Indiana Jones and the Great Circle – recenze
-
Tady se háže absolutním hodnocením jen tak náhodně poslední dobou ne. Předtím rozbitá vcelku nudná srajda Stalker 2 dostane 9/10, teď tohle.. jsem zvědavý, jaké to opravdu bude.
-
Jsi dost mimo, srovnávat nesrovnatelné žánry. Podobný to je možná tak pohledem kamery a i tam je to rozdilný, když se Indyho pohled mění při běžném pohybu a třeba při šplhání. To je jako kdybych se zeptal jestli je lepší Diablo nebo Age of Empires. Oboje má pohled zhora, ale hraje se úplně jinak.
Cyberpunk je čistá open world střílečka z budoucnosti, zatímco Indy je lineární akční adventura z minulosti, která klade důraz na řešení hádanek a překonávání překážek. Tudíž úplně jiný žánr. Takže si to musíš asi rozhodnout sám podle toho, co tě osobně baví více.
Když něco srovnáváš, tak potřebuješ argumenty. Tzn. proč je to lepší. A pokud srovnáváš 2 jiný žánry, tak zjistíš, že to srovnávat zkrátka nejde, protože to má zrátka jiné prvky, který ten žánr odlišuje od toho druhého. Proto já bych třeba nedokázal odpověď jestli je lepší Green Mile nebo Interstellar. Protože jsou pro mě ty 2 filmy tak rozdílné, že to zkrátka nemůžu srovnat. Každý z těchto filmů na mě působí úplně jinak.
Ale pokud by jsi se měl zeptal, jaký film mám radši, tak ti bez debat odpovím Interstellar. Viděl jsem ho asi 5x a patří k mým nejoblíbenějším filmům. Ale rozhodně bych neřekl, že je lepší než Green Mile, a naopak.
-
Nesmysl. Mohlo by to být samozřejmě odladěnější, ale hra je v pohodě hratelná.
-
Nechápu, proč vytahuješ CP2077, tam recenzenti globálně selhali, ta hra i po x patchích a DLC není ani na 9/10.
Hru bych uzavřel jako 8/10, fajn hra s mrtvým a nevyužitým ale krásným městem, které je jako kulisa k pseudo- RPG hře. Hra ,která chce být GTA, Deus Ex a Ghost in the Shell, přitom nic nedělá pořádně. CP2077 ovšem funguje v určitých misích jako lineární hra skvěle, takže ji za to dávám kredit, také chválím grafiku, atmosféru, art-design. 8/10.
Takže ano, Indy má globálně vyšší score než CP2077, takže ano, s velkou pravděpodobností to bude lepší hra. Nemáš zač.
-
Jsem moc rád, že se to povedlo, z videí jsem byl naprosto nadšený. Už ať je to na PS5 :)
-
Já si myslím, že Zelená míle. Ale je to těsné.
Vždy lze srovnávat, je hloupost se tvářit, že ne. Žánr absolutně nerozhoduje. Otázka byla naprosto smysluplná.
Buď se nedokážete rozhodnout a nebo nechcete. Jiný důvod v tom není. Škoda, mě by zajímal váš názor, která z uvedených her je lepší. Protože takhle to vypadá, že CP je vzhledem k bodovému hodnocení horší hrou. (to já ale posoudit nemohu, protože jsem IJ ještě nehrál)
-
Celkem překvapení potom hatu všude. Jak vidno, není radno soudit předem:)
-
Tak Stalkera si zahraju minimálně za rok. Teď to nemá cenu, hra není dodělaná.
-
Ne, no, protože to není smysluplná otázka. Je lepší Zelená míle nebo Interstellar?
-
(Ne)podpora Vávry je celkem vtipná, ale chápu a podepisuju :D! Snad to dobře dopadne.
-
Já se ptal vás. Očividně se odpovědi nedočkám. 😐
-
Od Aleše ty recenze pro mne mají hodnotu. 🙂 Takze jo, tesim se maximálně..
-
Machine games toho planovaneho wolfa 3 uz delat nebudou? Tesil jsem se na adu v mechu ! 🤣
-
Klíčová otázka je: "je to lepší než Wobbly Life?" 🤔
-
Tak na takovou dávku argumentů už není co říct. 😂
-
Jak se říká: Na blbou otázku blbá odpověď.
-
Není.
-
Hratelnost, grafika, zvuk, příběh, technická kvalita, délka zážitku ... tak se hodnotí a je to naprosto stejné pro všechny hry.
-
Záleží jak kvalitní ta hruška a nebo jablko je. Kulhá ti to na obě nohy.
-
Jsou lepší jablka nebo hrušky?