Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny

30+ hodin krátká?

OK... 🤦

• za mě radši nadupaných 12 hodin než rozplizlých padesát. A taky, když prý člověk neignoruje vedlejší obsah, tak he to víc....

třeba takový FF7 Remake se mi hodně líbil, ale místy byl zbytečně utahaný a celkovému zážitku to ubralo (pamatuju si, že mě nutil v některých částech pobíhat se a tam např., nebo tam byla úplně zbytečná příběhová odbočka, ale v příběhově hutných pasáží byl parádní).

Nebo P5 Royal jsem už dohrával z donucení, ta měla přes 100 hodin a 50 by úplně v pohodě stačilo.

• Udělit absolutní hodnocení a ignorovat skutečnos, že hra vzhledem k nehorázné ceně je neskutečně krátká no comment.

• ALHAZRED

Keby si sa opýtytal, čo je lepšie, sviečková na smotane, alebo orálny sex, tak to je jasné, že sviečková...ale takto neviem no...😀

Vždy sa nájde nejaký trolík, čo silou, mocou chce vedieť či je lepšie hento, ako tamto a mocno trvá na odpovedi...

Za mňa takto: Chápem, že Indy má absolutne hodnotenie, a nikomu to neberiem, ale za mňa je lepší CP 2077, pretože aj keď vyšiel zabugovaný, s chybami a vela vecí nefunguje dodnes, je to otvorený svet. Záleží už na tebe, či bude zábavný, alebo nie... Je ovela jednoduhšie vytvoriť hru naskriptovaný koridor, ako funkčný open world, čo sa potom prejaví bugmi, nespokojnosťou a heitom. Ja osobne dám radšej prednosť nedokonalému open worldu, ano, vravím aj o Stalker 2, ako dokonalému koridoru. Okrem toho, velmi ma mrzí, že napr. CP 2077 bol celkovo hodnotený podla toho aký nebol, a mal byť, namiesto toho, aký naozaj bol...chápeme sa...😉 

To máš takle hochu: Tady máš píseček a hrej si -open world-...a jestli si neumíš hrát na písečku, skus třeba koloběžku -koridor-...😛

• Zapomínáš, že jsi navíc vyžadoval objektivní hodnocení a ne jen něco ve stylu, že se někomu víc líbí tohle nebo tamto. No a objektivně ani porotci na GA nehodnotí, protože podle čeho bys chtěl porovnávat například Astro Bota, Balatro a Wukong. Ty hry mají společného snad jen to, že všechny běží na PS5. Prostě to porovnají podle toho, co se každému víc líbilo, možná si o tom mezi sebou pokecají, sečtou hlasy a prohlásí za hotovo.

• Hidden

Ja to chapu, ale beres to hodne povrchne a chces dogmaticky, vseobecne platny vysledek pro neco, co se posuzuje silne individualne. V tom pripade proste ber jak jsem psal vyse - Indy znamka 10, Cyberpunk znamka 9 = Indy je lepsi hra a slus. Nutno podotknout, ze lepsi hra podle redakce games.cz jako celku a ne nutne jednotlivych redaktoru. Take to nutne neznamena, ze je to lepsi hra podle jinych redakci jinych magazinu. A stejne tak to neznamena, ze to musi byt lepsi hra pro vetsinu hracu nebo pro celou porotu TGA. 

Ja byt redaktorem, tak ti taky neodpovim primo - kdyz by nekdo z redakce rekl, ze je PRO NEJ Cyberpunk lepsi hra, okamzite se tu na ne sesypou lidi jak je mozne, ze ma Indiana Jones teda vyssi hodnoceni a jak je tu hodnoceni her neobjektivni a jak je ta recenze zaplacena Microsoftem a blablabla... ;)

• radim.zaty

Hele kdyby se zeptal třeba: Je to lepší než Uncharted 4, tak OK. Ale jen tady trolíš s nesmysly. 

• Už se na to vyprdni, fakt.

• Porovnávání her na GA je ve velké míře o sympatiích porotců a následném průměru. Mezi žánry to moc jinak dělat nejde. I v rámci žánru je to obtížné, protože tam vstupují jiné faktory (třeba to, že někdo Indyho nemusí a druhý je jeho fanda). Jenom dost naivní člověk si může myslet něco jiného. Se stim smiř.

• Takže chceš říct, že když na Game Awards bude hlasovat pro jednu hru 6 porotců, pro druhou 3 a pro třetí jeden, tak minimálně čtyři prostě objektivně hlasovali špatně? (Šest nebo víc, pokud hlasovali pro hry, které nepovažuješ za nejlepší ty osobně, předpokládám).

Recenze nikdy a nikde nebyla absolutně objektivní žánr. Jestli sis doteď myslel, že je, tak promiň, že ruším tvé kruhy. Čistě o sympatiích by taky být neměla, ale nikdo se jim nedokáže vyhnout úplně. Ani AI, protože u té taky záleží, na čem se naučila.

• Aleš ty dvě hry nechtěl porovnávat, protože byla "každá z jiného žánru". To byl jeho důvod (a lidí co tu psali v jeho duchu). 

Já ti ukazuju, že v game awards se vyhlašuje nejlepší hra ze seznamu her libovolného žánru; jednu z nich porotce musí vybrat. Takže vybrat lze. Jiný žánr, není překážka. Chápeš o čem je tu celou dobu řeč?

• vonTossis

Po dvou hodinách hraní, jo, je to super. Na Xboxu vyždímali maximum. 

• Hidden

To ale neni odpoved na otazku, jak teda presne tu hru posoudis? Tak, aby to nebylo subjektivni hodnoceni (ergo tak, jak to delaji recenzenti), ale objektivne se daly srovnavat i velice ruznorode hry bez ohledu na vlastni dojmy a vjemy. Pouc neznale. ;)

• Jak posoudíš kvalitu automobilu? Jsou na to "nějaké objektivní tabulky a normy"? Tady vidíš absurdnost své otázky. 

Game award hodnotí "absolute best experience across all creative and technical fields" A hodnotit může jeden i dva lidé. 
    Aleš mohl říct, jestli je podle něj CP horší a nebo lepší hra než Indiana Jones. Mohl, protože kdyby byl porotce Game award, tak by to hodnocení musel udělat také - sám za sebe!  

Ale tady radši mlžil .... smutný ... Aleš. 

• Hidden

A jak to posoudis? Subjektivne a nebo na to jsou nejake objektivni tabulky a normy napric zanry? A mohl bych je videt? ;)

• Dnes jsem se tu dozvěděl 😂

- nemohu porovnávat hry jiného žánru
    Ale v the game awards hru roku vybíráme z libovolného žánru? Je to mix různých her? Takže?
    - to je něco jiného, hlasuje porota
    Takže když může o kvalitě hry rozhodnout skupina lidí, jednotlivec nemůže? Proč? 

• Ale hodnocení kvality filmu není o tom "co komu sedne", tedy o nějaké sympatii. 

Hodnotit čehokoli kvalitu není o osobních sympatiích, a pokud tady na games.cz ano, pak je to špatně. 

• Ne to jsem vůbec netušil 😂, hele a chápeš větu: "a game that delivers the absolute best experience across all creative and technical fields" ??? 😂

• Blahopřeju, dost lidí se chytlo na tento trolící příspěvek, skoro bych záviděl, kdybych to stále provozoval. :)

• Tak to je hodně nešťastný výběr. Samozřejmě Zelená míle. Asi tak o tři tisíce příček 😀 Ne to zase ne.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit