Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

V hru jsem věřil naprosto maximálně, kvůli oběma vynikajícím Wolfensteinům. Byl jsem si taktéž jist, že to bude obrovský fan servis. Naprosto jsem nechápal ten hate na všechny trailery (jenže dnes se hejtí všechno...). Ty žvásty v diskuzích, že to bude absolutní propadák a sra*ka. Připadal jsem si, že se oproti všem ostatním dívám na úplně něco jiného nebo že jsem slepej. Viděl jsem doslova v každém záběru tu péči, smysl pro detail, humor, dobrodružství, nádherné lokace, parádní hádanky, vynikající atmosféru a jednoznačně jsem v tom také viděl nejlepší hru všech dob dle původní filmové ságy. Zatím si stojím. Obrovský fan servis. Filmový Indy z toho trčel na sto honů! Milovníci ságy to v tom jednoznačně viděli. Potom jsem si vzpomněl jak moc jsem si užil oba Wolfensteiny od MachineGames (a to jinak doomovky nehraji) a měl jsem jasno, že tohle bude prostě vánoční hit. Jsem hlavně strašně rád, že je to skutečné dobrodružství, že z hoto MachiGames neudělali přiblblou stílečku a lov na nácky. Tohle je naprosto fantastický závěr roku. Díky Aleši za velmi čtivou recenzi!

• frank.horigan

Ti parchanti z Microsoftu to prostě dokázali. Už třetí desítka :)

Bravo. Takový Killer titul snad neměli nikdy.

A opět zdravím hejtry, jsem zvědav co vymyslí.

• zx_spektrum

Ač jsem doufal, moc jsem nevěřil. Však kdy v poslední době to nevedlo ke zklamání? Ale toto vypadá jako opravdu příjemné překvapení, že snad i uspíším už docela nezbytný upgrade PC. Dík za recenzi 🙂

• JohnyTheZik

Hehe, to se tu pořád řešilo (po zábavách typu redfall), jak Microsoft nemá hry a najednou nevím, kam dřív skočit. Stalker, indy, nedejbože brzo avowed.. krásný starosti s game passem :D 

• vonTossis

Ano, ano, ano!

• SlavicBes

fuuha, 10/10 ...dufam ze hru nekazia quest markery,  preplacany HUD, minimapa a podobne nezmysly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit