik tříd níž po grafické stránce. Opravdu se to nedá srovnat to musí vidět i slepejš :D
  • Vypadá to dobře, ale to ovládání hry, kde člověk jede i několik minut/hodin, pomocí Kinectu mi pořád přijde jako kravina.
    • Kinctem se bude ovládat jen ta interaktivní prohlídka aut. Samoztná jízda bude klasicky gamepadem nebo volantem.
  • Paráda
  • doufám, ze to pujde s normalnim volantem, nebo joypadem.. na nejaky kinect ve forze fakt kaslu..
    • Už to někde říkali - primární bude hra s ovladačem/volantem + možnost Kinect Track IR. Čistě Kinectem to bude možné taky, ale asi jako nějaký zjednodušený způsob, řekl bych.
      • super! tak uz se muzu taky v klidu tesit.. :)
      • Taky se samozřejmě přikláním k ovladačům, ale ta prohlídka vozu přes kinnect zní taky moc zajímavě. Už se nemůžu dočkat nového dílu a arkádu typu Shift 2 hodíme do koše :)
  • Doufám že tohle donutí Microsoft vydat nový volant k xboxu, nebo obnovit prodej staršího/povolit logitechy nebo zkrátka nějaké řešení. V současné době jsou dvě možnosti starý volant za 2500kč na aukru nebo nový fanatec za 6 nebo 7 tisíc. Pak je tu několik plasťáků bez ff, ty raději neberu v potaz.
    • oni zakázali Logitechy? odkdy?
      • nemuseli je zakazovat, kdyz je ani nikdy nepovolili :)
        • Technicky vzato pro Xbox byl vyroben Logitech Driving Force EX nebo jak se jmenoval. Přesnější by bylo říct, že MS nikdy nedal Logitechu licenci na výrobu FF volantu. Což naopak Sony udělalo. Od MS byl ten krok logický, každý, kdo chtěl volant musel šáhnout po jejich plastíkovi, jenomže toho přestali vyrábět a MS tím neskutečně ztrácí, když sami nemají volant, licenci Logitechu ani nikomu jinému nepostili, kromě Fanatecu, který je příšerně drahý. :(
          Ideální by byla nějaká levná verze Fanatecu bundlovaná s Forzou 4 pod značkou MS. To bych chrochtal blahem, ale toho se asi nedočkám.
  • No jo, a vdaka "vykonu" x360 to zas bude v nejakych 1024*640 pri poklese pod 60fps...
    • pozor, xbox si dokaze udrzet 60fps defakto furt (resp. bavim-li se o forze..), narozdil od GT kde to casto stagnovalo..
      • Psychotic
        U závodů mi přijde 60FPS zbytečně moc. U hry, kde nejde o rychlou a precizní práci (střílečky) 30-40FPS dokonale stačí.
    • Cim netvrdim, ze by PS3 na tom bola lepsie...
  • ja mam porad jezdecky hody,gran turismo 1,2,3,4,pak forza 2,forza 3,ted parim gran turismo 5 a brzo bude forza 4 *4*
  • =)
  • To by clovek musel vydelavat 50 tisic mesicne aby si mohl furt kupovat hry co by chte na X-box a Ps3 a grafika je sice fajna ale je spis ocenuji obsah hry a pribeh.
    • Holt si musíš vybírat, co tě zajímá. Na jednu hru měsíčně si může v pohodě vydělat i student.
  • nechci urazit konzolisty ale me to pride vic a vic jako shift 2 :)
    • Nevidim zadne zbesile klouzani v otackach ani nic podobneho takze co na tom vypada jako shift?
      • Pozor v Shift 2 to prý taky neklouže tak jako v jedničce.
        • Podle videorecenze to v Shiftu klouže i tak docela dost. Forza se tváří jako fakt skvěle vyšlechtěný hřebec!
          • Asi pořád lehce plave, ale na druhou stranu u Forzy mám pocit, že drží až moc. Takovou 911 bych si představoval ještě o fous živější.
    • A já myslím, že to bude spíše naopak, Shift vypadá jako Forza *1* Ale neboj, jsem písíčkář jak poleno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit