Přejít na výpis diskuzí
In-game záběry z Forza Motorsport 4, které prý nejsou aprílové
2.4.2011 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Název skladby v traileru ?
-
-
Rob Zombie - More Human Than Human
-
-
Diky, já veděl, že se jen stačí podívat do komentářů.
-
-
-
forza 4 dokonale vypalila rybnik shiftku 2, co sa tyka vstupu na trh jednoznacne :D
-
Doufám, že tam přidají dynamickou změnu počasí nebo alespoň závody v noci. Forza 3 byla super, ale jezdit pořád jenom za slunného počasí omrzí
-
Pokud bude Forza 4 mit tu samou debilni fyziku resp. papirova vaha aut tak to dvd rozlamu a napisi vyvojarum velice nepeknej mail. Nesnasim kdyz nejakej mrzak co prohrava tak do me jebne a ja odlitnu jako nevim co.
-
-
absolutne s vama souhlasim ty papirovy modely aut ve Forze v shift se muzes vysekat sam a nebo ti pomuze AI ktera to do tebe proste nabori to vlastne neni AI ale UD [Umela Demence]. Asi to naprogramovali podle tech prasat co jezdi v multiplayeru. *10*
-
Se podívej na to, co dělají auta po srážce v Shift2 - včera jsem se v onlinu vztekal jak hrom. Jedu první po rovince a najednou jsem z ničeho nic ve svodidlech. Někdo s lépe natuněnou károu mě sejmul zezadu. Shift2 má šilené moc nedořešených věcí, které bych klidně označil za otravné chyby.
-
-
Jenže tyhle presárny vyřešila snad jenom Trackmania. :)
-
Jako s tím bouráním v Shiftu 2 opravdu souhlasím. Je to hrůůůza hrůůůz .. v každém závodě když jedu první tak první co protivníka napadne je zneškodnit mě srážkou a pak převzít vedení. Dost ubohá AI, nesnaží se vyhnout snad nikdy.
-
-